- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
senın için sorun yoksa sana kalmıs elbette.Ben sorun yapmiorum büyütülecek bi sey degil pek bu tur seylere takinti yapmam
Esinin de ailesinin de gorgu kurallarindan haberi yok sanirimBen 22 yadindayim esim bi sey demez
Ne gerek var ki kaynim uzatio elini opmemek sanki bna cok buyuk terbiyesizlik gibi gelio ne bileyim uzatiyorya opmeyince saygisizlik yaparmisim gibişaka gibi he canım normal eltininde elini öp
Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
Sizinki daha bi tuhaf misYok artık.
Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
Biz de el öpme adeti yoktur. Onun yerine sıkı sıkı sarılırız.
Sizinki daha bi tuhaf mis
Bize geldiginde degil normalde bazen gittigimde yapiorKesinlikle olmaz. Abdestin kırılıyor ve caiz değil. Uzaktan hoş geldin de ya da her neyse
Tut cevir salla35 yaşındaki adamın eli mi öpülür? Elini öp diye uzatınca tut çevir salla tokalaşmış olursun.
Ne garip insanlar var...
Tut cevir sallakayin beyefendinin yuzundeki ifadeyi dusunebiliyor musun? caiz degil caiz, uzaktan hosgeldin diyebilirsin sadece
Abdestı mı kırılıyor ...Kesinlikle olmaz. Abdestin kırılıyor ve caiz değil. Uzaktan hoş geldin de ya da her neyse
Ben 22 yadindayim esim bi sey demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?