- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Siz elini opunce oda sizi opuyomu yanaklarinizdan,cok genc daha ne el opturmesi .Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
Konu sahibi kendi konusuna yabancı gibi yorum yapmışBen sorun yapmiorum büyütülecek bi sey degil pek bu tur seylere takinti yapmam
Arkadaşım sorma ben yabancı gelin olunca biraz tuhaf geldi adetleri. Birde hal hatır sorma merasimi var ovvv en çok o zor geliyor bana sizde de öyle mi
35 yaşinda bide ne alakaya saçmalik bence..Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
Kaynanandan kayinbabayı anladık ta ona ne oluyo anlayamadimSlm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
yok artıkSlm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
kaynı. kayınvalidesi değil35 yasinda kayinvalide..
Sizler kac yasindasiniz?
hiç hoş değil. olay erkek olması ve erkeklik üstünlüğüÖf bana su el opme mevzusu cok kotu geliyor
Midem bulaniyor ya Temiz mi pis mi belli degil
Ayrica 35 yasinda bir erkek bir kadina opsun diye elini uzatiyorsa bu cok buyuk kabaliktir bence
hiç yapmamışsınız.Ben sorun yapmiorum büyütülecek bi sey degil pek bu tur seylere takinti yapmam
Kişiden ve karakterden dolayı değişiyor... Ben babamın annemin elini bayramdan bayrama öperim, ninemin hemen hemen her gördüğümde öperim ama kayınvalidem hiç el öptürmeyi sevmez mesela :)Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?