sizde öpüyormusunuz...

Çok mantıklı, zaten görgü kurallarına göre de tanışma durumunda bile önce kadın elini uzatır. Adamın eli havada kalmasın diye :)
Ben o gorgu kuralina uyma hatasi yaptim bi kere. KIZ arkadasimla gezmeye cikmistik. Siniftan baska bir kiz arkadasimizla karsilastik ve yaninda arkadasi vardi ama erkek. Ben once kiz arkadasimla tokalastim sonra cocuga uzattim elimi tokalastim. Sonra kiz arkadasimla muhattap oldumsadece ve yurudum gittim. Cocuk arkamdan "kiz azmis hemen atladi elini uzatti"demis. Sonra baska ortama girdim erkek arkadaslarimin erkek arkadaslari geldi tanimiyordum bu sefer el uzatmadim onlarda bana baktilar bas selami verip gectiler. Sonra dedim niye benle tokalasmadilar. Meger once ben uzatmadim diye onlarda uzatmamis ayip olmasin diye. Al bide buradan yak toplumda tokalasmak bile mesele halini aldi herkes farkli kafalar yasiyor.

Ne opecegim ya elini. Elini opmem icin uzatirsa doner otururum. Elini bile sıkmam yani. Haddini bilsin. Cok cok yasli olmadigi surece opmem icin el uzatilmasini hic hos karsilamam.

35 yaşındaki kaynın sana elini mi öptürüyor pess

yaşı 50-60 olsa normalde yaşı bayağı genç elinin öpülmesi için

öpse öpse 10 yaşındaki çocuklara yakışır bu yaşta birinin elini öpmek

Ay o ilk sefer, arkadaşının sevgilisinin terbiyesizliğiymiş. Gerçekten değişiğiz bütün beşerler olarak

Ne münasebet kaynin elini opmek, bir de elini uzatacak. Zaten el öpmek bir Türk adeti,geleneksel birsey. Yalnız Tokat'lı bir arkadaşım vardı. Herkesin elini öperiz biz demişti ama kayın var mı bilmiyorum bu herkesin içinde.

Ben de okuldan bir profesörle karşılaştım. Kendisi erkek. Yanımdaki arkadaşlarımla (erkek) tokalaştı. Benimle tokalaşmayınca elim havada kaldı. Artık el uzatmaya korkar oldum.

Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
Annem babam asla öptürmez, öyle alıştığım için kp ve kv de öpmem ben. Sadece eşimin büyükanneleri hayatta onların elini bi çeneme değdiririm başıma koyarım o kadar

Ben de okuldan bir profesörle karşılaştım. Kendisi erkek. Yanımdaki arkadaşlarımla (erkek) tokalaştı. Benimle tokalaşmayınca elim havada kaldı. Artık el uzatmaya korkar oldum.
bana da denk gelmişti öyle bir şey. hem de annesi yaşındakilerle bile tokalaşmıyordu ve hoş geldiniz bile demiyordu.ben de o kişiyle aynı ortama denk gelirsem suratına bile bakmıyorum artık.

Bayram seyran olsa diyelim ki hani oyle adetleriniz varsa opulur. Ama gidip gelirken de opulmez yani kayinvalide kayinpeder opulur anlarim da ne alaka kayninizi opesiniz bi de genc daha opme bence

Ben garipsemedim siz 20 21 yaşında falansaniz ve şık gorusmuyorsaniz gittiginizde elini uzatabilir ailenin büyüğüdür ..anadoluda da yayginmis şimdiyi bilmiyorum ama benim sulalem de ailenin büyüğü abi olduğu için o istemeden bayramda vs elini öperler amcamın annemler

El öpülünce ne olduğunu bi anlayamadım el öptüren insanların ego tatmin ettiğini düşünüyorum. Annem babam elini öptürmez. Bayramlarda bile zorla. Eşimin annesi de öptürmez ama babası hemen uzatır

El öpmekle bir tarafımız aşınmaz bence senden büyük sonuçta şapır şupur öpmezsin çenene koyup alnına koyarsın gönlü olsun diye olur biter...

Herşeye bir itiraz herşeye bir ters tepki noluyoruz böyle???

Benimde 2 tane kaynım var biri benden 2 yas büyük diğeri 30 lu yaslarda normal bir şekilde sarılıp öpüşüyorum her ikisiylede ama büyük olan böyle bir şey yapsaydı dert etmeden öperdim sorun yok yani...

Ben bu el opme olayini anlamiyorum.ben azeriyim.bizlerde hic boyle adet yok.buyuklerimizlede normal sekilde gorusuyoruz.

bir arkadaş vardı kaynımın elimi öpmesi lazım diyen ki kendi de küçüktü kaynından niyeyse o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…