• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size de oluyor mu?

Aylik büyük temizliğe kadın çağırıyorum.
Haftalik, günlük isleri de ihtiyaca gore yapıyorum.
Esim takim elbise giymedigi için ütü de cok yapmiyorum. Çamaşır kurutma makinem var onun icinden penyeler, kotlar ütülü gibi çıkıyor. Kendime de hep ütü istemeyen kiyafetler alıyorum. Nevresimleri de bebek oldugundan beri iyice biriktirip anneme götürüyorum annem ütülüyor Allah razı olsun.

Cocukla altından kalkmak gercekten zor. Hele de çalışan kadina...

Nevresimin ütülenmesi şart mı yahu??o_O

Ben nevresimi ütülemem. Ama ütülenecekse bile anneme götürmeye utanırım, kendim ütüleyemiyorsam ütüsüz kullanırım.

Ben nevresimi ütülemem. Ama ütülenecekse bile anneme götürmeye utanırım, kendim ütüleyemiyorsam ütüsüz kullanırım.
Ben sadece misafir için ayırdıklarımı ütüleyip kaldırıyorum , kendi nevresimlerimi de ütülersem ooo başa çıkamam haftada nevresim değişiyo :)

Aynı durumdayız canım :olamaz: küçük evdeydik 3 gün önce büyük eve geçtik.inan hala evde adım atacak yer yok 3 gündür de durmadan çalışıyorum bir de ev daha yeniydi insaat temizliğine temizlik şirketi tuttuk sağolsunlar hiç bir halt yapmamislar o kadar para verdik.simdi tekrar ben yapıyorum canım çıktı :silah:

Ben sadece misafir için ayırdıklarımı ütüleyip kaldırıyorum , kendi nevresimlerimi de ütülersem ooo başa çıkamam haftada nevresim değişiyo :)

Misafire de ütülemiyorum valla. Hadi yemek temizlik neyse de, diğer konularda misafire kendimden daha fazla değer veremem:KK45:

Misafir yemek takımım, misafir çatal kaşığım, misafir odam, misafir zırtım, misafir pırtım yok. Evimdeki en önemli misafir benim zaten :kahve:

Hayatta bile misafiriz, vaktimizi ev işiyle öldürmeyelim:KK51:

Ben utanmam :) anneme kalsa tüm ütümu yapar da kıyamıyorum. Aman işte takar takmaz kirisiyor da yine de yapiyoruz nevresimlere ütü

Aynı durumdayız canım :olamaz: küçük evdeydik 3 gün önce büyük eve geçtik.inan hala evde adım atacak yer yok 3 gündür de durmadan çalışıyorum bir de ev daha yeniydi insaat temizliğine temizlik şirketi tuttuk sağolsunlar hiç bir halt yapmamislar o kadar para verdik.simdi tekrar ben yapıyorum canım çıktı :silah:
Ayy kolay gelsin canım inşaat pisliği de zordur :/ biz de taşınınca iki üç hafta sürerdi yerleşmesi ..

Misafire de ütülemiyorum valla. Hadi yemek temizlik neyse de, diğer konularda misafire kendimden daha fazla değer veremem:KK45:

Misafir yemek takımım, misafir çatal kaşığım, misafir odam, misafir zırtım, misafir pırtım yok. Evimdeki en önemli misafir benim zaten :kahve:

Hayatta bile misafiriz, vaktimizi ev işiyle öldürmeyelim:KK51:
Dimi aynen katılıyorum
Dışarı çıktıgımda ya da çalışırken ev işi fazla yapmıyorum ama evdeyken ister istemez yapacak bişey çıkarıyorum

Nevresim ütülemek kadar gıcık bişey yok :/ bide ne yemek pişircepini düşünmek filan,.hep aynı yemekleri yapmak istemiyorum:)

Dimi aynen katılıyorum
Dışarı çıktıgımda ya da çalışırken ev işi fazla yapmıyorum ama evdeyken ister istemez yapacak bişey çıkarıyorum

Ben de evdeyken iş çıkmasın da çocuğumla ilgileneyim, dinleneyim diye dua ediyorum.

Hee bi de o dağınıklığa çat kapı misafir gelmesin diye:KK70:

Ben de evdeyken iş çıkmasın da çocuğumla ilgileneyim, dinleneyim diye dua ediyorum.

Hee bi de o dağınıklığa çat kapı misafir gelmesin diye:KK70:
Çocukla daha zor oluyordur canım Allah kolaylık versin
Bide misafir olayı var dimi beni geriyo ....eşim çok sever misafir gelsin agırlayalım oturalım edelim ama misafir gelecek haberi beni gerer hemen düşünce sarar ne yapsam ne pişircem ay temizlik yetişcek mi bide hizmeti var :/ erkekler oturuyo ne güzel :)

Ben biraz pis bir ev hanimiyim :D camları daha silmedim çok üşeniyorum gözüme büyüyor.ev temizliginide eşim evdeyken beraber yapıyoruz.o yoksa eğer izin gününe kadar bekliyorum ev curcuna oluyor tabi :D ütü yapmiorum,o an giyilecekse öyle utuluyorum,nevresim ütülemek fln nedir :O genel temizligimde 3gun sürüyor oda oda gidiyorum yavaş yavaş kendimi yormuyorum.evi her zaman düzenli ve temiz hanımları taktir ediyorum ama ben öyle olamam galiba :)) felsefem bi ev daginiksa o evde yaşam vardır avutuyorum işte :D

evde cocuk oldugu icin supurge isi her an olabiliyor. onun disi da cumartesileri genel temizlik yaparim. esim supurur ben silerim. ben bi banyoyu temizlerim o otekini. camalri ayda 1 silerim en nefret ettigim seydir kendisi. utuyu malesef bende biriktiririm. ama soyle 1 yontem buldum ona da utuye baslayip 20 dk sonra birakoyorum. 20 dkda da en az 10 paeca utuleniyor zaten. hafta ici 1 2 gun utu yapiyorum.
yatak carsaflarini esim degistirir mesela.
mutfak dolaplari cok yoruyor beni ondada alt kisimalri ben ust kisimalri esimm yapiyor.
ama gunluk yemek vs. isi zaten hic bitmiyor. sabah kahvalti cocugun en az 6 ogun yemegi yani o mutfakla aramdaki gobek bagini henuz kesebilmis degilim.
yorgunluk tabiki de oluyor ama boyle ortaklasa yapinca insana cok da zor gelmiyor.

Esim takim elbise giymedigi için ütü de cok yapmiyorum. Çamaşır kurutma makinem var onun icinden penyeler, kotlar ütülü gibi çıkıyor. Kendime de hep ütü istemeyen kiyafetler alıyorum. Nevresimleri de bebek oldugundan beri iyice biriktirip anneme götürüyorum annem ütülüyor Allah razı olsun.

Kurutma makineniz nedir?
Ben kurutma makineleri hep cok kiristiriyo diye duydum sirf o yuzden almadim

kızlar bu ev işleri beni acayip yoruyo ya hepsini bi günde yapamıyorum bölüyorum bide hepsini aynı anda yapsam haşatım çıkar heralde..
Misal bugün kalktım kahvaltı çamaşır bulaşık ütü..bi baktım akşam olmuşş ya :KK43:
Özellikle ütü beni bitiriyor baya birikmiş ütüm ve akşam olmuş hala bitmedi dinlene dinlene yaptıgım için..üstelik daha yemek yapmadım dünkü kalan var. Dün de ev süpürüp sildim yoruldum valla yorulmayanlar halı cam silenler nasıl oluyor anlamıyorum üstüne bide çocukla ilgilenenler :KK43:
Ben çok yıpranıyorum hamilelik enerjim de yok

belirtmeden gecemeyecegim bana silah zoruyla dahi yapriramayacaklari tek bir sey var o da nevresim utulemek! asla katta zinhar yapmam!
dusuk devir sikma da yikayip duzgunce serdiginde kirismiyor zaten niye utuluyor abi biz bunalri:KK57:

Back
X