sizde öpüyormusunuz...

Şafiler abdestliyse el vermezler onu biliyorum..
Erkeğe el vermek günah filan derler ya o şekil düşünmüştüm bende..

bana göre normal saygıdan dolayı öpülür
biz tokalaşırız yada merhaba deriz o kadar

Esimin abisi ve benimde abim sayilir ben sadece merak ettim sordum
Esinizin abisi sizin abiniz sayılmaz tabiki de. Bu durumda işin mahremiyet kısmını söylemeye gerek bile yok. Ha derseniz ki işin dini boyutu beni ilgilendirmez o zaman da genç bi insan sonuçta ne gereği var öpmeye derim. Yoksa sizin oralarda adetten mi el öpmek?
Bayramlar haricinde anne babamdan başkasının elini opmem.

Kesinlikle olmaz. Abdestin kırılıyor ve caiz değil. Uzaktan hoş geldin de ya da her neyse

Din değil edep canım. Eşinin abisi ya da kardeşi genç ama el öptürüyo sizce bu mantıklı mı ?

Abdest ve caizlik din değilmi..

Bende sanırım onlardanım
Karşı cinsle tokalaşmam :)) abdestim bozulcağı için değil. sadece hoş bulmuyorum..

Olabilir saygı duyarım bunada..

Ama sen öpmek isteyene uzatırmışsın burda öpmeye gönüllü kimse yok durduk yere hadi öp diye uzatıyor musun

Nazım geçtiği kişilere yapıyorum açıkçası :)) Ama bunlar ya kuzenlerimdir ya da yakın arkadaşlarım ve şaka yollu yaparım "hadi len öpün bakem elimi" diye. Ama aramda resmiyet olan birine yapmam tabi ki hele de eş tarafından biriyse. Zorla elini öptürmek istiyorsa bunu normal karşılamam tabi ki ama yaştan dolayı öpülüyor diye garipsenecek bir durum göremedim ben, bizde de kaynın, görümcen baldızın v.s. senden yaşça büyükse ve öpmek istersen öpersin elini, garipsenmez yani, ha öpmüyorsanda garipsenmez. Konu sahibi de sakınca görmüyormuş ama normal mi diye soruyor ya bence normal diyorum bende zoraki olmadıktan sonra.

Ben sorun yapmiorum büyütülecek bi sey degil pek bu tur seylere takinti yapmam
Sorun yoksa neden sordunuz ki?
Bence normal değil,gencecik insan karşınızdaki,elini uzatıp öptüruyor falan,ne gerek var?
Annemin dahi elini öpmüyorum ne zamandır. Öpulür annedir ama öyle bir durumumuz yok yani,ne o uzatir elini,ne de ben yapışırım elini öpücem diye. Sarılır öperim mis gibi. Kayınvalidemde kafa olarak genç,elini öpsem kalp krizi gecirir herhalde, ben daha gencim diyerekten
Eşimin abisi yok ama olsa ve elini uzatsa ,bir güzel tokalaşırım.

Eğer 20'li yaşlardaysanız neden öpülmesin ki? Nitekim Eşinizin abi'si sizin de abiniz! Bu kadar abes karşılanacak nevar anlamadım?! Saygıdan ileri gelir, herşeyi bir kenara koysak bile belki de örf ve adetleri öyledir.

35 yaşında kaynana olduysa sen de 20 li yaşların başında olsan gerek.
Bu boyundurluğun altına girdiysen öpeceksin maalesef...

Birinin elini opmem icin minimum 30 yas kriterim var
Benimde elimi cok opmeye kalkan olur dalginligima gelirse operler bazende bozmam ama ozellikle opturtmem ego tatmini gibi geliyo kendi opmek isterse opsun banane.
Birde pis bulmam ben cunku el operken dudaklarimi degdirmiyorum uzaktan oper gibi yaparim.

Ben opmeye veya sarilmaya yaklasan erkeklere ya zoraki toka yapiyorum ya da trafik polisi gibi dur isareti yapiyorum elini opturmeye calisanina denk gelmedim henuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…