- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Ya zaten erkege dokunmak istemeyen kadin elini uzatmaz olur biterValla bana öpeyim diye el uzatanlara aynen böyle yapıyorum.
Ya da cidden elini böğrüne vurarak ben erkeklere dokunmuyooom imajı da yaratılabilir. El öpmekten iyidir bak.
Bana yapanlar öyle oluyo mal gibi kalıyolarYa zaten erkege dokunmak istemeyen kadin elini uzatmaz olur biter
Oyle ayi gibi kadindan adim beklemeden elini uzatan erkekler de mahcup olmazlar boylece
Ya zaten erkege dokunmak istemeyen kadin elini uzatmaz olur biter
Oyle ayi gibi kadindan adim beklemeden elini uzatan erkekler de mahcup olmazlar boylece
Bana yapanlar öyle oluyo mal gibi kalıyolar
Ne tutcam be ben senın elıne hossttt !
36 yaşındayım, elimi öpmek isteyen küçüklerime seve seve uzatırım yani ne var bunda, hatta hoşuma bile gidiyor, bizde saygı göstergesi olarak görülür yaşça küçüklerin büyüklerin elini öpmesi ama eğer çocuk değilseniz dayatılmaz, öpsende olur öpmesende.
Bunu iyimi algılayım kötü müİsmi görmeden yorumun senin olduğunu anladım
Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
Yok artık daha neler,hangi dünya orası
Almanya
İyi iyi, yanına gülme işareti de koymuştum ama çıkmamış.Bunu iyimi algılayım kötü mü
Kesinlikle olmaz. Abdestin kırılıyor ve caiz değil. Uzaktan hoş geldin de ya da her neyse
Abdestı mı kırılıyor ...
Ya zaten erkege dokunmak istemeyen kadin elini uzatmaz olur biter
Büyük ihtimalle şafi ablacım bu yorumu yapan.O neki ya kırılma noktasımı var abdesttin..
Sevındım yorumlarımı begenmene görüşlerimiz aynı ohalde :)İyi iyi, yanına gülme işareti de koymuştum ama çıkmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?