Bazi insanlar dedigimiz Nenesi ve Dedesi , ve bu insanlarla konu sahibi gorusmuyor nasil onun evine gelsinlerki?ama bazı insanlar da hiç çekinmeden dolduruyor çocukları kendi öz annesine-babasına karşı bile
hani bebekken neyse de
çocuklar yıpranıyor bazen, etkileniyor böyle durumlarda
"senin annen ...." diye başlayan neler söylüyorlar çocuğu soğutmak için
ben olsam, hakaret, beddua eden, beni sevmeyen insanlarla çocuğumun ben olmadan görüşmesini istemezdim
çok istiyorlarsa buyursunlar size gelsinler
görsünler, gitsinler
Bazi insanlar dedigimiz Nenesi ve Dedesi , ve bu insanlarla konu sahibi gorusmuyor nasil onun evine gelsinlerki?
Cocuklarin arada kalmasini hic dogru bulmuyorum , benim annemde nenemle dedemle pek anlasmazdi ama biz gidip gelirdik hicte doldurmadilar bizi ..
Senin annen diye baslanmadi asla soze..
Ben kesinlikle karsiyim cocuklar alet edilmemeli buyuklerin sorunlarina.
Hayirli akşamlar herkese biz esimle ailesinden dolayı sorunlar yaşayarak evlendik düğün gününde dahi olaylar çıkardılar hep sustum ama hakaret etmeleri bardağı taşırdı ve ben görüşmeme kararı aldım ben çanakkalede yaşıyorum ailem ve esimin ailesi antalyada is dolayısıyla burdayız ve antalyaya yerlesecegiz ben hamileyim ve cocuğumu o aileye gostermke istemiyorum eşim de sen görüşme ama ben görüşürüm sonuç olarak ailem diyor çocuğu da görmek hakları diyor siz olsaydınız ne yapardiniz
ben de aynı dertten muzdaribimSenin derdin çocuğu görmeleri değil, tekrar içli dışlı olunup laf söylemeye yüz bulacak olmaları aslında. Ama öyle bir soğuk davran ki, çocuğu görmeye gelmek için bile yüz bulamasınlar. Nötr ol, çocuğu görmek isteyen gelir görür tarzında konuş eşinle. Zaten senin görüşmemene karışmıyormuş. Alıp da çocuğu onlara götürecek hali de yok.
COk benzer olaylar yasamisiz tek fark var benim esimde silip atti onlari...Sizce anormal bir durum mu nefret ediyorum eşimle olan tek sorunumuz atlatamiyorum ailesini
Canim esin annem babam ya bişi olursa onlara filan demedi mi benim ki öyle sürekli ya bişi olursaCOk benzer olaylar yasamisiz tek fark var benim esimde silip atti onlari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?