Benim ki 7 yıldan sonra gelen beklenen çocuktu.O simdi beni aldattığı o..pu ile çocuk bekleyip mutlu mesut yaşıyor işte.Yukarida yazdim.Malesef evlerine ateş salmıyor.Ama biz çektiğimiz acılarla yasiyoruz.Ben bir de onunla tek ortak kalanimiz evladimiza hem.anne hem baba olmaya çalışıyorum.Burdan beddua etmeyin takip etmeyin diyenlere sesleniyorum. Bunu söyleyenler sanırım hiç ciğerlerine kadar acı çekmemişler.
10 sene aile olmak için yolunu bekledigim sabrettiğim yalnız kaldığım ve tek bir yanlış yapmadan evimde beklediğim, adam yurt dışlarında görevdeyken ben hamile kalmak için tek başıma tüp bebek tedavileri gördüğüm ve hamile kalıp uğrunda tek başına kürtaj olduğum adam ben bu yalnızlığı ve fiziksel acıları çekerken internetten tanıştığı bit kadınla beni aldattı ve biz boşanır boşanmaz da evlendi.
Üzerinden 3 sene geçti. Şuan şükürler olsun rabbime binlerce kez mükemmel bir hayatım var. Ama aklima geldikçe o günlerdeki çaresizliğim, o kadına ihanet etmemek için benimle asla muhatap olmaması , o kadını bana savunması , beni çirkef ilan etmesi ( ki asla sorun çıkarmadım öğrendikten 1 ay sonra davayı açtım ve 2.5 ayda boşandık anlaşmalı olarak ) , aileme beni kötüleyerek bir kısa mesajla 12 senelik ilişkiyi bitirmesi ....
Bunlar unutulmuyor. Şuan kimseye güvenemiyorum. Anne olamiyorum 36 yaşındayım evlenemiyorum kimseyle tanışamıyorum bile. Hamile kalamama sebebim de eski eş kişisiydi.
Yani bu iç acısını anlatamam. Dolandirilmislik ihanete ugramislik hakarete uğrama hissini.
Asla takip etmiyorum ama yakın arkadaşlarımın canı da benimle yandığı için onlar takip ediyorlarmış. Arada laf arasında onlara küfredip hala evliler diyorlar. Bilmek istemiorum diyorum ama evlilikleri sürdüğü haberi bile geldikçe sinirlerim bozuluyor.
Allah bin türlü belasını versin ikisinin de diyorum ve konuyu kapatıyorum.
3 sene olmuş hala unutmadın mı demeyin! Çok mutluyum kendimle evimde kedimle... Ama Allah onların evlerine ateşler salarsa daha mutlu olacağım.
Hayır yaşatmadıcanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Geri dönüt alırdınız pişman olandan"sizi aldatan, terkeden sevgiliniz eşiniz, canınızı yakan ya da kazık atan bir dostunuz, ilahi adalet onlara da yaşattı mı?"
Bu kişilerle bağlantıyı kopardığım andan itibaren takip etmedim. Etmemde. Ne yaşadılar bilmiyorum.
Ay bu ne yaa evli mutlu çocuklu olsam gene de böyle laf etmem yarının garantisi mi var. Şimdi o ettiği lafları hatırlıyor mu acaba bu arkadaşArkadaşım bana kaç yaşına geldin ciddi bir ilişkin bile yok bak bize en azımdan hayatımıza birileri girp çıkıypr bizi beğeniyorlar flört ediyoruz. Sen rahibe gibi evde kalacaksın demişti. Ben şu an evliyim kendisi "kimseyi bulamıyorum depresyondayım ciddi ilişkim bile yok bırak evlenmyi" diye beni atıyor. Bence bu ilahi adalet
Ben bir kere bitirdiysem, bitmistir. Biriyle beraber olmuşsam, yada arkadaslik kurmussam ilk once karakterimdeki net özelliği gosteririm. Bende herşey nettir, blöf olmaz. Kisaca gitmissem bana geri dönüş cesaretleri olmaz, olsada beynim siler o kadar yani (hatirlamiyorum)Geri dönüt alırdınız pişman olandan
Takibe gerek yok
Başına gelen biliyor bu hissi ve tarifi zordur,anlatmasıda tabiiki.Bir de toplumun bakış açısı üstelik hiç çekilmiyor.Haliyle yanlızlaşıp içine kapanıyorsunAldatıldım, boşandım, boşanma sürecinde bana ve kızıma yaşanmadığı sey kalmadi.Bosnamadan 1 ay sonra beni aldattığı o.. ile evlendi.Evli, mutlu, cocuklari da olacak, keyfinde aleminde yaşıyor.
Ben kızımla maddi manevi mücadele icindeyken zengin karısıyla yurtdisi tatilerde sürtüyor.
Bekliyorum ilahi adalet ne zaman diye.
Sabah akşam beddua ediyorum.Gebersin cenazesi evimin önünden gecsin diye.
Lütfen kimse akıl vermesin.Öyle böyle beddua etme vs diye; bu hayatta ne yaşadığını herkes kendi bilir.
Benim bir konumda ilahi adaletti.Orda bir hanım yazmışti yaşadıklarini.Konu sahibi okursaniz belki iyi hissettirir.Allah'tan içimizi soğutmasını istiyoruz.Bekliyorum ben de.
Canim konularima bak hatta şimdi yeni paulasim yaptim ooo nasıl da dönüyor hersey hata yapana ama sizin dik durup once toparlanmanız lazım bu enerjiyi sağlar yaşarsanız size yanlış yapanlar çok çekerler hatta şöyle ben kendi adıma konuşayım gereksiz o insanin şimdiye kadar üzdüğü kırdığı ahini aldığı zararj dokunduğu insanların hepsinin ahini benim elimden cekiyor ama ben haklıyım sadece dişli çıktım hepsinin yerine bedelini ödüyor vesile oldum karma adaleti var ona inan araştır oku ne demek istediğimi anlarsincanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
+1Onlar sonrasında ne yaşadı bilemem takip etmedim, ama bildiğim bir şey var o da hep çok çok daha iyi şeylerle karşılaştım o insanlar gidince. Kat kat mutlu oldum. Bırak onlar ne yaparsa yapsın. Ha pişman oldular mı oldular konuşmaya barışmaya çalışan oldu da yani benim pişman olsun diye isteğim olmadı. Diyorum yani ben kat kat mutlu olmuşum öteki ne yaşamış umarım olmadı
Ölüm fikri neden? Asıl bundan sonra çok daha güzel yaşaman lazım. Destek alıyor musun bilmiyorum ama almıyorsan mutlaka al. Bende 6 yıllık ilişkide aldatılmıştım. (Gerçi 5-6 ay sonra boşandılar.) Çok üzüldüm, çokta ağladım ama en nihayetinde kafa yapımı değiştirdim. Yaşananları düşünmek yerine inadına daha mutlu olacağım dedim, çok şükür oldum daçok canım yanıyor. 4 yıl kandırılmak aldatılmak aptal yerine konmak ne kadar unutmak istesemde unutamamak böyle bir insanı hala sevebiliyor olmak. kendime de çok kızıyorum. ölsem de kurtulsam keşke
Canım belki beni yanlış anlarsin ama senin icin simdi en iyisi, kafanın uydugu-seni isteyen biriyle aşık olmasan bile vakit geçirmek. Inan böyle yaparsan şimdiki çektiğin aşk acisindan çok erken surede kurtulup çektiğin aciya güleceksin.çok canım yanıyor. 4 yıl kandırılmak aldatılmak aptal yerine konmak ne kadar unutmak istesemde unutamamak böyle bir insanı hala sevebiliyor olmak. kendime de çok kızıyorum. ölsem de kurtulsam keşke
Başka biri çok benzer bir cümleyi ona kurmuş. Bana diyor ki"bir insan bir insana bunu nasıl söyler hiç mi empati yapmıyorsunuz sizin geleceğinizin garantisi ne ?" Diye sitem edyor inanın ben de sana onu demiştim falan diye aklının ucundan bile geçmiyor. Belki geçse özür dilese karma borcu üstünden kalkacakAy bu ne yaa evli mutlu çocuklu olsam gene de böyle laf etmem yarının garantisi mi var. Şimdi o ettiği lafları hatırlıyor mu acaba bu arkadaş
O gün o cümle size ağır geldiği için hatırınızda, genelde bu tarz insanlar ağzına gelen her şeyi söylediği için ne dediklerini bilmiyorlar bile. Siz şimdi söyleseniz belki de yalanlayacak demem ben öyle şeyler gibisinden. Benim debir arkadaşım vardı ama ben sizin gibi yapmazdım bir zaman sonra yeri geldi mi sen böyle demiştin derdim, o da uydurma söylemedim ben öyle falan derdi inkar ederdiBaşka biri çok benzer bir cümleyi ona kurmuş. Bana diyor ki"bir insan bir insana bunu nasıl söyler hiç mi empati yapmıyorsunuz sizin geleceğinizin garantisi ne ?" Diye sitem edyor inanın ben de sana onu demiştim falan diye aklının ucundan bile geçmiyor. Belki geçse özür dilese karma borcu üstünden kalkacak
İnşallah bin beter olsunlarBurdan beddua etmeyin takip etmeyin diyenlere sesleniyorum. Bunu söyleyenler sanırım hiç ciğerlerine kadar acı çekmemişler.
10 sene aile olmak için yolunu bekledigim sabrettiğim yalnız kaldığım ve tek bir yanlış yapmadan evimde beklediğim, adam yurt dışlarında görevdeyken ben hamile kalmak için tek başıma tüp bebek tedavileri gördüğüm ve hamile kalıp uğrunda tek başına kürtaj olduğum adam ben bu yalnızlığı ve fiziksel acıları çekerken internetten tanıştığı bit kadınla beni aldattı ve biz boşanır boşanmaz da evlendi.
Üzerinden 3 sene geçti. Şuan şükürler olsun rabbime binlerce kez mükemmel bir hayatım var. Ama aklima geldikçe o günlerdeki çaresizliğim, o kadına ihanet etmemek için benimle asla muhatap olmaması , o kadını bana savunması , beni çirkef ilan etmesi ( ki asla sorun çıkarmadım öğrendikten 1 ay sonra davayı açtım ve 2.5 ayda boşandık anlaşmalı olarak ) , aileme beni kötüleyerek bir kısa mesajla 12 senelik ilişkiyi bitirmesi ....
Bunlar unutulmuyor. Şuan kimseye güvenemiyorum. Anne olamiyorum 36 yaşındayım evlenemiyorum kimseyle tanışamıyorum bile. Hamile kalamama sebebim de eski eş kişisiydi.
Yani bu iç acısını anlatamam. Dolandirilmislik ihanete ugramislik hakarete uğrama hissini.
Asla takip etmiyorum ama yakın arkadaşlarımın canı da benimle yandığı için onlar takip ediyorlarmış. Arada laf arasında onlara küfredip hala evliler diyorlar. Bilmek istemiorum diyorum ama evlilikleri sürdüğü haberi bile geldikçe sinirlerim bozuluyor.
Allah bin türlü belasını versin ikisinin de diyorum ve konuyu kapatıyorum.
3 sene olmuş hala unutmadın mı demeyin! Çok mutluyum kendimle evimde kedimle... Ama Allah onların evlerine ateşler salarsa daha mutlu olacağım.
Senin muhabbetine çok benzer ama daha ağır bir versiyonunu yaşadım. İlahi adaleti bekliyorum :)Ben inanıyorum buna en kötü ihtimam uzun vadede kaybettiklerini gözlemliyorum (ben de dahil). Eskiden ağzımdan çıkanı kulağım duymazdı, çok sivri konuşur, değer vermesem de karşı tarfında hisleri olduğunu unuturdum.. zaman işte yonttu resmen bu yönlerimi, şimdi (şu anonim platformda bile) empati yaparak konuşmaya çalışırım..
Neyse ben hariç ilahi adalete maruz kalan oldu mu? Spesifik olarak diyemem eski sevgilisi ile dost kalanlardan değilim, arkadaş değil tanıdık bile kalmam. En son ilişkimde ortak arkadaşımdan bir tercih yapmasını istemiştim o mu ben gibisinden (çok yakın arkadaşımdı, diğer taraf arada selamlaştıpı biri), beğenilerinde arada iş yerinde etiketlenmesini bile görmeye tahammülüm yoktu, üzgündüm çünkü. Ne nasılsın diye sordu, ne de o adamı çıkarttı hesabından. Haftalar sonra duydum ki sevgilsinden ayrılmış o da, benim ex de bunu silmiş hesabından. Ha değdi mi acaba beni, bir arkadaşını kaybettiğine? Sanmam (tercih yapmasını kendi ruh sağlığım için istemem zorunda kaldım ben de farkındayım çok olgun bir davranıl olmadığının ama kolay unutabilen biri değilim uğradığım haksıklığı, söylemeye gerek var mı burcum akrep).
Aynen baska yerde yazmistim .bi erkk vardi isi gici yerinde kadinlar girla etrafinda aldatma vs cok adwm isini kaybetti kadinlari gitti ama onun bakis acisi hic ilahi adalet yönünden degildi olmasi gereken oldu diyordu kadinlarin ahini hic düşünmedi bu birinin inanc yapısı ilede alakali bence simdi benim ex koca basima bisi gelse benden bilmez oldi der gider onunda huyu öyleKötü kalpler pişmanlık duymaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?