- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Büyük ihtimalle şafi ablacım bu yorumu yapan.
Bir müşterimiz var bana para uzattı yanlışlıkla elim değmiş amcaya adam bi hışımla bana bağırdı abdestimi bozdun dıye .
Adama sinirli bi şekilde sende parayı masaya koy ne uzatıosun senın o buruşuk eline kalmadım ben dedımAdam bozuldu gitti..
Esinizin abisi sizin abiniz sayılmaz tabiki de. Bu durumda işin mahremiyet kısmını söylemeye gerek bile yok. Ha derseniz ki işin dini boyutu beni ilgilendirmez o zaman da genç bi insan sonuçta ne gereği var öpmeye derim. Yoksa sizin oralarda adetten mi el öpmek?Esimin abisi ve benimde abim sayilir ben sadece merak ettim sordum
Gene geldik din konusuna..
Bende sanırım onlardanımŞafiler abdestliyse el vermezler onu biliyorum..
Erkeğe el vermek günah filan derler ya o şekil düşünmüştüm bende..
Kesinlikle olmaz. Abdestin kırılıyor ve caiz değil. Uzaktan hoş geldin de ya da her neyse
Din değil edep canım. Eşinin abisi ya da kardeşi genç ama el öptürüyo sizce bu mantıklı mı ?
Bende sanırım onlardanım
Karşı cinsle tokalaşmam :)) abdestim bozulcağı için değil. sadece hoş bulmuyorum..
Heeehh böyle olsun herkes ablam ya bende tokalaşanlara saygı duyuyorum. Herkes bizim gibi olsa dünya ne guzel olur..Abdest ve caizlik din değilmi..
Olabilir saygı duyarım bunada..
Ama sen öpmek isteyene uzatırmışsın burda öpmeye gönüllü kimse yok durduk yere hadi öp diye uzatıyor musun
Sorun yoksa neden sordunuz ki?Ben sorun yapmiorum büyütülecek bi sey degil pek bu tur seylere takinti yapmam
Heeehh böyle olsun herkes ablam ya bende tokalaşanlara saygı duyuyorum. Herkes bizim gibi olsa dünya ne guzel olur..
Evet canım ben şafiyim bizde hoş görülmüyor böyle şeyler abdestte işin içine girince haliyle tabiBende sanırım onlardanım
Karşı cinsle tokalaşmam :)) abdestim bozulcağı için değil
. sadece hoş bulmuyorum..
Öf bana su el opme mevzusu cok kotu geliyor
Midem bulaniyor ya Temiz mi pis mi belli degil
Ayrica 35 yasinda bir erkek bir kadina opsun diye elini uzatiyorsa bu cok buyuk kabaliktir bence
Ben sorun yapmiorum büyütülecek bi sey degil pek bu tur seylere takinti yapmam
35 yaşında kaynana olduysa sen de 20 li yaşların başında olsan gerek.
Bu boyundurluğun altına girdiysen öpeceksin maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?