- Konu Sahibi sosyalbilimci
Olabildiğince az iş yaparsanız az yorulursunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ütüden ben de nefret ediyorum yemek yapmak ta ne pişircem düşüncesini sevmiyorumBenim hoşuma gidiyor ,temizlik ve yemek yapmak.Ütü hariç , yapmayı bilmiyorum zaten.
İş bitmiyor ki hiçOlabildiğince az iş yaparsanız az yorulursunuz.
Aylik büyük temizliğe kadın çağırıyorum.
Haftalik, günlük isleri de ihtiyaca gore yapıyorum.
Esim takim elbise giymedigi için ütü de cok yapmiyorum. Çamaşır kurutma makinem var onun icinden penyeler, kotlar ütülü gibi çıkıyor. Kendime de hep ütü istemeyen kiyafetler alıyorum. Nevresimleri de bebek oldugundan beri iyice biriktirip anneme götürüyorum annem ütülüyor Allah razı olsun.
Cocukla altından kalkmak gercekten zor. Hele de çalışan kadina...
Ben sadece misafir için ayırdıklarımı ütüleyip kaldırıyorum , kendi nevresimlerimi de ütülersem ooo başa çıkamam haftada nevresim değişiyo :)Nevresimin ütülenmesi şart mı yahu??
Ben nevresimi ütülemem. Ama ütülenecekse bile anneme götürmeye utanırım, kendim ütüleyemiyorsam ütüsüz kullanırım.
Ben sadece misafir için ayırdıklarımı ütüleyip kaldırıyorum , kendi nevresimlerimi de ütülersem ooo başa çıkamam haftada nevresim değişiyo :)
Nevresimin ütülenmesi şart mı yahu??
Ben nevresimi ütülemem. Ama ütülenecekse bile anneme götürmeye utanırım, kendim ütüleyemiyorsam ütüsüz kullanırım.
Ayy kolay gelsin canım inşaat pisliği de zordur :/ biz de taşınınca iki üç hafta sürerdi yerleşmesi ..Aynı durumdayız canımküçük evdeydik 3 gün önce büyük eve geçtik.inan hala evde adım atacak yer yok 3 gündür de durmadan çalışıyorum bir de ev daha yeniydi insaat temizliğine temizlik şirketi tuttuk sağolsunlar hiç bir halt yapmamislar o kadar para verdik.simdi tekrar ben yapıyorum canım çıktı
![]()
Ben utanmam :) anneme kalsa tüm ütümu yapar da kıyamıyorum. Aman işte takar takmaz kirisiyor da yine de yapiyoruz nevresimlere ütü
Dimi aynen katılıyorumMisafire de ütülemiyorum valla. Hadi yemek temizlik neyse de, diğer konularda misafire kendimden daha fazla değer veremem
Misafir yemek takımım, misafir çatal kaşığım, misafir odam, misafir zırtım, misafir pırtım yok. Evimdeki en önemli misafir benim zaten
Hayatta bile misafiriz, vaktimizi ev işiyle öldürmeyelim![]()
Dimi aynen katılıyorum
Dışarı çıktıgımda ya da çalışırken ev işi fazla yapmıyorum ama evdeyken ister istemez yapacak bişey çıkarıyorum
Çocukla daha zor oluyordur canım Allah kolaylık versinBen de evdeyken iş çıkmasın da çocuğumla ilgileneyim, dinleneyim diye dua ediyorum.
Hee bi de o dağınıklığa çat kapı misafir gelmesin diye![]()
Kurutma makineniz nedir?Aylik büyük temizliğe kadın çağırıyorum.
Esim takim elbise giymedigi için ütü de cok yapmiyorum. Çamaşır kurutma makinem var onun icinden penyeler, kotlar ütülü gibi çıkıyor. Kendime de hep ütü istemeyen kiyafetler alıyorum. Nevresimleri de bebek oldugundan beri iyice biriktirip anneme götürüyorum annem ütülüyor Allah razı olsun.
Ben çok yıpranıyorum hamilelik enerjim de yokkızlar bu ev işleri beni acayip yoruyo ya hepsini bi günde yapamıyorum bölüyorum bide hepsini aynı anda yapsam haşatım çıkar heralde..
Misal bugün kalktım kahvaltı çamaşır bulaşık ütü..bi baktım akşam olmuşş ya
Özellikle ütü beni bitiriyor baya birikmiş ütüm ve akşam olmuş hala bitmedi dinlene dinlene yaptıgım için..üstelik daha yemek yapmadım dünkü kalan var. Dün de ev süpürüp sildim yoruldum valla yorulmayanlar halı cam silenler nasıl oluyor anlamıyorum üstüne bide çocukla ilgilenenler![]()
Aylik büyük temizliğe kadın çağırıyorum.