sizde öpüyormusunuz...

Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...

Yok artık.
Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.

Biz de el öpme adeti yoktur. Onun yerine sıkı sıkı sarılırız.

Anladım canım ama bence uygun değil rahatsız oluyosan eşine danışıp rahatsızlığını dile getir

Benım kaynımın bırı 16 biri 8 yaşında
onlar benımkını öpüyo genelde

Bana sorarsan normal değil..

35 yaşındaki adamın eli mi öpülür? Elini öp diye uzatınca tut çevir salla tokalaşmış olursun.
Ne garip insanlar var...
Tut cevir sallakayin beyefendinin yuzundeki ifadeyi dusunebiliyor musun?caiz degil caiz, uzaktan hosgeldin diyebilirsin sadece

Tut cevir sallakayin beyefendinin yuzundeki ifadeyi dusunebiliyor musun?caiz degil caiz, uzaktan hosgeldin diyebilirsin sadece

Valla bana öpeyim diye el uzatanlara aynen böyle yapıyorum.
Ya da cidden elini böğrüne vurarak ben erkeklere dokunmuyooom imajı da yaratılabilir. El öpmekten iyidir bak.

36 yaşındayım, elimi öpmek isteyen küçüklerime seve seve uzatırım yani ne var bunda, hatta hoşuma bile gidiyor, bizde saygı göstergesi olarak görülür yaşça küçüklerin büyüklerin elini öpmesi ama eğer çocuk değilseniz dayatılmaz, öpsende olur öpmesende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…