bizimki imkansız mı bıle bılmıyorum cok basını agrıtıo bu durum ınsanın
al benden de okadar hep dua ediyorum bi işaret göndersin die yüreğim sıkışıo artık.
kızlar imkansızı sevmek çok zormuş yeni anladım..
Biraz daha anlat istersen
Neden imkansız ?
imkansız çünkü o benim hocamdı aramızda 12 yaş varama bana o kadar yakın ki anlatamam mesajlaşmalar konuşmalar filan sanki normal arkadaş gibiyiz. ona bu denli tutulacağmı inanın düşünmezdim herşeyin farkında ona olan ilgimin aşkımın farkında buna rağmen benden ne uzaklaştı ne soğudu aksine dahada yakınlaştı napıcağmı bilemiyorum :2:
İmkansızlığı nerede bu durumun ... Hala konuşuyorsanız şansını dene. Evli değilse tabi.
12 yaş da çok değil. Hocasıyla evlenen insanlar da var.
imkansızlığı şurda birisine aşık.. benim sevdiğim adam bi başkasına aşık ve çok sefer benimle dertleşti o kızı ban anlattı durduoda imkansıza aşık oldgunu söylüyor kim diyorum ama söylemiyor bu benim sırrım diyor bazen umutlanıyorum acaba ben olabilirmiyim diye sonra yok kendine gel diyorum geçenlerde de konuşurken keşke öğrencim degilde arkadasım olsaydın dedi öğrencisiyle ilişki yaşamıycak birisi imkansız onun için bu
haha 12 yaş seviyosan sorun değil ama evlimi değilmi bu vee sana karşı bir hissiyatı varmı evli ise unut derim unutursunda
ışık yakıyo senin tavrını ölçüye bence bana öle geldii
Bence konuşmayı,mesajlaşmayı bırak
Daha çok acıtır bu seni
Böyle olursa hiç aklından çıkaramazsın ki
gittiği yere kadar ne hocası bu bırakman mümkünse bırak o oacayı eğer sana ise duyguları o arar seni bence
imkansızlığı şurda birisine aşık.. benim sevdiğim adam bi başkasına aşık ve çok sefer benimle dertleşti o kızı ban anlattı durduoda imkansıza aşık oldgunu söylüyor kim diyorum ama söylemiyor bu benim sırrım diyor bazen umutlanıyorum acaba ben olabilirmiyim diye sonra yok kendine gel diyorum geçenlerde de konuşurken keşke öğrencim degilde arkadasım olsaydın dedi öğrencisiyle ilişki yaşamıycak birisi imkansız onun için bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?