• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size de oluyor mu?

Ah o saçlar :) ev pislenmiyor da sırf o saçlar için hergün süpüresim geliyo. Boşu boşuna yoruyoruz kendimizi ama işte napıcaksın :)
Aynen ya yerde sırf saç var:) eşimin göğüs kılı da oluyo ama kızamıyorum adama çünkü daha çok uzun uzun benim saçlar var :) bazen diyorum yerde görmemek için sarıya mı boyatsam:)

Aynen ya yerde sırf saç var:) eşimin göğüs kılı da oluyo ama kızamıyorum adama çünkü daha çok uzun uzun benim saçlar var :) bazen diyorum yerde görmemek için sarıya mı boyatsam:)
Benim eşimin de çok dökülür :/ ama dediğiniz gibi bişey diyemiyoruz bizimkiler daha uzun :D döküldükten sonra rengi fark etmez ki bence :) dökülmeye çare bulsam diyorum sonra yok zeytinyağı yok bilmem ne yağı hiç uğraşasım gelmiyo şu eve bide cildime baktıgım kadar özenemiyorum saçlarıma :)

Benim eşimin de çok dökülür :/ ama dediğiniz gibi bişey diyemiyoruz bizimkiler daha uzun :KK70: döküldükten sonra rengi fark etmez ki bence :) dökülmeye çare bulsam diyorum sonra yok zeytinyağı yok bilmem ne yağı hiç uğraşasım gelmiyo şu eve bide cildime baktıgım kadar özenemiyorum saçlarıma :)
Sorma ya evde yerde bi benim saçlar oluyo :) zeytinyağı filan daha çok döküyo bana yaramadı..napcaz mecbur gördükçe topluyorum elimle..eşimin sadece banyoda oluyo aman okadar da dökülsün onunki

Evdeyken hiç bir iş yapasım gelmiyo üşeniyorum
Eşim sabah işe gidiyo başlıyorum mutfagı topluyorum tencere tava cifle mutfak 1 saatimi alıyo
Yatak odasına geçiyorum yatagı yorganı düzelt etrafı topla
Banyoyu siliyorum çamaşır varsa mankineye atıyorum
Sonra yemek yapıyorum çamaşır varsa katlancak katlıyorum serilcekse seriyorum balkonu yıkıyorum
Yerlere bakıyorum toz varsa süpürüyorum siliyorum toz alıyorum anca akşama kendimi zor atıyorum yatağa

Back
X