Sizede oluyor mu bu

O konuda haklısınız ama şöyle de bir şey var benim bulunduğum yerde onları görmek yan yana gelmek gibi bir durumumda yok ben dışarı çıkıp görürsem konuşursam falan konuşmam lazım yani özellikle yanlarına gidip oturmam lazım buna rağmen bile ben kendi halimde işimin başında dururken bile arkamdan böyle konuşulması beni şaşırttı
Şaşıracak bişey yok. Azami miktarda iletişim kurmayan insan herkesi şaşırtır. Bir müddet konuşur sonra kabullenirler.

Umurunuzda olmazsa buraya konu açmadınız bence gayet umursuyorsunuz. Samimi olmadan insani ilişkiler kurmak zor değil bana da sizin gibiler garip geliyor. Birine selam veriyorsun suratına bön bön bakıyor ya da nasılsın iyi misin vırt zırt öylesine sohbet açıyorsun cevap veremiyor. Bazı insanlar sohbet yönünden çok zayıf oluyor sizde böyle olabilirsiniz belki yetişkin insanın azami sohbet yürütememesi problem bence insan İlişkilerinizi geliştirmeye çalışabilirsiniz.
Hayır beni anlamadınız Konumda yazdım önceki iş yerimde herkesle samimiydm be herkes herkesin herseyini bilirdi dedikodu laf çoktu burdada kimseyle samimi olmayacağım dedim selam verilince alıyorum devamında sohpet etmek tanımak istemiyorum sohpet açsalar konuşurum ama ben o sıcaklığı göstermiyorum çünkü iş olarak ta onlarla bir Arada olma zorunluluğum yok bu beni çok mutlu ederken benim onların yanlarına gidip konuşmaman neden zorlarına gidiyor

bana tek kelime cevap veren insana ben şahsen ikinci lafı atmam ve yanlış anlamayın ama hoş karşılamam. onlar da dizinle cok isteyerek iletişim kurmuyor. zorunlu olarak aynı yeri paylaşıyorsunuz. azıcık nezaket kötü bir şey değildir.
Yorumlarımı okumadınız herhlde onlarla iş olarak hiç bir bağım yok burda iş çok yok ve kendileri çok boşta sürekli olarak bahçede oturuyorlar bişeyler yapıyorlar bnde yanlarına gitmiyorum konuşmuyorm laf Atana cevap veriyorum ilerisine gitmiyorum olay bu

Orası bir iş yeri. Bende selam verip işime bakıp evime gidiyorum. İş yerinden saçma sapan ilişki beklentileri var insanların. Tamam anlaşılsın kafa dengi biri denk gelir dışarıda falan zamsn geçirirsin arkadaş olursun da illa ki herkesle samimi olmak ne demek ya?

Türkiye'de ailede, iş hayatında, evlilikte her yerde kabile gibi yaşamak gerektiği normalleşmiş, bunu yapmayan da böyle manipülasyona uğruyor bi de.

Gülümseyerek " sosyal biri sayılmam, işime bakıyorum o kadar, arkadan konuşmak dedikodu değil mi? Yok bana göre değil" deyip kesip atın.
İnsanların beklentisi “günaydın nasılsınız” sorusuna “günaydın iyiyim siz nasılsınız” cevabı gibi bir şey. Buna tek kelimelik karşıdakinin hatırını sormayan bir cevap verilirse herkes siz de dahil iletişim sorunlu diye yaftalarsınız karşınızdaki insanı. Kimse samimiyet kurulmalı demiyor, azami iletişim kurulmalı diyoruz.

Yorumlarımı okumadınız herhlde onlarla iş olarak hiç bir bağım yok burda iş çok yok ve kendileri çok boşta sürekli olarak bahçede oturuyorlar bişeyler yapıyorlar bnde yanlarına gitmiyorum konuşmuyorm laf Atana cevap veriyorum ilerisine gitmiyorum olay bu
ortayı bulmanız gerekiyor bence yoksa huzursuz olursunuz gibi geliyor

İnsanların beklentisi “günaydın nasılsınız” sorusuna “günaydın iyiyim siz nasılsınız” cevabı gibi bir şey. Buna tek kelimelik karşıdakinin hatırını sormayan bir cevap verilirse herkes siz de dahil iletişim sorunlu diye yaftalarsınız karşınızdaki insanı. Kimse samimiyet kurulmalı demiyor, azami iletişim kurulmalı diyoruz.
Onu yapıyorm ilerisi istenmiş

Cokta huzursuz olmam bugün biraz canim sıkıldı ama milletle muhatap olup onların derdini sıkıntısını dinleyemem kendi içimde olanlarida onlara anlatamam
zaten iş arkadaşıyla öyle muhabbet edilmez. günlük küçük konuşmalar vs. iş yerinde dert anlatanı ben de sevmem. ama zaman geçmiyor onlara muhabbet etmeden de.

Bende hayvan değilim, selamlara günaydın iyi akşamlara içtenlikle karşılık veriyorum elbette ama bunlar dışında neden samimi olmam gerekiyor? Olmayınca neden eleştiri hakkı buluyorlar?

Ayrıca yaftalayan yaftalasin, kaba olmadığım, kibarca selam verip hatır sorduğum halde yetinmeyip daha fazlasını isteyen, alamayınca arkamdan konuşup "aman iletişimi sorunlu bik bik bik" diye öterek bana manipülasyon yapan insanların nesini haklı bulabilirim?

Ayrıca yaftalayan yaftalasin, kaba olmadığım, kibarca selam verip hatır sorduğum halde yetinmeyip daha fazlasını isteyen, alamayınca arkamdan konuşup "aman iletişimi sorunlu bik bik bik" diye öterek bana manipülasyon yapan insanların nesini haklı bulabilirim?
Benim iş yerim böyle değil gerçi, yukseldim durup dururken 😄 neyse...

Hayır beni anlamadınız Konumda yazdım önceki iş yerimde herkesle samimiydm be herkes herkesin herseyini bilirdi dedikodu laf çoktu burdada kimseyle samimi olmayacağım dedim selam verilince alıyorum devamında sohpet etmek tanımak istemiyorum sohpet açsalar konuşurum ama ben o sıcaklığı göstermiyorum çünkü iş olarak ta onlarla bir Arada olma zorunluluğum yok bu beni çok mutlu ederken benim onların yanlarına gidip konuşmaman neden zorlarına gidiyor
E siz mutluysanız napacaksınız ki başkasının ne dediğini, niye zorlarına gittiğini. İş yerinin olayı bu zaten maksat dedikodu yapmak asıl problem laf taşıyan bence. Benimde iş yerinde böyle bir çalışma arkadaşım vardı fitne fesat bir tipti şu senin hakkından şunu söylüyor bunu söylüyor diyip dururdu boğazını sıkmamak için çok sabretmiştim.

Bende hayvan değilim, selamlara günaydın iyi akşamlara içtenlikle karşılık veriyorum elbette ama bunlar dışında neden samimi olmam gerekiyor? Olmayınca neden eleştiri hakkı buluyorlar?
Kimse samimi olmanız gerekiyor demedi ki. Asgari iletişimden bahsettik. İş yerinizdekileri de böyle anlıyorsanız diyecek bir şey yok zaten🙄

Son düzenleme:
Kimse samimi olmanız gerekiyor demedi ki. Asgari iletişimden bahsettik. İş yerinizdekileri de böyle anlıyorsanız diyecek bir şey yok zaten🙄
Size de hiçbir cevap yetmiyor 😂 asgarî iletişim dışında samimi olmak istemiyorum, olmak zorunda değilim ve olmadığım için de eleştirmeye siz de dahil kimsenin hakkı yok.

Bakın ASGARÎ İLETİŞİM DIŞINDA diyorum. Nesini anlamıyorsunuz?

Pozitif, enerjik, güler yüzlü iletişimi samimi 8 yıllık aynı iş yerinde verimli bir çalışanım ben, samimiyetten hoşlanmıyorum deyince ne oluyor gözünüzün önünde deccal falan mı geliyor bilmiyorum ki!

Size de hiçbir cevap yetmiyor 😂 asgarî iletişim dışında samimi olmak istemiyorum, olmak zorunda değilim ve olmadığım için de eleştirmeye siz de dahil kimsenin hakkı yok.

Bakın ASGARÎ İLETİŞİM DIŞINDA diyorum. Nesini anlamıyorsunuz?

Pozitif, enerjik, güler yüzlü iletişimi samimi 8 yıllık aynı iş yerinde verimli bir çalışanım ben, samimiyetten hoşlanmıyorum deyince ne oluyor gözünüzün önünde deccal falan mı geliyor bilmiyorum ki!
Ben zaten asgari iletişim dediğim halde hayır ben asgari iletişim kuruyorum deyip duruyorsunuz. Ciddi bir iletişim probleminiz var gibi görünüyor burdan. Az sakin. Sizin iş yerinizde nasıl bir profil çizdiğinizle inanın ilgilenmiyorum. Hadi selametle.

Ayrıca şöyle bir bilgi de bırakayım;

"İşyerinde Dedikodu Yapmak
İşyerinde işçinin dedikodu yapması işveren açısından haklı nedenle fesih sebebidir. İşçi bu davranışı ile işyerinin huzurunu ve çalışma düzenini bozmakta olup doğruluk ve bağlılığa uymayan davranışlar sergilemektedir. İşçinin bu şekildeki davranışı işverene tazminatsız bir şekilde işçiyi işten çıkarma hakkı tanır. Bu konu ile ilgili Yargıtay’ın da emsal kararları bulunmaktadır."

Kaynak google, hukuk büroları ve Yargıtay kararları.

Back
X