sizde öpüyormusunuz...

Benim kaynım 36 yaşında ben 34. bazen o da öptürür, bazen de ben öperim dalga kıyamet güler geçeriz. takılmayın böyle şeylere yahu gülüp geçin.

Aynende oyle cnm bizdede oyle olur bayramlarda ben kendim operim uzatmadan kendisi ve mutlaka her bayram çiçekte alir esinede banada saolsun bu bayram gorumcemde burdaydi eltime bna kizkardesinede aldi hosuma da gitti ayiri tutmamasi deger gostermesi

Cnm ben tepki vermedimki merak ettim sordum ben hic bir yerde gormedim genelde ayipmidir degilmidir diye sordum

Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
değil. eski çalıştıgım yerde bir şef vardı 40 yaşlarındaydı. bayramda personel bayramlaşmak için bir araya geldik adam herkese elini öptürdü. bende yeniyim o sene ilk gördüm şaşırdım. bende yanına gittim bayramlaşmak için. tokalaşıcam filan.. adam elini uzattı. öpmem elini dedim. niye dedi sen yaşlı mmısın da elini öpücem dedim bakıştık. sen bilirsin dedim iyi bayramlar diyip uzaklaştım yanından.

Cnm ben tepki vermedimki merak ettim sordum ben hic bir yerde gormedim genelde ayipmidir degilmidir diye sordum

Hayır canım senin için demedim ben zaten, bir kaç mesaj tuhafıma gitti...

Adam sana elini öp diye uzattıgında sen geri cevirirsen yok yere karşındakini kırmış olursun...
Benim kaynvalidem bayramlarda bile el öptürmez direkt sarılıp öper samimiyete dayanarak etrafımdada çok öyle el öptürme meraklısı insan yoktur ama olsaydıda geri çevirmezdim...

Demek istediğim bu sadece...

Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
Kac yasinda olursa olsun insan niye kayninin elini operki ben asla opmem. Bide genc yani ayricada kayniniz sizin oz kardesiniz degil yabanci erkek sonucta opulmemesi gerekir esinizin musade etmemesi lazim. Bence opmeyin elini uzatirsada toka yapin hic ayip olcak demeyin onun boyle biseyi beklemesi ayip.

Evet yasca buyuklerin eli opulur annemin babamin kayinvalidemin kayinpederimin ve dedemin esimin babanesinin bunlarin elini opebilurim. Ama 35 yasindaki adam bizden yasca buyuk olmuyor yetiskin bir erkek 22 yasindaki bayanda yetiskin bir kadin. 13 yasindaki cocuktan bahsedilmiyor.

Aaaaaa kiz inanamiyorum o musteriden bendede var yoğsaa ayni kisimi

Bende basliktan dolayi girdim ve konuyu okuyunca dedimki yahu neler getiriyorum aklima hemen dedim guldum. Ama talniz degilmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…