Sizden öncesini önemser misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bilmek istemezdim,aldattığını bir şekilde öğrendiysem kafamda soru işareti olurdu ama..

boşanıp ayrıldı ıse sorarım.
sevgılisi var ve kızı benımle aynı anda idare ediyorsa ayrılırım,
ama benden hoslanıor ve bırsyler olacsk gıbıyse bır onceki kıza hemen ayrılalım dıorsa bu gayet normal.
guven konusu cok farklı tarıh tekerrur edebılır, ama bunun garantısı bence yok.

Onceside oncemde kimseyi ilgilendirmez.

Yalniz tutup eskiyi anlatirsa hadi güle güle derim. Esime de onceki iliskilerimi anlatmadim sormadi da. Bende sormadim.

Katil, hirsiz, arsizsa onemserim. Eski asklarini neden onemseyeyim. Bende her eski sevgilime ayni ozeni gostermedim, ayni askla bakmadim, ayni hatalari yapmadim. Haytina biri girer ve sen baskasi olursun.. onemli olan 'o' kisi miyim ona bakarim.

Benden önce yattığını kalktığını önemsemem, hatta aşık olursam boşanmış birisi de olabilir ama benden evvelkinden nasıl ayrıldığını önemserim. Hiç şaşmadı, bir öncekine yapan sonrakine de yapıyor. Hem bana yapmayacağını düşünsem bile içimdeki adalet duygusuyla suçsuz bir insana acı çektirdiği için bile istemem böyle birini.

Şimdi benden öncesi beni ilgilendirmez diyecem de adam eski sevgilisini aldattığını söyleyecek kadar garip biri olduğu için de istemezdim kendisini.
İnsan biraz utanır ayol.

Konu dışı olacak ama 2011'den beri üye olsam da 2007'den beri sitenin koyu takipçiyim. O zamandan beri size sempatim var

Chat sitesine giren adamdan bahsediyoruz, nesine güveneceksin?
Senle konusurken kimbilir kaç kızla cinsellik konusuyodur orda. Saf olmayın bu kadar ya

chatte konusmuyoruz suan yüzyüze sevgiliyiz resmen chat sitesini de tanıstıgımızda sildik ve birdaha yüklemedik..
saf değilim tam tersi tamamen arastırıyorm herseyi ince ince..
he su da var chat ten değilde arkadas ortamında tanırsın adam chatlrde fink atar hatta senle sevgiliyken de fink atar bilemezsin sakladıkca bu işin nerden tanıstıgınla önemi yok bnce.

İyi de eşiniz açık açık kendisi mi dedi ben sevgilimi aldattım diye çok saçma değil mi bu. Kim bunu itiraf eder ki. Bence genel olarak geçmişi takmamalısınız. Siz mesela ilk ve sadece eşinizle mi çıktınız öncesi olmadı mı. Size o sürekli bunu sorsa sorgulasa hoşunuza gider miydi? sizi seviyor ki sizinle birlikte yani ne kadar kurcalarsanız o kadar mutsuz olursunuz ayrıca haydi ondan ayrıldın herkesin illa bir geçmişi var insanlar biriyle görüşür tanımaya çalışır anlaşamaz ayrılır yani bu çok doğal.

Benden önceki kişi ya da kişileri en fazla meraktan sorarım ama kafama takacak boyuta getirmem. Sevgilisini aldatan adamın durumu başka, aldatmak bence alışkanlığa kayıyor bir süre sonra. Böyle birisiyle ne ilişki yaşar ne de gelecek düşünürüm kusura bakmayın. Fragmanını beğenmediğim filmi izlemem.

ciddi bir suç işlemiş ya da benim ahlak anlayışıma ters bir davranışta bulunmuşsa (bir yetişkini ya da çocuğu taciz etmesi, hırsızlık, gasp, cinayet gibi bir suç işlemesi, bir hayvana ya da çocuğa bilerek zarar vermesi gibi) asla o kişiyle birlikte olmam, onun dışında sormam bile banane

aldatmıs ise veya aldatmak değilde netten biriyle konustu ise sohbet eetti ise sizleyken ?
suan böle bişe yok sadece bu durum var oalbilir erkek arkadasımın önceki ilişkisinde bunu öğrenicem bi sekilde..

Canım seninde geçmişin var unutma kimse anadan doğma erkek yüzü görmemişliği yok. O da senin geçmişini takarsa hele bir de dilin ucuna gelirse canın yanar. Mutlu olamazsın. Takıyorsan eğer bu senin kendine güvensizliğindir.

Benden öncesini önemsemem ama benimle birlikte olan kısmını cok önemserim net.

Benim hayatımda kimse olmadı. İlişkileri çabucak tüketen ve bir sürü sevgilisi olmuş bir insanla yapamam. Çünkü onlarla hangi sebepten bir araya gelmişse benimle de aynı sebepten bir araya gelecek, onlarla hangi sebepten ayrılmışsa benimle de aynı sebepten ayrılacak. Geçmiş önemli değildir diyenlere açıkçası katılmıyorum.

takmıyorum sadece aldattı mı hayatındaki kızı bunu öğrenmek istiyorum yoksa tabiki benimde sevgilim oldu.. nette konustugu kız beni aldatmıstın yazmıs buna gecen aradı sevgilisi varmı kontrol etti önceki bir mevzu fakat bu aldatmıstın demesi garip geldi bana kız arkadasına söle bilsin filan yazmıs bu tüm konusmayı attı bana.. sevgilime sordum o öyle sandı onunla konusmuyorduk bnm sevgilim olmustu dedi.. yani sonucta mesela suan benimle netten o kızla konussa yine aldatmıs olur o yüzden bunu öğrencem bi sekilde eskiden yaptıysa yine yapabilir gibime gleiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…