- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
işte bunlar tuhaf gelirse el öpmek de sorun olur öpmemek deSizinki daha bi tuhaf mis
Cnm takinti yapmiorum bizdr oyle guler geceriz bana kardesi gibi davranmasi hosuma gidio sonucta beni elin kizi deyip ayri tutmuoBenim kaynım 36 yaşında ben 34. bazen o da öptürür, bazen de ben öperim dalga kıyamet güler geçeriz. takılmayın böyle şeylere yahu gülüp geçin.
Aynende oyle cnm bizdede oyle olur bayramlarda ben kendim operim uzatmadan kendisi ve mutlaka her bayram çiçekte alir esinede banada saolsun bu bayram gorumcemde burdaydi eltime bna kizkardesinede aldi hosuma da gitti ayiri tutmamasi deger gostermesiBen garipsemedim siz 20 21 yaşında falansaniz ve şık gorusmuyorsaniz gittiginizde elini uzatabilir ailenin büyüğüdür ..anadoluda da yayginmis şimdiyi bilmiyorum ama benim sulalem de ailenin büyüğü abi olduğu için o istemeden bayramda vs elini öperler amcamın annemler
Cnm ben tepki vermedimki merak ettim sordum ben hic bir yerde gormedim genelde ayipmidir degilmidir diye sordumEl öpmekle bir tarafımız aşınmaz bence senden büyük sonuçta şapır şupur öpmezsin çenene koyup alnına koyarsın gönlü olsun diye olur biter...
Herşeye bir itiraz herşeye bir ters tepki noluyoruz böyle???
Benimde 2 tane kaynım var biri benden 2 yas büyük diğeri 30 lu yaslarda normal bir şekilde sarılıp öpüşüyorum her ikisiylede ama büyük olan böyle bir şey yapsaydı dert etmeden öperdim sorun yok yani...
değil. eski çalıştıgım yerde bir şef vardı 40 yaşlarındaydı. bayramda personel bayramlaşmak için bir araya geldik adam herkese elini öptürdü. bende yeniyim o sene ilk gördüm şaşırdım. bende yanına gittim bayramlaşmak için. tokalaşıcam filan.. adam elini uzattı. öpmem elini dedim. niye dedi sen yaşlı mmısın da elini öpücem dedim bakıştık. sen bilirsin dedim iyi bayramlar diyip uzaklaştım yanından.Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
Gulecek bi sey yok cnm dogru olani soyledim bi tepki yada bi dert diye sormadimKonu sahibi kendi konusuna yabancı gibi yorum yapmış
gereksiz hareketler. öpmek garibine gidiyorsa acıkca söyle bitir işi.Cnm ben tepki vermedimki merak ettim sordum ben hic bir yerde gormedim genelde ayipmidir degilmidir diye sordum
Cnm ben tepki vermedimki merak ettim sordum ben hic bir yerde gormedim genelde ayipmidir degilmidir diye sordum
ısyankar feracelıSaçma..Kaynının elini öpmek ne alaka la
Kac yasinda olursa olsun insan niye kayninin elini operki ben asla opmem. Bide genc yani ayricada kayniniz sizin oz kardesiniz degil yabanci erkek sonucta opulmemesi gerekir esinizin musade etmemesi lazim. Bence opmeyin elini uzatirsada toka yapin hic ayip olcak demeyin onun boyle biseyi beklemesi ayip.Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
Evet yasca buyuklerin eli opulur annemin babamin kayinvalidemin kayinpederimin ve dedemin esimin babanesinin bunlarin elini opebilurim. Ama 35 yasindaki adam bizden yasca buyuk olmuyor yetiskin bir erkek 22 yasindaki bayanda yetiskin bir kadin. 13 yasindaki cocuktan bahsedilmiyor.36 yaşındayım, elimi öpmek isteyen küçüklerime seve seve uzatırım yani ne var bunda, hatta hoşuma bile gidiyor, bizde saygı göstergesi olarak görülür yaşça küçüklerin büyüklerin elini öpmesi ama eğer çocuk değilseniz dayatılmaz, öpsende olur öpmesende.
yani biz bunu sırf dalga geçmeye yapıyoruz. yakışmayan dediğim o. AdaM elini burnuna sokmuyorsa da gül geç belki tamamen şaka maksatlı takılıyor adam.Cnm takinti yapmiorum bizdr oyle guler geceriz bana kardesi gibi davranmasi hosuma gidio sonucta beni elin kizi deyip ayri tutmuo
Aaaaaa kiz inanamiyorum o musteriden bendede var yoğsaa ayni kisimiBüyük ihtimalle şafi ablacım bu yorumu yapan.
Bir müşterimiz var bana para uzattı yanlışlıkla elim değmiş amcaya adam bi hışımla bana bağırdı abdestimi bozdun dıye .
Adama sinirli bi şekilde sende parayı masaya koy ne uzatıosun senın o buruşuk eline kalmadım ben dedımAdam bozuldu gitti..
Bende basliktan dolayi girdim ve konuyu okuyunca dedimki yahu neler getiriyorum aklima hemen dedim guldum. Ama talniz degilmisimBaşlığı gördüm neyi öpüyor muyız acaba çok merak ettim diye daldım Konya. Allahtan tamamen içimin fesatlığıymış:) aklıma gelen şey çıkmadı:) soruya gelince ben 24 yaşındayım kaynım 35 yaşında elini öpmedim o da öyle bir istekte bulunmadı zaten gencecik adamın eli mi opulurmuş. Ha kaynım olsa 50-60 yaşında yaşına hürmeten bayramda seyranda öpebilirim ama sadece bayramda! Sizin durum garip geldi bana
Benımkının adı k 'ile başlıyoAaaaaa kiz inanamiyorum o musteriden bendede var yoğsaa ayni kisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?