sizde öpüyormusunuz...

Bayram değil seyran değil niye her gittiğinizde el opuyorsunuz ki yasli da değilmiş şaşırdım çok saçma geldi

Pardon da çüş yani. Eşimin abileri 45 civarı ve daha bir kez ellerini öpmedim,niye öpeyim yahu. Anne ve babasının elini öperim tamam.

Eşimin babası bile bana elini uzattığında öpmeye yeltendiğimde öptürmüyo çoğu zaman normal öpüyorum kaldı ki kaynımın elini öpeceğim. Hiç hoş değil bence.

Öpmeyin, ego meselesi gibi geldi bana, kendi üstün siz ezikmişsiniz gibi hissettiriyor. Yaşı çok genç. Kv,kp olsa amenna.

Ben de 35 yaşındayım. Kimseye el opturmuslugum yok. Yüzlerce değişik yaş grubundan öğrencim oldu, ortam müsaittir. Bu nasıl bir ego , nasıl bir fantezi?

Ben sorun yapmiorum büyütülecek bi sey degil pek bu tur seylere takinti yapmam
hiç yapmamışsınız.

öyleki
bu şekilde konu açmışsınız:)

Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...

Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
Kişiden ve karakterden dolayı değişiyor... Ben babamın annemin elini bayramdan bayrama öperim, ninemin hemen hemen her gördüğümde öperim ama kayınvalidem hiç el öptürmeyi sevmez mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…