Sizden öncesini önemser misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatma mi?
Ee sizede yapacak bunu. Yillarinizi hatta saatleeinizi harcamayin derim

Hic umrumda olmaz.benden onceside benden sonrasida
Simdi benimle mi benimle.birbirimizi tercih etmisiz suanlik
Gecmisten banane.oturup birbirimizin gecmisini anlatsak oooo konusacak baska seye zaman kalmaz.
Gelecek icinse allah bilir.

sen fazla sığ düşünüyorsun yaşın kaç kimseyle olmamıssın ?
onla öyle oldu diye senle de aynısı olmaz canım öyle düşünme herkesi farklı seversin herkeste farklı biri olabilirsin kulsun hata yaparsın birdaha yapmazsın mesela.. katı bakıyorsun

Aldatma mi?
Ee sizede yapacak bunu. Yillarinizi hatta saatleeinizi harcamayin derim

kanıt yok ortada netten konustugu kızın ortaya attıgı sacma birşey olabilir bu .. ki zaten madem aldatmıs zamanında onu madem engellemiş bunu aramasın diye hayatından cıksın die simd i adam benimle ne diye arayıp kontrol ediyor konusmak istiyor kuyruk acısı cekiyor tezatlık var yazdıklarını bir görseniz..

Erkek arkadasimi takdir ettim suanda ne eski evliligim ne eski birlikteliklerimle alakali tek 1 soru sormadi.sorsa zaten birlikte olamayacagimizida biliyor gerci.

Yav aldatmış olsun boşver canım. Sen ilişkine bak kurcalama kurcalarsan sen üzülürsüün.

Yav aldatmış olsun boşver canım. Sen ilişkine bak kurcalama kurcalarsan sen üzülürsüün.

aldatmıssa bakamam ki sonucta o zaman sevgilisni aldatan beni de aldatablir içimde hep şüphe kalır güvensiz ilişki naısl yürüsün.. öğrenmem lazım

Çok fazla ilişkisi olmuş bir insanın büyük ihtimal bağlanma problemi vardır. Ben zaten kimseyi yargılamıyorum. Neden sevgilisi olmuş demiyorum. Sadece çok fazla tüketmiş bir insanla ben olamam diyorum.

Malesef bende aynı sizin gibiyim çok takiyorum eşimin gecmisini sürekli düşünüyorum üstesinden nasıl gelirim nasıl takmam onuda hiç bilmiyorum.sanırım kadınların geneli böyleyanlız olmadığımi bilmek iyi geliyor

Ben önemsemem onemsemedim de evlendim geçmişini de merak etmedim. Ama daha önce aldatmış biri ise asla yanından bile geçmem.

merak etmemişsn ki nrden biliyosn suan aldatmadıgını ..
Kendisi söyledi ben sormadım. İhtimaller üzerine hayat yaşanmaz aldatıyorsa da elbet öyle de böyle de çıkar ortaya. Şüphelenecek hareketleri de yok ayrıca. Ayrıca konu neden benim kocama geldi ?

+1

Her yönüyle önemserim, neler yaşadığı, yaşadıklarından ne gibi tecrübeler edinip fikirlerini nasıl yoğurduğunu, neler yaparken rahatsız olduğunu-olmadığını vb. bilmek isterim. Ancak geçmişinin hesabını, bugün karşıma alıp soramam o kısım ayrı.

Eşimle arkadaştık zaten, eski sevgililerimiz hakkında birbirimizle dertleştiğimiz çok oldu. Karakter olarak nasıldır, ne derece dürüst birisidir, pişmanlıkları ya da iyi ki yapmışım dedikleri nelerdir vb. bunları irdelemek lazım. Sevgilisini aldatan biri, ya bundan gereken dersi almış, kendisini sorgulamış ve düzeltmiştir, ya da "Huyum, bir gün aldatırsam şaşırmazsın, sana anlatmıştım ve bunu bilerek benle oldun" cümlelerinin alt yapısını hazırlamıştır.

Hata insanlar için, kişiye bakar ona göre karar verirsiniz.

anlatmadıgı haberım olmadıgı surece onemsemem ama baktım anlatıyor sureklı dıllendııryorsa kafama takmaya baslarım zira geçmişini dinlemeyı de sevmem zaten ama ıllakı bir gecmısı var herkesın aldatmıssa eger bir soru ısaretı ıllakı olusur kafada acaba sadakatsız biri mi? yanı her ınsan sasar beser duzelmıs ve gercekten sevıyor da olabılır suan ki kişiyi o yuzden peşin hukumlu olmamak lazım gözlemlemek ve kendını kaptırmamak lazım bi sure.

Benden öncesi beni ilgilendiremez ŞAYET GELECEĞİMİ ETKİLEMİYECEKSE.ben eşimle görücü usulü evlendiğim için Dedim gel sadece bir kereliğine arkadaş gibi oturalım konjşalım ve konu orada kalsın.tamam dedi oturduk konuştuk benim için orada kaldı ama o kendini kıyasladığı zamanlar oldu önemsemedim.geçmiş adı üstünde geçmişe bakarsak önümüzü göremeyiz.takma kafana senaryolar kurma.KENDİNE GÜVEN GERİSİNİ BOŞVER

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…