- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
İstemek bu şekilde aşağılayarak korkutarak olmaz ki. Zaten insanın hayatında biri olmayınca kaygışarı artıyor. Bir de üstüne bşrileri hadi hadi deyince yanlış tercihlere evet demek kaçınılmaz oluyor. Onun bu cümlelerinde iyi niyet göremedim hiçbir zaman. 4 yıl oldu ama aklımdadır o günn hissettiklerimYa yanlış anlamayın ama belki sizi küçümsemek için söylememiştir hayatınızda sevip sevileceğiniz size iyi davranan biri olsun istemiştir cesaretlendirme amacıyla. Aklıma böyle bir ihtimal geldi benim.
Pusuda bekleme, enerjini çek onlardan ama olursa haberi muhakkak gelirSenin muhabbetine çok benzer ama daha ağır bir versiyonunu yaşadım. İlahi adaleti bekliyorum :)
Tabii siz daha iyi hissedersiniz sonuçta o kişileri en iyi tanıyan bilen ve olayı yaşayan sizsinizİstemek bu şekilde aşağılayarak korkutarak olmaz ki. Zaten insanın hayatında biri olmayınca kaygışarı artıyor. Bir de üstüne bşrileri hadi hadi deyince yanlış tercihlere evet demek kaçınılmaz oluyor. Onun bu cümlelerinde iyi niyet göremedim hiçbir zaman. 4 yıl oldu ama aklımdadır o günn hissettiklerim
Çok haklısın :) samimi olmalarınada anlam veremiyorum ama Allah büyük :)Pusuda bekleme, enerjini çek onlardan ama olursa haberi muhakkak gelir
benim babamda bir kızla sevgiliyken kıza bikaç şey söylemiş kız kabul etmedi diye evlenmemiş annemle tanışıp nişanlanmışlar kız aramış kabul ediyorum gel evlenelim diye babam nişanlandığı için geri dönmemiş ve bende evlilik umduğum kişiden evlilik beklerken terkedildim ve aklıma direkt bu olay gelmişti… bilmiyorum bağlantı var mı ama babamda üzüntüden ne hallere geldiğimi görmüştü ve babamında aklına o olay geldi gibi hissetmiştim. aslında babam doğru olanı yapmış nişanlandığı kızı bıraksa o da o kıza yazık olacaktı. hayat çok karmaşıkBazen babamın bekarken yaptıklarının cezasını ben çekiyorum gibi geliyor. Capkinmis birinden bir ah almıştır
Var bence benimkinde 4 yıllık nişanlısını terk etmiş. Bir gece de annemle kaçmışlar hiç konuşmadan görüşmeden. Kronik mutsuzlulugumun sebebi bu yaşananlar olabilir. Çıkıyor bir şekildebenim babamda bir kızla sevgiliyken kıza bikaç şey söylemiş kız kabul etmedi diye evlenmemiş annemle tanışıp nişanlanmışlar kız aramış kabul ediyorum gel evlenelim diye babam nişanlandığı için geri dönmemiş ve bende evlilik umduğum kişiden evlilik beklerken terkedildim ve aklıma direkt bu olay gelmişti… bilmiyorum bağlantı var mı ama babamda üzüntüden ne hallere geldiğimi görmüştü ve babamında aklına o olay geldi gibi hissetmiştim. aslında babam doğru olanı yapmış nişanlandığı kızı bıraksa o da o kıza yazık olacaktı. hayat çok karmaşık
Naptin?Ben iki yıllık evliyken aldatılmaya başladım eşim boşanmaya da yanaşmadı zor kullanmaya başladı o kadar çok bunalıma girdimki. Hep öyle sürecek diye. Sonra bıraktım kafaya takmayı çocuğumu alıp tek başıma yaşıyor gibi yaşamaya başladım evli ama yalnız. Mesneviyi okumaya başlamıştım o sıra biraz ondan biraz esra ezmecinin tavsiye lerinden hatalarımı anladım. Davranışlarım düşüncelerim değiştikçe eşim de değişti. Şu an başka bir ile taşındık benim üzerime çok düşüyor önceden istedim şeyleri almak istemezdi şimdi birşey isteyim diye gözümün içine bakıyor. İltifat falan ediyor. Seni eskisinden daha çok seviyorum diyor. 8 . Yılımızdayız bizde durumlar çok değişti. Değişebiliyor yani
Böyle üstün güçleriniz var madem, bir halk kahramanı olmak istemez misiniz?Ben birine beddua ettim motor üzerinde çalışıyordu yüzüne dedim ki inşallah kaza yaparsın elin ayağın kafan kırılır dedim üzerinden 2 ay sonra kaza yaptıölümden döndü sonuç ayağına platin takmışlar kafası yarılmış oh iyi oldu hiç te pişman değilim...
Aile dizimi mi deniyor? Bu olaydan bahsediyor işte tamBazen babamın bekarken yaptıklarının cezasını ben çekiyorum gibi geliyor. Capkinmis birinden bir ah almıştır
Benm ilişkimden daha eskiydi arkadaşlığım. Arkadaş ayrılmasıının ve aldatmasının (bence o da öyle) bu kadar canımı acıtacağını bilmezdim hiç. Arkadaşının yaptığını insan daha zor hazmediyoe yani. Artık arkadaşınız değildir en azından bazı şeyleri farketmenizi sağlamış olayÇok haklısın :) samimi olmalarınada anlam veremiyorum ama Allah büyük :)
Böyle üstün güçleriniz var madem, bir halk kahramanı olmak istemez misiniz?
Biz de ülkecek onu dost bilmiştik:))) Ucu hepimize dokundu. Lütfen yapın bir güzellikHaklı isen mutlaka ah beddua tutar canım... Ben Arkadaşım dostum dediğim birinden kazık yedim malesef birde hastaneye bedduam tuttu demeye gittim Senin beddua ettiğin kişi ile benim alakam yok ki kız neden beddua edeyim ki ama sana dua edebilirim
Yaparım canım bir güzellikBiz de ülkecek onu dost bilmiştik:))) Ucu hepimize dokundu. Lütfen yapın bir güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?