'karşı tarafın sevgisinden eminsen' tek sorun burda işte ah bi emin olsam bi saniye durmuycam ama emin değilim ki
hiç bi zaman sevdiğimi açık açık söylemedim ama belli ettim kıskandığımı filan diyorum ya herşeyin farkında o. buluştuğmuzda şakayla karışık bi şekilde sorabilirm ya da direk desem mi herşeyin farkındasınız sizden başka kimse beni durumdan kurtaramaz sonu var mı yok mu ? diye çok mu küt diye sormuş olurumkafam öyle karışık ki uuufff
nasıl emin olamıyorsun ki??
açık kapılar bırakmıs sana..
açık konusmasa da belkı yedekte tutmaya calısıyor bıle olabılır..
daha önce defalarca hiçbir öğrencimle yakın bi ilişki yaşamam dedi de ondan emin olamıyorum. açık kapılar o kadar fazla ki hangi kapının peşine düşeceğmi şaşırdım artıkyedek listesi tutucak bi insan değil öyle çapkın biri filan değil tam evlenilecek erkek derler ya o cinsten işte çok olgun ve ağırbaşlı
Bir de onun karşısında sakın çok mahcup ve ezik olma. Arada bir utangaç olursun ister istemez, masum görünürsün, yanakların kızarır belki, o hoş olur ama yeri geldiğinde de çok güçlü olduğunu göster. Kendini geri çekmeyi, onun gözlerine bakarken soğukkanlı olabilmeyi de becerebil. Bir sıcak bir soğuk ol mesela. Arada bir böyle yapmak çok etkili. Çantada keklik görmesin diye diyorum. Kendinden çok emin ol ve hep çok güzel ve sevilmeye layık bir kız olduğunu düşün. Öyle düşünürsen karşındaki insana da o enerjiyi verirsin.
daha önce defalarca hiçbir öğrencimle yakın bi ilişki yaşamam dedi de ondan emin olamıyorum. açık kapılar o kadar fazla ki hangi kapının peşine düşeceğmi şaşırdım artıkyedek listesi tutucak bi insan değil öyle çapkın biri filan değil tam evlenilecek erkek derler ya o cinsten işte çok olgun ve ağırbaşlı
Hiçbir öğrencimle yakın ilişki yaşamam deyip de nasıl sana özledim diyor ya. Sen de ona hatırlat bu lafını. Özledim demek yakınlık değil de nedir ? Ve canım lütfen hemen bir değer biçme tam evlenilecek adam diye. Öyle bir anlatıyorsun ki, dışarıdan gözlemleyen biri olarak çok güvenilir bir insan gibi gelmedi bana bu hoca.
bunu hep yapıyorum zaten :)) daha önce bana bunu o demişti herkesten farklısın yaşından olgunsun filan diye belki bu yüzden ilgisini çektim yakın davranıyor ama en iyisi bu evet bi an önce kendimi hazırlamam lazım konuşmaya tabi karşısında kekelemeye başlamassam :)) uuff uuf ya ilgim var ama olmaz gibisinden bişi derse kalkar giderim dayanamam ki
yanlış anlama ama, çoğu erkek kullanır bu tarz cümleleri farklısın, senden bır tane daha yok, masumsun şöylesın böylesın ..
bunun adına ; etkileme sanatı diyorlar tatlım
evet bi çok erkek bu şekilde etkilemeye çalışır biliyorum ama onun etkilemesine gerek yok ki bunu oda biliyorum ilgimin aşkımın farkında istese bunu zaten farklı bi amaçla kullanabilirdi bunca şeye ne gerek var ki ama yinede bilemem tabiki erkek sonuçta
aslında senı anlıyorum
hoşlandığın için toz konduramıyorsun
ama dikkatli ol
Sen farklısın lafını genel olarak kullanmaz erkekler diye biliyorum ben. :44:
Bana cidden aşık olan ve benim için çaba harcayan erkeklerin hepsi bana sen başkasın, sen farklısın derlerdi.
Samimi buluyorum o yüzden bu cümleyi ben.
İçten söylemiştir herhalde senin hocan da.
öyle olmasını umut ediyorum ve şunuda belirteyim gecenin 1 bucuğu olmuş hala mesaj atıyor konuşuyoruz inşallah sonu iyi olur( tek istediğim net bir cevap
Havadan sudan mı konuşuyorsunuz ? Tam laf alma vakti. Gece yarısı bilinç altından inciler dökülür.
Artık bir şeyler yap ve netliğe kavuştur kafandakileri.
havadna sudan sayılmaz pek yani ne konuştuğumuzu hatta onun dediklerini söylesem kızım daha ne uğraştırıyosun bizi adam aşık dersiniz ama ben öyle düşünemiyorum ki seni seviyorum canım dedi demin mesajın sonunda ama kırılmıştım biraz gönlümü almak için diyor diye düşündüm. kendine çok yakın görüyor seviyor ama aşk anlamında sevmek değil diye düşünüyorum şunu diyim ki ben onun beni sevebileceğine inanamıyorum sanırım
Seni sevebileceğine inanmaman üzüleceğinden korktuğun için gardını almak bence. Bu yüzden frenliyorsun her şeyi. Aynı benim gibisin. :s Bence olumlu düşün güzel şeyler olsun. Eğer inanırsan yaşarsın. Olmazsa da dünyanın sonu değil. Ne acılar yaşıyor insanlar, seni istemese biraz canın yanar, sonra geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?