- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
En iyiisi valla ilerisine gtme dedikodu malzemesi olursnSabah selam veririm yeter öğle yemeğinde masama oturana afiyet olsun derim mis gibi günü bitiririm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyiisi valla ilerisine gtme dedikodu malzemesi olursnSabah selam veririm yeter öğle yemeğinde masama oturana afiyet olsun derim mis gibi günü bitiririm![]()
Ya bizim orası aşırı büyük birde ufak olsa aile ortamı gibi neyse de 1200 kişi kime ne anlatayımEn iyiisi valla ilerisine gtme dedikodu malzemesi olursn
Valla sen biriisine anlat yeter kulaktan kulağa yayılır bizm orda öyleydiYa bizim orası aşırı büyük birde ufak olsa aile ortamı gibi neyse de 1200 kişi kime ne anlatayım![]()
Güler yüz tatlı dil gerekiyor sosyal ortamlarda normal sayılabilmeniz için. Şu anki tavrınızla arkanızdan dalga geçilmesi bile mümkün.Size göre ne yapmalıyım tanımadığım insanlara vee özellikle tanımak istemediğm insanlarla ne gbi bir diyaloğum olabilir merhaba günaydın iyi akşamlar diisnda
Evet sizin gibi zihniyetler mevcut olduğu sürece bu gibi şeylerle bile dalga gecebirlsiznz çünkü başka işiniz yok dedikodu ve insanları inceleme dışındaGüler yüz tatlı dil gerekiyor sosyal ortamlarda normal sayılabilmeniz için. Şu anki tavrınızla arkanızdan dalga geçilmesi bile mümkün.
Bana göre demişim zaten . Bana öyle geliyor demek benim düşüncem demek .O sizin düşünceniz banada samimi olmaya çalışıp konuşmak isteyenler tehlikeli geliyor hepsi laf söz dedikodu
Aynen siz kendi düşüncenizi söylemişsiniz bnde cevaben banada tam tersi oluyor demişim niye düşüncenizin tersi bir düşünceyi duyunca tepsi veriyorsunuz anlamış değilimBana göre demişim zaten . Bana öyle geliyor demek benim düşüncem demek .Herkes aynı şeyi düşünmediği ve farklı bakış açıları duymak istediğimiz için bu foruma soru soruyoruz diye biliyorum
![]()
Konu benim zihniyetim değil,dışarıdaki sosyal ortamlar yalnız. Derdi olan sizsiniz,bu halinizle memnun olun susun oturun o zaman,niye açtınız ki konuyu halinizden memnunsanız?Evet sizin gibi zihniyetler mevcut olduğu sürece bu gibi şeylerle bile dalga gecebirlsiznz çünkü başka işiniz yok dedikodu ve insanları inceleme dışında
Ekmeğimi aşımı onlar vermiyor kimseye selam vermek mecburiyetinde değilim kimsede onlarla konuşmadım diye arkamdan dedikodumu yapamaz benim ekmeğimi aşımı onlar vermiyor sonuçta kimseye muhtaç değilimKonu benim zihniyetim değil,dışarıdaki sosyal ortamlar yalnız. Derdi olan sizsiniz,bu halinizle memnun olun susun oturun o zaman,niye açtınız ki konuyu halinizden memnunsanız?
Bizim işyerinde de var selamsız sabahsız insanlar. Soğuk soğuk oturuyorlar,hissediyorum arkalarından herkes af buyurun öküz olduklarını düşünüyor ve konuşuyorlar. Ben yöneticiyim zaten,kimseyi olumlu ya da olumsuz yorumlamam,herkese karşı aynı durmak zorunluluğum var![]()
Kendi kendime tribe girmis olsam böyle bi konu açmazdım O kadar dert olmuşum ki arkamdan konuşmadığım halde dedikodumu yapabiliyorlarÖyle bir hınç dolmuşsunuz ki basit cümleleri bile dedikodu olarak yaftalıyorsunuz. Kendi sınırınızı bildiğiniz sürece korkmanızı gerektirecek bir durum yok sonuçta insanlar özelini anlat bize diye yalvarmıyor. Kimsenin benim dediklerimi dedikodu malzemesi yaptığını görmedim çünkü belli alanlardaki fikirlerimi iş arkadaşlarımla paylaşmıyorum. Dolayısıyla başkası benim dediğimi birbirine yetiştirse bile önemli bir şey anlatmadığım için sorun olmaz.
Böyle yabani gibi davranışlar komik durabilir, adamlar size bir şey yapmamış etmemiş kendi kendinize triplere girmiş gibi görünüyorsunuz.
Eğer sütten ağzım yandı konuşurken de kendimi kaybediyorum her şeyi anlatıyorum bu durumu nasıl halledebilirim diyorsanız da size öneriler sunabiliriz. Mesela belli başlı zararsız ama insanların konuşmaktan zevk alabileceği konuları konuşursunuz; filmler, kitaplar, yemek ve tatil yerleri gibi...
Kusura bakmayın ama biraz drama queen misiniz, çok fazla tepki verdiğinizi düşünmüyor musunuz? Ayrıca madem hiiç iletişim kurmuyorsunuz kimseyle nereden biliyorsunuz dedikodunuzu yaptıklarını?Kendi kendime tribe girmis olsam böyle bi konu açmazdım O kadar dert olmuşum ki arkamdan konuşmadığım halde dedikodumu yapabiliyorlar
Oda arkadaşım söylediKusura bakmayın ama biraz drama queen misiniz, çok fazla tepki verdiğinizi düşünmüyor musunuz? Ayrıca madem hiiç iletişim kurmuyorsunuz kimseyle nereden biliyorsunuz dedikodunuzu yaptıklarını?
edit: ilk mesajınızda yazmışsınız nereden duyduğunuzu şimdi gördüm ama fikrim değişmedi çok fazla büyüttüğünüzü düşünüyorum.
Ayrıca ona da çok güvenmiyorum salağın teki tanımadığım insanların lafını bana ne diye getiriyorsunKusura bakmayın ama biraz drama queen misiniz, çok fazla tepki verdiğinizi düşünmüyor musunuz? Ayrıca madem hiiç iletişim kurmuyorsunuz kimseyle nereden biliyorsunuz dedikodunuzu yaptıklarını?
edit: ilk mesajınızda yazmışsınız nereden duyduğunuzu şimdi gördüm ama fikrim değişmedi çok fazla büyüttüğünüzü düşünüyorum.
Üslubunuza dikkat edin..Aynen sanane snaa özel mi açtım bn konumu
Ayrıca ona da çok güvenmiyorum salağın teki tanımadığım insanların lafını bana ne diye getiriyorsun
Hmm aferon okÜslubunuza dikkat edin..
Konunuzu okuduğumda ilk aklıma gelen, büyük ihtimal bulunduğunuz her yerde dedikodu yapıp ortalığı karıştıranın siz olduğunuz yönündeydi. Yeni işyerlerinde dilimi tutayım dediniz.. Özellikle burdaki cevaplarınızla teyit etmiş oldum.![]()
Aynen aynenFarkındaysanız insanları küçük görüyor ve etiketliyorsunuz, sizin yabaniliğinizi kibar bir dille dile getirip uyarmaya çalışan kişiye bile salak diyorsunuz. Ayrıca bilginiz olsun o iş arkadaşlarınızdan üstün, bilgili, iq'su yüksek ya da erdemli filan değilsiniz sadece toplum içindeki basit iletişim şekillerini görmezden gelmeyi tercih eden birisiniz.
Konunuza son mesajımı yazıyorum çünkü yazdığınız yaş ile (26) davranış şekillerinizin uyuştuğunu düşünmüyorum liseli ergen tiplemesine sahip biriyle iletişim kurmakta zorlanıyorum.Aynen aynen
E tamam o zaman mesele yok. Ama millet de arkanızdan gayet de konuşur,kim kimi susturabilir ki? Hiç bir şey yapamazsınız dedikodu yapmak isteyene.Ekmeğimi aşımı onlar vermiyor kimseye selam vermek mecburiyetinde değilim kimsede onlarla konuşmadım diye arkamdan dedikodumu yapamaz benim ekmeğimi aşımı onlar vermiyor sonuçta kimseye muhtaç değilim