sizde sevdiniz mi imkansızı ?? evetse buyurun..

mezunum zaten canım ama görüşüyoruz hala her zaman dediği şey şu: ne olursa olsun benim için çok değerlisin asla unutmıycam seni kendimide sana unutturmam.. bunu söyleyen birine ne denir ki ben ondan o kızı dinledim o kıza olan aşkını anlattı bana onun için ne kadar önemli olduğunu onun dünyada birtane olduğunu filan gözyaşlarına boğuldum sonra geldi teselli etti beni olayın gecesindede bana bitanem canım hayatım demeye başladı ama ben hep siz diye hitap ediyorum yakın olmak istiyorum ama çekiniyorum da ((((((

Açık açık konuşsan harika olur. Biz ne yapıyoruz, neyiz gibi bir şey diyebilirsin. Ama seni seviyorum, aşığım iması olmamalı. Bu kadar kafana takmaktansa konuş. Bir şeyler söyler o da. Senin de için rahat eder. Ne düşündüğünü bilirsin.

Senden hoşlansa söylemez miydi,sonuçta dershane bitmiş
Ama bi şekilde de ilgim var imajı çizmiş
Tercih dönemi gibi bi durum için falan gidecek misin bidaha,belki ondan çekiniyodur

konuşamam ki o cesareti toplayamam sevdiğimi bile ben söylemedim o anladı da söyledi banada susmak düştü ( konuşsam bile alıcağım cevaptan korkuyorum ve seviyosa bile söylemiycek birisi ondan dolayı yine unutursun canım demeye başlıycağnı düşünüyorum ona itiraf ettirmek çok zor

konuşamam ki o cesareti toplayamam sevdiğimi bile ben söylemedim o anladı da söyledi banada susmak düştü ( konuşsam bile alıcağım cevaptan korkuyorum ve seviyosa bile söylemiycek birisi ondan dolayı yine unutursun canım demeye başlıycağnı düşünüyorum ona itiraf ettirmek çok zor

Senden hoşlansa söylemez miydi,sonuçta dershane bitmiş
Ama bi şekilde de ilgim var imajı çizmiş
Tercih dönemi gibi bi durum için falan gidecek misin bidaha,belki ondan çekiniyodur

hayır gitmiycem ama zaten görüşüyoruz buluştuk bi kaç sefer dersane bittikten sonra

kızlar demin ilk kez özlediğini açıkca söyledi daha önce ben söylediğimde sadece teşekkür edip bende derdi ama söyledi ilk kez dedi çok özledim diye elim ayağma dolaştı resmen telefona bakıp bakıp gülüyorum ama umutlanamıyorum yakın bi zamanda buluşucaz konuşmalımıyım konuşmamalımıyım bilmiyorum

Derdimiz aynıymış neredeyse... Daha önce konu da açmıştım. Ben de araştırma görevlisine aşık oldum ve tahminimce aramızda 20 yaş var, bunu söylerken bile utanıyorum. Hissettiklerim dogru degil ama işte aşk sadece akıl işi degil ki Neyse şimdi tatil bayadır görmüyorum da aşkım depreşmiyor ama yencem bunu. Daha evli olup olmadıgını bile bilmiyorum. Ama ben kafama koydum, sildim olacak

Son düzenleme:

ben silemem ki onu görmeden de yapamam dersane biterken delircektim ama yine o sakinleştirdi sana veda etmiycem çünkü hep görüşcez demişti ve dediği gibi de oldu senin durumun nasıldı onun açısından mesela yakınmıydı oda?

ben sadece konunu okuyup cevap vermiştim, yorumları okumadım. Ee ne güzel işte senle ilgileniyor, sorun ne :) özetleyebilcen mi? neden imkansız ki?
Yok canım dedim ya evli mi onu bilmiyordum, olsa ilgilenmezdi öyle birine benziyordu.. Sağolsun burdaki kızlar beni baya ikna ettiler. 20 yıl degil onla aramızda koca bir ömür farkı var ama seninki 12 çok degilmiş

Son düzenleme:

imkansız olmasının nedeni hocam olduğu için bi öğrencisiyle bişi yaşayabilicek birisi değil ve birisine aşık oldugunu söylüyor dertleştik baya ama kızın kim olduğunu söylemiyor oda kıza imkansız bi biçimde aşıkmış öyle yani ama ilgileniyo buna rağmen onu sevdiğimi de biliyo uzk da durmuyo ümit vermeyim aman filan demiyo yakın davranıyo

E derdi ne bu adamın yau ... Çok mu yalnız bir insan da sana sarıyor acaba ...

Öğrencisiyle bi şey yaşayacak biri değil diyorsun da adam seni özlediğini söylüyor. Bu ne demek o zaman ? Bence öyle düşünme canım. Seven insan her koşulda kendini belli eder.

derdi ne inan bende bilmiyorum yalnız biri değil ayrıca kendini beğenmiş filanda değil oldukça olgun seviyeli birisi öncedende yakındı ama dersane bittikten sonra daha da yakınlaştı o yakın oluyo ama ben kendimi öyle bi frenliyorum ki umutlanmamak için hayır saçmalama o sadece değer veriyor seviyor ama senin onu sevdiğin gibi değil diyorum. Her şey belli olsun diye konuşmak da istiyorum ama bi şey bekliyomuş havasında olmakta istemiyorum duygularından bi emin olsam başka bişi istemiyorum

belki seni kırmamak için başka birisi var diyo olabilir mi ? Bence seni seviyor ama üzmek istemiyor yoksa senle böyle ilgilenmesinin başka açıklaması olamaz. Heralde ben erkek olsam ve bir kıza gerçekten aşık olsam ve bana ilgi duyan birine yüz vermezdim. Yaş farkı çok degil, neden ögrenci-ögretmen aşk yaşayamasın ki? İmkansız da degil yok mu çevremizde. Hem sen dersaneden de ayrılıyormusun bu sene o yüzden artık onun ögrencisi değil dışardan sivil birisisin. Ne hocan ne de dersane yöneticileri için sorun olmamalı bu.
Ve benim eniştem teyzemin ögrencisiydi Yanlış duymadın ögrenci olan eniştemdi. Yani neler neler var şu hayatta Hemen de yargılamayın eniştem araştrma görevlisi ve hala teyzeme karşı sorumlu. Öyle liseden ögrencisi degil. Hee eniştem hoca olsa neyse de öbür türlüsü komik olurdu

evet sevdim...
imkansız dı ama ben onu imkanlı yaptım :)

inanmak başarmanın yarısıdır, karsı tarafın sevgısınden emınsen eger, imkansız kelımesı basıt kalıyor.

yok canım gerçekten aşık birisine ama kim oldgnu söylemiyor o benim imkansızım sırrım diyor bi kez sordum neden imkansız diye eğer onu başka türlü sevdigimi anlarsa herşey biter benden uzaklaşır diye imkansız demişti ve birde dersane bitiyor zaten unutucam demişti dersaneden bi öğretmen olamazdı bayanlar evliydi hep bi umutla içimde acaba ben olabilirmiyim o kız ddm ama bilemiyorum işte yaş meselesine takılmıyorum o kadar zaten oda takılmıyor dersane bitti evet öğretmenim degil artık ama o beni öğrencisi olarak görüyormu görmüyor mu bilmiyorum ki bi kez konusurken keşke öğrencim degilde arkadaşım olsaydın demişti o kadar

evet sevdim...
imkansız dı ama ben onu imkanlı yaptım :)

inanmak başarmanın yarısıdır, karsı tarafın sevgısınden emınsen eger, imkansız kelımesı basıt kalıyor.

'karşı tarafın sevgisinden eminsen' tek sorun burda işte ah bi emin olsam bi saniye durmuycam ama emin değilim ki

Biraz rahat ol ama. Bu kadar temkinli davranırsan da olmaz ki. :26:
Özledim de demiş. Al sana cesaretlenebileceğin bir anahtar kelime.
Bazen bir şeyleri belli etmek iyi olur. Kaybedeceğin ne var ki ... Çekinmemelisin artık.
Seni seviyorum deme tabi ki ama sen de kendini belli et. Ve dediğim gibi biz ne yapıyoruz, nasıl bir ilişkimiz var gibi bir şeyler diyebilirsin tebessümle.

hiç bi zaman sevdiğimi açık açık söylemedim ama belli ettim kıskandığımı filan diyorum ya herşeyin farkında o. buluştuğmuzda şakayla karışık bi şekilde sorabilirm ya da direk desem mi herşeyin farkındasınız sizden başka kimse beni durumdan kurtaramaz sonu var mı yok mu ? diye çok mu küt diye sormuş olurum kafam öyle karışık ki uuufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…