Ben de iki çocuğumla bir başka insan yüzünden boşanmak zorunda kaldım.Şimdi evliler Allahtan duam bize yaşattığı acıları hayalkırıklıklarını yaşadığını görebilmekcanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Hemde öyle bir yaşadı ki. Bana yaptıklarının bin katını çekti hâla da çekiyor. Ta ki ben onu affedene kadar çekecekcanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Ve emin ol sana ne yaptıysa daha da fazlasını kendi yaşayacak ve sen bunu kendi gözlerinle göreceksin. Belki birkaç gün sonra belki birkaç ay sonra belki de bir yıl sonra ama çok geçmeden görüyorsun emin olabilirsincanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
İlahi adalet ancak siz karşınızdakinden " yürekten" vazgeçtiğiniz zaman yerini bulur. Allah size gösterir ya da göstermez ama ben ilahi adaletin mutlaka yerini bulacağına inanıyorum. Allah'a dua ederken diyorum ki bana gösterme ben bencillik edip kibre sapmayım.. ama o kişi spagettiye yaptıklarım yüzünden bunu yaşıyorum desin. Duamdır bu. Çünkü Allah unutmaz. Karma derseniz o da olur, herkes kendi karmasını yaşar. Hiç şaşmaz..
Cevap veriyorum: Hayırcanınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Ay sen niye ölüyorsun. Bırak başkası ölsün. Bak bir şey okumuştum. Ruhsal acı ilk 15 dk sürermiş. Sonraki acılar sürekli aynı şeyleri düşündüğümüz için yaşanırmış. Eğer bir acın varsa yas tutmakta bir süreç bunu da yaşa elbet. Ama hiç kimse ölmeye değmez. Mutlu günlerini de okuruz umarım..çok canım yanıyor. 4 yıl kandırılmak aldatılmak aptal yerine konmak ne kadar unutmak istesemde unutamamak böyle bir insanı hala sevebiliyor olmak. kendime de çok kızıyorum. ölsem de kurtulsam keşke
Bununla ilgilenecegine o kapiyi kapat ne halleri varsa gorsun de hayatina devam et deim ben. Yoksa benden sonra baslarina ne gelirse gelsin umurumda degil acikcasi. Ne halleri varsa gorsun ilahi adalet yerini bulacaktir zaten istesen de istemesen de.canınızı çok yakan herhangi bir insanın sonradan canının yandığını gördünüz mü? ya da size yıllar sonra hatasını anlayarak döndüler mi ?
Aldatıldım, boşandım, boşanma sürecinde bana ve kızıma yaşanmadığı sey kalmadi.Bosnamadan 1 ay sonra beni aldattığı o.. ile evlendi.Evli, mutlu, cocuklari da olacak, keyfinde aleminde yaşıyor.Ben de iki çocuğumla bir başka insan yüzünden boşanmak zorunda kaldım.Şimdi evliler Allahtan duam bize yaşattığı acıları hayalkırıklıklarını yaşadığını görebilmek
Bebeğimin cenazesinin kalktığı gün kuzenim karısına doğum günü yapmıştı. Çok canım yanmıştı. Değersiz hissetmiştim. O da doğum yaptı bebeği yoğun bakıma girdi. Görümcesinin kızının doğum gününü kutlamak zorunda kaldı.
Herşeyine koştuğum bi arkadaşım bebeğim hastanedeyken evime bile gelmedi. Eşi kalp krizi geçirdi. Aylarca hastanede koştular.
Kayınvalidemler bebeğim yoğun bakımdayken bize 6 ay önce ev almak için aldığımız altınları araba alacağız diye istediler. O zor durumda ödedik. Araba kaza yaptı pert oldu.
Kızımın tedavisi için zorunlu evraklarını istediğimiz hastane yetkilisi Gidip savcılıkla alın covid var uğraşamam sizle diyip bizi kovmuştu. 15 gün sonra covid nedeniyle vefat etti.
Ah etmedim beddua etmedim ama her birinde ilmek ilmek canım acımıştı. Ayrıca hiçbiri pişman değildi. Pişman olsalar daha çok içim soğurdu.
Hiçbirine hiçbir şey demedim. Mesafemi koydum kavga etmedim uzaklaştım. Ama içimde sanki bir köy yıkıldı gibiydi. Beddua da etmedim. Hatta kuzenimin bebeği yoğun bakıma girince çok üzüldüm. Ama o zerre pişman değildi yaptığına. Pişman olsalardı yüreğim sönerdi. Ama cidden onlar da yaşasın bulsun falan gibi bi duam olmadıKorku filmi gibi kadınsınız vallakötü anlamda söylemiyorum. Sizinle uğraşan belasını bulmuş resmen
Ne kadar kolay vazgeçip sıfırdan eşlerini vede çocuklarını geride bırakıp yeni hayata başlayabiliyorlarAldatıldım, boşandım, boşanma sürecinde bana ve kızıma yaşanmadığı sey kalmadi.Bosnamadan 1 ay sonra beni aldattığı o.. ile evlendi.Evli, mutlu, cocuklari da olacak, keyfinde aleminde yaşıyor.
Ben kızımla maddi manevi mücadele icindeyken zengin karısıyla yurtdisi tatilerde sürtüyor.
Bekliyorum ilahi adalet ne zaman diye.
Sabah akşam beddua ediyorum.Gebersin cenazesi evimin önünden gecsin diye.
Lütfen kimse akıl vermesin.Öyle böyle beddua etme vs diye; bu hayatta ne yaşadığını herkes kendi bilir.
Benim bir konumda ilahi adaletti.Orda bir hanım yazmışti yaşadıklarini.Konu sahibi okursaniz belki iyi hissettirir.Allah'tan içimizi soğutmasını istiyoruz.Bekliyorum ben de.
Aldatıldım, boşandım, boşanma sürecinde bana ve kızıma yaşanmadığı sey kalmadi.Bosnamadan 1 ay sonra beni aldattığı o.. ile evlendi.Evli, mutlu, cocuklari da olacak, keyfinde aleminde yaşıyor.
Ben kızımla maddi manevi mücadele icindeyken zengin karısıyla yurtdisi tatilerde sürtüyor.
Bekliyorum ilahi adalet ne zaman diye.
Sabah akşam beddua ediyorum.Gebersin cenazesi evimin önünden gecsin diye.
Lütfen kimse akıl vermesin.Öyle böyle beddua etme vs diye; bu hayatta ne yaşadığını herkes kendi bilir.
Benim bir konumda ilahi adaletti.Orda bir hanım yazmışti yaşadıklarini.Konu sahibi okursaniz belki iyi hissettirir.Allah'tan içimizi soğutmasını istiyoruz.Bekliyorum ben de.
Ben bu hayatta en çok kendimi sevmem ve değer vermem gerektiğini anladım.Sevmezsem kendimi eğer,karşımdakini severim oda çeker gider.Gerçek hayatta herkesin kapısı iyilere çıkar umarım.Yoksa ziyan olmamak üzülmemek elde değilçok canım yanıyor. 4 yıl kandırılmak aldatılmak aptal yerine konmak ne kadar unutmak istesemde unutamamak böyle bir insanı hala sevebiliyor olmak. kendime de çok kızıyorum. ölsem de kurtulsam keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?