Size yerleşmiş birinin gitmesini nasıl sağlarsınız?

Böyle birine kibarca konuşulmaz artık. Artıl yurda çıkmasının gerektiğini söyleyin.
Ne geliyorsa başımıza dümdüz söylemediklerimizden geliyor.
Maalesef öyle. İşten geldiğimden beri kalksın da konuşayım diye bekliyorum ama hala uyuyor

Streshanimin konusunda, "öğrenciler, yeni evli ciftin yaninda kalmaya merakli degil" diyen bir grup vardi. Lutfen okusunlar konuyu.

Halamın kızı olduğu için küserler diye kırıcı olmak istemiyorum
Sen küserler diye endişe ediyorsun ya, işt eninde sonunda emeklerin hiç olacak bir teşekkür etmeyecekler ve sonunda aranız kötü bir şekilde ayrılacak evinizden. Bunları neden düşündüm söyleyeyim, bencil bir kuzen karşıdakini asla düşünemeyen ki muhtemelen anneside uyarmıyor. Sen ayrılması ile ilgili konu açsan küsecek kırılacak açmasan seninn hayatın sıkıntılı olacak. Şimdi sen seç ?

Siz ne kadar safsiniz ya , bulmuşlar sizin gibi sessizini tepe tepe kullanıyorlar bu kadar net ,ayyy sinir oldum sizin şu halinizi okurken . Bu kadar sessiz olup kendi hakkınızı savunmazsaniz devamı daha da fazlalaşır .
Bende bundan korkuyorum

Ben küçükken annem babam ayrıldı bana bakacak kimse yok diye 1-2 ay onda kalmışım kuzenimde sen bizde kalmıştın bende sizde kalıyorum diyo

Ne halaymis ne kuzenmis ya
Direk bavulunu,eşyalarını topla kuzenin.
Ailesini ara eşimle aram bozuldu bozulacak artık istemiyorum eşyalarını topladım kızınızi biyete yerlestirin de olsun bitsin.
Kusura bakmasın kimse babamın oğlu olsa kabul etmem.
Ne münasebet ben eşimle birlikte vakit geciremicem premsem hanım evde at kosturucak.
Halani ara kimse yüzünden eşimle aramin bozulmasını istemiyorum.zaten ev aldık gdiiuoruz eşyaları topladım gelin kızını alın yada gitsin de küserse küssün.
Her zaman derim benim evime ne faydası var onların.aşımı ekmeğimi onalr mi vrriyor yo o zaman banane.

Yakın olsaydık gelirdim evinize. Kalk kızım uyumanın vakti değil kendine kalacak yer ayarla, eşyalarını topla gidiyorsun haydi derdim.
Siz yapmayacaksınız belli ki.

Bakkala bile bizimle geliyor. Geçen akşam haber vermeden çıkalım dedik. Bende gelmiyim mi dedi. Bende bizde başbaşa kalmayalım mı dedim
Ayyy ne kadar gıcık bir tip ya küçükte değil bence biraz sert şekilde davranın haddini bilsin ve açık açık söyleyin ailesine derhal yurt bulsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…