Ben de düşündüm acaba senden mi bahsediyor diye ama bilemedim. :26:
Kızı anlattığında anlarsın zaten başkası olup olmadığını. Gerçi neyini anlatıyor onu da bilmiyorum ama ...
Eğer sen değilsen durum vahim senin için. Çünkü senin ilginden hoşlanıp bağını koparmıyordur ve bu senin canını daha da cıtacak çünkü bunla takılayım derken etrafındaki diğer erkekleri gözden kaçıracaksın. Belki seni seven , senin sevebileceğin , mutlu olacağın bir ilişki olasılığı var ama sen görmüyorsundur. Önünü kapatıyor bu bakımdan.
Ama elbet uzak kalacaksınızdır. Mezun olduğunda fln... O zaman unutmaya başlarsın. Kendine gelirsin. :/
dersane hocamdı ama dersane bitti.. duyguları bana mı değilmi bi anlasam bi emin olsam. bakışlarını sözlerini duyan herkes bu adam sana aşık dedi ama bilemiyorum ki ne zaman ona baksam bana bakarken yakaladım ne zaman moralim bozuk olsa yanımda oldu benden çok üzüldü. duygularından emin olabilicegm bi yol yok mu sizce?
Açık açık konuşsan harika olur. Biz ne yapıyoruz, neyiz gibi bir şey diyebilirsin. Ama seni seviyorum, aşığım iması olmamalı. Bu kadar kafana takmaktansa konuş. Bir şeyler söyler o da. Senin de için rahat eder. Ne düşündüğünü bilirsin.
Açık açık konuşsan harika olur. Biz ne yapıyoruz, neyiz gibi bir şey diyebilirsin. Ama seni seviyorum, aşığım iması olmamalı. Bu kadar kafana takmaktansa konuş. Bir şeyler söyler o da. Senin de için rahat eder. Ne düşündüğünü bilirsin.
Senden hoşlansa söylemez miydi,sonuçta dershane bitmiş
Ama bi şekilde de ilgim var imajı çizmiş
Tercih dönemi gibi bi durum için falan gidecek misin bidaha,belki ondan çekiniyodur
Derdimiz aynıymış neredeyse... Daha önce konu da açmıştım. Ben de araştırma görevlisine aşık oldum ve tahminimce aramızda 20 yaş var, bunu söylerken bile utanıyorum. Hissettiklerim dogru degil ama işte aşk sadece akıl işi degil kiNeyse şimdi tatil bayadır görmüyorum da aşkım depreşmiyor ama yencem bunu. Daha evli olup olmadıgını bile bilmiyorum. Ama ben kafama koydum, sildim olacak
ben sadece konunu okuyup cevap vermiştim, yorumları okumadım. Ee ne güzel işte senle ilgileniyor, sorun ne :) özetleyebilcen mi? neden imkansız ki?
Yok canım dedim ya evli mi onu bilmiyordum, olsa ilgilenmezdi öyle birine benziyordu.. Sağolsun burdaki kızlar beni baya ikna ettiler. 20 yıl degil onla aramızda koca bir ömür farkı var ama seninki 12 çok degilmiş
kızlar demin ilk kez özlediğini açıkca söyledi daha önce ben söylediğimde sadece teşekkür edip bende derdi ama söyledi ilk kez dedi çok özledim diye elim ayağma dolaştı resmen telefona bakıp bakıp gülüyorum ama umutlanamıyorumyakın bi zamanda buluşucaz konuşmalımıyım konuşmamalımıyım bilmiyorum
imkansız olmasının nedeni hocam olduğu için bi öğrencisiyle bişi yaşayabilicek birisi değil ve birisine aşık oldugunu söylüyor dertleştik baya ama kızın kim olduğunu söylemiyor oda kıza imkansız bi biçimde aşıkmış öyle yani ama ilgileniyo buna rağmen onu sevdiğimi de biliyo uzk da durmuyo ümit vermeyim aman filan demiyo yakın davranıyo
E derdi ne bu adamın yau ... Çok mu yalnız bir insan da sana sarıyor acaba ...
Öğrencisiyle bi şey yaşayacak biri değil diyorsun da adam seni özlediğini söylüyor. Bu ne demek o zaman ? Bence öyle düşünme canım. Seven insan her koşulda kendini belli eder.
imkansız olmasının nedeni hocam olduğu için bi öğrencisiyle bişi yaşayabilicek birisi değil ve birisine aşık oldugunu söylüyor dertleştik baya ama kızın kim olduğunu söylemiyor oda kıza imkansız bi biçimde aşıkmış öyle yani ama ilgileniyo buna rağmen onu sevdiğimi de biliyo uzk da durmuyo ümit vermeyim aman filan demiyo yakın davranıyo
belki seni kırmamak için başka birisi var diyo olabilir mi ? Bence seni seviyor ama üzmek istemiyor yoksa senle böyle ilgilenmesinin başka açıklaması olamaz. Heralde ben erkek olsam ve bir kıza gerçekten aşık olsam ve bana ilgi duyan birine yüz vermezdim. Yaş farkı çok degil, neden ögrenci-ögretmen aşk yaşayamasın ki? İmkansız da degil yok mu çevremizde. Hem sen dersaneden de ayrılıyormusun bu sene o yüzden artık onun ögrencisi değil dışardan sivil birisisin. Ne hocan ne de dersane yöneticileri için sorun olmamalı bu.
Ve benim eniştem teyzemin ögrencisiydiYanlış duymadın ögrenci olan eniştemdi. Yani neler neler var şu hayatta Hemen de yargılamayın eniştem araştrma görevlisi ve hala teyzeme karşı sorumlu. Öyle liseden ögrencisi degil. Hee eniştem hoca olsa neyse de öbür türlüsü komik olurdu
evet sevdim...
imkansız dı ama ben onu imkanlı yaptım :)
inanmak başarmanın yarısıdır, karsı tarafın sevgısınden emınsen eger, imkansız kelımesı basıt kalıyor.
derdi ne inan bende bilmiyorum yalnız biri değil ayrıca kendini beğenmiş filanda değil oldukça olgun seviyeli birisi öncedende yakındı ama dersane bittikten sonra daha da yakınlaştı o yakın oluyo ama ben kendimi öyle bi frenliyorum ki umutlanmamak için hayır saçmalama o sadece değer veriyor seviyor ama senin onu sevdiğin gibi değil diyorum. Her şey belli olsun diye konuşmak da istiyorum ama bi şey bekliyomuş havasında olmakta istemiyorum duygularından bi emin olsam başka bişi istemiyorum
Biraz rahat ol ama. Bu kadar temkinli davranırsan da olmaz ki. :26:
Özledim de demiş. Al sana cesaretlenebileceğin bir anahtar kelime.
Bazen bir şeyleri belli etmek iyi olur. Kaybedeceğin ne var ki ... Çekinmemelisin artık.
Seni seviyorum deme tabi ki ama sen de kendini belli et. Ve dediğim gibi biz ne yapıyoruz, nasıl bir ilişkimiz var gibi bir şeyler diyebilirsin tebessümle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?