beddua edip tutmadığını görünce hatta bazen daha mutlu olduklarını görünce acaba allah tersten mi okudu diyorum tevbe tevbe estağfurullah ayrıca günahkar oluyorumValla gayet iyiler , hayatları gayet yolunda .
Dönende olmadı. Ettiğim beddualar genelde beni buldu, onlara hiç uğramadı bile
Yukardaki bir üyenin dediği gibi kötü kalpler pişman olmaz .
Peki birisi sizi aldattıysa onun karşılığını bulması için sizin hakkımı helal etmiyorum demeniz yada beddua etmeniz gerekir mi yoksa siz hiç bir kötülüğünü istemeseniz bile allah bir şekilde ona bunu yaşatır mıÇok ütopik bir şey ya ay ben sana bu yanlışı yapmıştım kbakma deyip yeniden iletişim kurmaya çalışmaları.
Gerçekten çok iyi biri olmalı yada Allah gerçekten cezasını vermiş olmalı ki "haaa ben X 'e bunu yapmıştım gidip helallik alayım" olmalı.
Dönen yine çıkar için dönüyor.
Karmada var yada diğer adı ile ilahi adalet.Ama bizim anlayacağımız şekilde değil o sistem. Yani birisi sizi aldattı diye yeni sevgilisi onu aldatmaz. Farklı şekilde cebinden çıkar, işinden çıkar, arkadaşlıkları bozulur yani birebir aynı konu üzerinden tekamül etmiyor.
Başına şu gelsin bu gelsin bana yaptı Allah'ta aynısını yaşatsın diye kötü dua etmeyin yine de dönüp sizi bulmasın. Hangi konuda ne yaptıysa dua ederken Allah'ım ben bu konuda dersimi aldım o da dersini alsın diye dua edebilirsiniz. Olaylar sebepsiz olmaz siz bir şeyi farkedin idrak edin diye başınıza gelmiştir.
Beddua zaten tutmaz. Allah CC için tersten mi okudu demeniz gerçekten iyi olmaz günaha girmeyin boş insanlar yüzünden boşverin Allah'a havale edinbeddua edip tutmadığını görünce hatta bazen daha mutlu olduklarını görünce acaba allah tersten mi okudu diyorum tevbe tevbe estağfurullah ayrıca günahkar oluyorum
Özür dilerim yorum yazıp rahatsız ediyorsam. Karma İslam'a karşı bir düşüncedir. ardından ilahi adalet dediğiniz için bunu söylemek istedim. Yani ilahi adalet ile karma aynı değil. Yanlış anlamayın sadece uyarmak istedim. İyi günler dilerimKarma, ilahi adalet neyse işte bunlara inanırım. Ama ben bana zararı dokunan kişiler için "bana uzak şeytana yakın, bana ne" modunda olduğum için kendilerinden haber almıyorum. Bilmiyorum yani iyiler mi kötüler mi. Hepimiz birilerinin hikayesindeki kötü kahramanlarız aslında. Bizim de onlara öyle veya böyle zararımız dokunmuştur belki birileri de bize ah etmiştir. Kimse için çok ağır beddua etmem, maksimum hakkımı haram ederim, Allah'a havale ederim o bi şekilde ettiğini bulur.
İnançlar kişiseldir. Kimisi karma der kimisi ilahi adalet. Kimin neye inandığını bilmediğimiz bir platform burası. Dini konularda bu yüzden yorum yapılması yasak.Özür dilerim yorum yazıp rahatsız ediyorsam. Karma İslam'a karşı bir düşüncedir. ardından ilahi adalet dediğiniz için bunu söylemek istedim. Yani ilahi adalet ile karma aynı değil. Yanlış anlamayın sadece uyarmak istedim. İyi günler dilerim
Tabiki kimsenin burda inancını bilmiyoruz dini bir yorum olarak da yapmadım. Karma ve ilahi adalet i aynı cümlede aynı gibi kullandığı için söyledim. Belki yanlış biliniyor diye uyari olarak söyledim. Teşekkür ederimİnançlar kişiseldir. Kimisi karma der kimisi ilahi adalet. Kimin neye inandığını bilmediğimiz bir platform burası. Dini konularda bu yüzden yorum yapılması yasak.
Not: bu arada dediğiniz doğru benim inancıma göre
ya işte ana fikir yapılan şeyin cezasız kalmaması, eden bulur mantığı diyelim direkt, herkesin inancı neyse ona göre anlaşılır olsun. ben belli bir inanca göre yazmadım, bu gibi konularda akla gelen kavramları yazdım. inanırım dememdeki sebep inanç anlamında değil, genel anlamda eden bulur kafasında olduğumu ifade etmek için öyle yazdım.Özür dilerim yorum yazıp rahatsız ediyorsam. Karma İslam'a karşı bir düşüncedir. ardından ilahi adalet dediğiniz için bunu söylemek istedim. Yani ilahi adalet ile karma aynı değil. Yanlış anlamayın sadece uyarmak istedim. İyi günler dilerim
neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum yorumumu kullanarak konuyu dini içeriklere çekmezseniz sevinirim. bilen insan zaten ikisini aynı söyledim gibi algılamaz yani ortada uyarılık bir durum da yok.Tabiki kimsenin burda inancını bilmiyoruz dini bir yorum olarak da yapmadım. Karma ve ilahi adalet i aynı cümlede aynı gibi kullandığı için söyledim. Belki yanlış biliniyor diye uyari olarak söyledim. Teşekkür ederim
Sakin olun birşey demedim. Dini içeriğe çekmedim lütfen sakince konuşalımneyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum yorumumu kullanarak konuyu dini içeriklere çekmezseniz sevinirim. bilen insan zaten ikisini aynı söyledim gibi algılamaz yani ortada uyarılık bir durum da yok.
Ben inanıyorum buna en kötü ihtimam uzun vadede kaybettiklerini gözlemliyorum (ben de dahilcanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Aynen canım tüm dünya sizin etrafınızda dönüyor, size kötülük yapanların ağzı gözü yamulacak çarpılacaklar çok acı çekecekler, size kötülük yaptıkları için o kadar pişman olup o kadar acı çekecekler ki sizin ayağınıza kapanıp özür dileyecek ama yine de acı çekmeye devam edecekler çünkü siz o kadar pirüpak insanlarsınız ki Allah sizin gibi müthiş insanlara kötülük yapılmasına dayanamayıp onlara azap edecek dünyada.
Evet dünyada sadece size kötülük yapılıyor, ve sadece size kötülük yapanlar acı çekiyor aynen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?