sizi aldatan, terkeden sevgiliniz eşiniz, canınızı yakan ya da kazık atan bir dostunuz, ilahi adalet onlara da yaşattı mı?

Babaannem bana üniversite okuyorum diye o.r.pu demişti komşuların yanında. Ona göre bir kız okumaya koca bulmaya giderdi. Bana iftira atan ağzın burnun yamulsun demiştim. Artık o yüzden mi bilinmez. 3 gün sonra yüz felci geçirdi . Ölene kadar helallik istedi,araya halamı soktu bende affettim dedim. Ama Allah affetmedi düzelmedi ağzı o şekilde öldü

Benim ki 7 yıldan sonra gelen beklenen çocuktu.O simdi beni aldattığı o..pu ile çocuk bekleyip mutlu mesut yaşıyor işte.Yukarida yazdim.Malesef evlerine ateş salmıyor.Ama biz çektiğimiz acılarla yasiyoruz.Ben bir de onunla tek ortak kalanimiz evladimiza hem.anne hem baba olmaya çalışıyorum.

canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Hayır yaşatmadı
Yasasa da oyle insanlar
-vay ben ne ettim tobeler olsun demiyo ki

Geri dönüt alırdınız pişman olandan
Takibe gerek yok

Ay bu ne yaa evli mutlu çocuklu olsam gene de böyle laf etmem yarının garantisi mi var. Şimdi o ettiği lafları hatırlıyor mu acaba bu arkadaş

Geri dönüt alırdınız pişman olandan
Takibe gerek yok
Ben bir kere bitirdiysem, bitmistir. Biriyle beraber olmuşsam, yada arkadaslik kurmussam ilk once karakterimdeki net özelliği gosteririm. Bende herşey nettir, blöf olmaz. Kisaca gitmissem bana geri dönüş cesaretleri olmaz, olsada beynim siler o kadar yani (hatirlamiyorum) böyle konularda çok gamsizim, iyiki oyleydim-öyleyim
Tavsiye ederim

Başına gelen biliyor bu hissi ve tarifi zordur,anlatmasıda tabiiki.Bir de toplumun bakış açısı üstelik hiç çekilmiyor.Haliyle yanlızlaşıp içine kapanıyorsunkadın olmak zor iş

canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Canim konularima bak hatta şimdi yeni paulasim yaptim ooo nasıl da dönüyor hersey hata yapana ama sizin dik durup once toparlanmanız lazım bu enerjiyi sağlar yaşarsanız size yanlış yapanlar çok çekerler hatta şöyle ben kendi adıma konuşayım gereksiz o insanin şimdiye kadar üzdüğü kırdığı ahini aldığı zararj dokunduğu insanların hepsinin ahini benim elimden cekiyor ama ben haklıyım sadece dişli çıktım hepsinin yerine bedelini ödüyor vesile oldum karma adaleti var ona inan araştır oku ne demek istediğimi anlarsin

+1

çok canım yanıyor. 4 yıl kandırılmak aldatılmak aptal yerine konmak ne kadar unutmak istesemde unutamamak böyle bir insanı hala sevebiliyor olmak. kendime de çok kızıyorum. ölsem de kurtulsam keşke
Ölüm fikri neden? Asıl bundan sonra çok daha güzel yaşaman lazım. Destek alıyor musun bilmiyorum ama almıyorsan mutlaka al. Bende 6 yıllık ilişkide aldatılmıştım. (Gerçi 5-6 ay sonra boşandılar.) Çok üzüldüm, çokta ağladım ama en nihayetinde kafa yapımı değiştirdim. Yaşananları düşünmek yerine inadına daha mutlu olacağım dedim, çok şükür oldum da hayat güzel, kuşlar uçuyor

çok canım yanıyor. 4 yıl kandırılmak aldatılmak aptal yerine konmak ne kadar unutmak istesemde unutamamak böyle bir insanı hala sevebiliyor olmak. kendime de çok kızıyorum. ölsem de kurtulsam keşke
Canım belki beni yanlış anlarsin ama senin icin simdi en iyisi, kafanın uydugu-seni isteyen biriyle aşık olmasan bile vakit geçirmek. Inan böyle yaparsan şimdiki çektiğin aşk acisindan çok erken surede kurtulup çektiğin aciya güleceksin.
Garanti veriyorum.
Bu düşüncen aciz insanlar içindir. Sen kendine sunu diyeceksin "kimse benden daha onemli değil en cok kendimi seviyorum " buna inanmasanda bunu kendine yatarken kalkarken yürürken sürekli söyle.

Son düzenleme:
Ay bu ne yaa evli mutlu çocuklu olsam gene de böyle laf etmem yarının garantisi mi var. Şimdi o ettiği lafları hatırlıyor mu acaba bu arkadaş
Başka biri çok benzer bir cümleyi ona kurmuş. Bana diyor ki"bir insan bir insana bunu nasıl söyler hiç mi empati yapmıyorsunuz sizin geleceğinizin garantisi ne ?" Diye sitem edyor inanın ben de sana onu demiştim falan diye aklının ucundan bile geçmiyor. Belki geçse özür dilese karma borcu üstünden kalkacak

O gün o cümle size ağır geldiği için hatırınızda, genelde bu tarz insanlar ağzına gelen her şeyi söylediği için ne dediklerini bilmiyorlar bile. Siz şimdi söyleseniz belki de yalanlayacak demem ben öyle şeyler gibisinden. Benim debir arkadaşım vardı ama ben sizin gibi yapmazdım bir zaman sonra yeri geldi mi sen böyle demiştin derdim, o da uydurma söylemedim ben öyle falan derdi inkar ederdi

İnşallah bin beter olsunlar

Senin muhabbetine çok benzer ama daha ağır bir versiyonunu yaşadım. İlahi adaleti bekliyorum :)

Cevremde bi tanidigim, birinin yuvasının yıkılmasına sebep oldu sonra yuvası yıkılan o kadın biriyle tanisti nişanlandı diğer yuvaya sebep olan kadının boşandığı gün diğer kadının Nişanı oldu yuva yıktı kendinin yuvası yıkıldı diğer kadin çok mutlu ikinci evliliğine hazırlanıyor.

Bi olay daha anlatayim benim bacağımda dogustan hafif bi eğrilik var kayinvalidem eşimin yanında milletin gelininin kizinin bacağını ballandıra ballandıra anlatiyordu bi günde felç oldu gece yattı sabah felç olarak kalktı.hic beddua etmedim ama canımı çok acitmisti.

Yaşatmadı. Bende pusuda yatıp ilahi adalet tecelli edecek mi diye enerjimi ona harcayamam. Ben kendi hayatımdan mesulum. Başkalarının mutluluğu benden bir şey kaybettirmez, başkalarının mutsuzluğu bana bir şey kazandırmaz.

Canınız yandığın da edilen beddua ah kabul oluyor. Bn hayatım da çok deneyimledim...
İlahi adalet her zaman yerini buluyor.
Aldatan aldanır,
Yarı yolda bırakan bırakılır... Vs vs

Ayrıca edilen beddua kişinin kendisine dönmez. Bi kaç kişi bunu yazmış çok şaşırdım. Haksız yere ediliyorsa beddua o kişilere dönmüş olabilir. Bn daha canı yananın ettiği beddua kendine döndüğünü görmedim... En fazla negatif enerji olur. Edilmese daha iyi denir.
Bi de neye inanırsanız o olur. Haklıyken bile beddua edip kendine döneceğine inanan kişi dönmese bile en ufak olumsuz yasadığı şeyi beddua ettim o dan oldu ya bağlıyor

HERKES ETTİĞİNİ BULUYOR, AMA HEMEN Değil... ONLARIN DA EN COK CANI YANACAĞI ZAMANDA....

Bir de KÖTÜLER PİŞMAN OLMUYOR. yazmış arkadaşlar buna katılıyorm. Bunlar o kadar kötü insanlar ki başlarına bişey gelse yne su sebeple su ah ile geldi demeyip devam ediyorlar o nedenle Kötüye bir şey olmuyor.

Kötü kalpler pişmanlık duymaz
Aynen baska yerde yazmistim .bi erkk vardi isi gici yerinde kadinlar girla etrafinda aldatma vs cok adwm isini kaybetti kadinlari gitti ama onun bakis acisi hic ilahi adalet yönünden degildi olmasi gereken oldu diyordu kadinlarin ahini hic düşünmedi bu birinin inanc yapısı ilede alakali bence simdi benim ex koca basima bisi gelse benden bilmez oldi der gider onunda huyu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…