- 10 Ekim 2014
- 32.981
- 148.655
- 798
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Ben o gorgu kuralina uyma hatasi yaptim bi kere. KIZ arkadasimla gezmeye cikmistik. Siniftan baska bir kiz arkadasimizla karsilastik ve yaninda arkadasi vardi ama erkek. Ben once kiz arkadasimla tokalastim sonra cocuga uzattim elimi tokalastim. Sonra kiz arkadasimla muhattap oldumsadece ve yurudum gittim. Cocuk arkamdan "kiz azmis hemen atladi elini uzatti"demis.Çok mantıklı, zaten görgü kurallarına göre de tanışma durumunda bile önce kadın elini uzatır. Adamın eli havada kalmasın diye :)
Ben o gorgu kuralina uyma hatasi yaptim bi kere. KIZ arkadasimla gezmeye cikmistik. Siniftan baska bir kiz arkadasimizla karsilastik ve yaninda arkadasi vardi ama erkek. Ben once kiz arkadasimla tokalastim sonra cocuga uzattim elimi tokalastim. Sonra kiz arkadasimla muhattap oldumsadece ve yurudum gittim. Cocuk arkamdan "kiz azmis hemen atladi elini uzatti"demis.Sonra baska ortama girdim erkek arkadaslarimin erkek arkadaslari geldi tanimiyordum bu sefer el uzatmadim onlarda bana baktilar bas selami verip gectiler. Sonra dedim niye benle tokalasmadilar. Meger once ben uzatmadim diye onlarda uzatmamis ayip olmasin diye. Al bide buradan yak toplumda tokalasmak bile mesele halini aldi herkes farkli kafalar yasiyor.
Ben de okuldan bir profesörle karşılaştım. Kendisi erkek. Yanımdaki arkadaşlarımla (erkek) tokalaştı. Benimle tokalaşmayınca elim havada kaldı. Artık el uzatmaya korkar oldum.Ben o gorgu kuralina uyma hatasi yaptim bi kere. KIZ arkadasimla gezmeye cikmistik. Siniftan baska bir kiz arkadasimizla karsilastik ve yaninda arkadasi vardi ama erkek. Ben once kiz arkadasimla tokalastim sonra cocuga uzattim elimi tokalastim. Sonra kiz arkadasimla muhattap oldumsadece ve yurudum gittim. Cocuk arkamdan "kiz azmis hemen atladi elini uzatti"demis.Sonra baska ortama girdim erkek arkadaslarimin erkek arkadaslari geldi tanimiyordum bu sefer el uzatmadim onlarda bana baktilar bas selami verip gectiler. Sonra dedim niye benle tokalasmadilar. Meger once ben uzatmadim diye onlarda uzatmamis ayip olmasin diye. Al bide buradan yak toplumda tokalasmak bile mesele halini aldi herkes farkli kafalar yasiyor.
Annem babam asla öptürmez, öyle alıştığım için kp ve kv de öpmem ben. Sadece eşimin büyükanneleri hayatta onların elini bi çeneme değdiririm başıma koyarım o kadarSlm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
bana da denk gelmişti öyle bir şey. hem de annesi yaşındakilerle bile tokalaşmıyordu ve hoş geldiniz bile demiyordu.ben de o kişiyle aynı ortama denk gelirsem suratına bile bakmıyorum artık.Ben de okuldan bir profesörle karşılaştım. Kendisi erkek. Yanımdaki arkadaşlarımla (erkek) tokalaştı. Benimle tokalaşmayınca elim havada kaldı. Artık el uzatmaya korkar oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?