sizde sevdiniz mi imkansızı ?? evetse buyurun..

bizimki imkansız mı bıle bılmıyorum cok basını agrıtıo bu durum ınsanın

al benden de okadar hep dua ediyorum bi işaret göndersin die yüreğim sıkışıo artık.

aynen. ewlılıge adım bıle atamadık daha. bu ısler nasıl olacak dıye kafayı yıcem dusunmekten. zor gercekten

Çok kötü bir durum. Kafayı yer insan. Ama bence bu durumdan uzaklaşabilmek bizim elimizde. Çabalayınca aklından çıkarabiliyor insan. Fakat acı çekmeyi seven de çok.

Ben imkansızı sevmedim hiç.

Son düzenleme:
Biraz daha anlat istersen
Neden imkansız ?

imkansız çünkü o benim hocamdı aramızda 12 yaş var ama bana o kadar yakın ki anlatamam mesajlaşmalar konuşmalar filan sanki normal arkadaş gibiyiz. ona bu denli tutulacağmı inanın düşünmezdim herşeyin farkında ona olan ilgimin aşkımın farkında buna rağmen benden ne uzaklaştı ne soğudu aksine dahada yakınlaştı napıcağmı bilemiyorum :2:

durum bu kızlar onu düşünmeden bi anım geçmiyo unutuyum düşünmeyim artık diyorum ama en ufak bişey onu hatırlatmaya yetiyo :43

İmkansızlığı nerede bu durumun ... Hala konuşuyorsanız şansını dene. Evli değilse tabi.

12 yaş da çok değil. Hocasıyla evlenen insanlar da var.

İmkansızlığı nerede bu durumun ... Hala konuşuyorsanız şansını dene. Evli değilse tabi.

12 yaş da çok değil. Hocasıyla evlenen insanlar da var.

imkansızlığı şurda birisine aşık.. benim sevdiğim adam bi başkasına aşık ve çok sefer benimle dertleşti o kızı ban anlattı durdu oda imkansıza aşık oldgunu söylüyor kim diyorum ama söylemiyor bu benim sırrım diyor bazen umutlanıyorum acaba ben olabilirmiyim diye sonra yok kendine gel diyorum geçenlerde de konuşurken keşke öğrencim degilde arkadasım olsaydın dedi öğrencisiyle ilişki yaşamıycak birisi imkansız onun için bu

haha 12 yaş seviyosan sorun değil ama evlimi değilmi bu vee sana karşı bir hissiyatı varmı evli ise unut derim unutursunda

ışık yakıyo senin tavrını ölçüye bence bana öle geldii

haha 12 yaş seviyosan sorun değil ama evlimi değilmi bu vee sana karşı bir hissiyatı varmı evli ise unut derim unutursunda

hayır evli değil onun duygularını anlayamıyorum ki çok yakın çok umutlanıyorum ama kendimi durduruyorum belki herkese karşı aynıdır diye

ışık yakıyo senin tavrını ölçüye bence bana öle geldii

tavrımı ölçmesine gerek yok ki herşeyi biliyor ben açılmadım ama o anladı söyledi senin duygularının farkındayım ama unutursun dedi beni teselli etmeye çalışıyor böyle ne kadar gidicek bilmiyorum her sözü beni o kadar umutlandırıyor ki ama umutsuz vakayım

Bence konuşmayı,mesajlaşmayı bırak
Daha çok acıtır bu seni
Böyle olursa hiç aklından çıkaramazsın ki

gittiği yere kadar ne hocası bu bırakman mümkünse bırak o oacayı eğer sana ise duyguları o arar seni bence

Bence konuşmayı,mesajlaşmayı bırak
Daha çok acıtır bu seni
Böyle olursa hiç aklından çıkaramazsın ki

onunla konuşmadan yapamam ki ben ne olursa olsun en kötü zamanımda bana iyi gelen o oldu yüzümü güldüren hep o oldu belki bundan dolayı da bu kadar bağlandım ona o benim ruh ikizim sanki bir çok ortak noktamız var.. ondan kopmam da ona olan aşkım kadar imkansız ondan uzaklaşmak bana iyi gelmiycek buna eminim

gittiği yere kadar ne hocası bu bırakman mümkünse bırak o oacayı eğer sana ise duyguları o arar seni bence

dersane hocamdı ama dersane bitti.. duyguları bana mı değilmi bi anlasam bi emin olsam. bakışlarını sözlerini duyan herkes bu adam sana aşık dedi ama bilemiyorum ki ne zaman ona baksam bana bakarken yakaladım ne zaman moralim bozuk olsa yanımda oldu benden çok üzüldü. duygularından emin olabilicegm bi yol yok mu sizce?

Ben de düşündüm acaba senden mi bahsediyor diye ama bilemedim. :26:

Kızı anlattığında anlarsın zaten başkası olup olmadığını. Gerçi neyini anlatıyor onu da bilmiyorum ama ...

Eğer sen değilsen durum vahim senin için. Çünkü senin ilginden hoşlanıp bağını koparmıyordur ve bu senin canını daha da cıtacak çünkü bunla takılayım derken etrafındaki diğer erkekleri gözden kaçıracaksın. Belki seni seven , senin sevebileceğin , mutlu olacağın bir ilişki olasılığı var ama sen görmüyorsundur. Önünü kapatıyor bu bakımdan.

Ama elbet uzak kalacaksınızdır. Mezun olduğunda fln... O zaman unutmaya başlarsın. Kendine gelirsin. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…