Sevgiliniz veya eşinizin sizden önceki hayatını kafaya taktığınız oldu mu? Nasıl üstesinden geldiniz?
Daha önce sevgilisini aldatan biriyle olup mutlu olan varmı karşısındakine güvenip ilerleyen?
Zira kendim cok kuran bir insan olarak önceyi takmamaya zorlanıyorum da.
+1Benden önceki kadın/sevgili/nişanlı/eş kafama takmam.
Ama sevgilisini aldatan biri derseniz orada durun. O kısım benden önceki hayat değil ki, resmen bir adamın karaktersizliği. Güvenemem de ilerlemem de.
Sevgiliniz veya eşinizin sizden önceki hayatını kafaya taktığınız oldu mu? Nasıl üstesinden geldiniz?
Daha önce sevgilisini aldatan biriyle olup mutlu olan varmı karşısındakine güvenip ilerleyen?
1003983733663 kere chatten tanıştığın adama güvenme yazmadık mı? Sen de chatten avlayıp vakit geçirdim dediği kızlardan birisin anla artık.
Soruya cevap, onursuz şerefsiz bir insanla olamam. Hayattaki en önemli şey onur, olmayınca insanlığın gidiyor solucana dönüyorsun.
oooo guzel tespit. O konu sahibi = bu konu sahibi ise bende yorum yapmiyorum artik
+1ones a cheater, always a cheater.
ones a cheater, always a cheater.
Once a cheater olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?