sizde öpüyormusunuz...

El öpme adetini genel olarak pis buluyorum. Vermek istediği mesaj son derece değerli olabilir pekala, ancak güzel bir sözle de bunu ifade edebiliriz karşımızdakine. 35 yaşındaki kaynınızın elini neden öpüyorsunuz? Fazlasıyla cinsiyetçi buldum ben bu durumu.

Valla bana öpeyim diye el uzatanlara aynen böyle yapıyorum.
Ya da cidden elini böğrüne vurarak ben erkeklere dokunmuyooom imajı da yaratılabilir. El öpmekten iyidir bak.
Ya zaten erkege dokunmak istemeyen kadin elini uzatmaz olur biter
Oyle ayi gibi kadindan adim beklemeden elini uzatan erkekler de mahcup olmazlar boylece

Ya zaten erkege dokunmak istemeyen kadin elini uzatmaz olur biter
Oyle ayi gibi kadindan adim beklemeden elini uzatan erkekler de mahcup olmazlar boylece

Çok mantıklı, zaten görgü kurallarına göre de tanışma durumunda bile önce kadın elini uzatır. Adamın eli havada kalmasın diye :)

Ama sen öpmek isteyene uzatırmışsın burda öpmeye gönüllü kimse yok durduk yere hadi öp diye uzatıyor musun

Esimin 10 yasinda kuzeni var, ilk evlendigimizde gordu beni cocuk, elimi opmeye davrandi, ben de elimle cocugu kendime cektim sarildim merhaba nasilsin dedim? İyiyim yenge siz nasilsiniz dedi, iyiyim ama yenge degil ablayim dedim, istersen sadece adimla da hitap edebilirsin ama dedim
Sagol abla dedi benim icin ne hos bir sey
El niye optureyim minicik oglana ayıptır yahu
Simdi beni gordugunde kosa kosa gelip sariliyor
Cocugun yuzune renk geldi yeminle

O neki ya kırılma noktasımı var abdesttin..
Büyük ihtimalle şafi ablacım bu yorumu yapan.
Bir müşterimiz var bana para uzattı yanlışlıkla elim değmiş amcaya adam bi hışımla bana bağırdı abdestimi bozdun dıye .
Adama sinirli bi şekilde sende parayı masaya koy ne uzatıosun senın o buruşuk eline kalmadım ben dedım Adam bozuldu gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…