Ama öylesiniz. Gerceginizi neden saklayasinizki. Durumunuz bu. Acınacak halde duruyorsunuz.Herkese de anlatıp sürekli mutsuz acınacak bir hal almak istemiyorum öyle bakmalarını istemiyorum
Evet hepsinin farkındayım sadece düzelebilir daha güzel olur diye umut etmek istiyorum son yazdığınız cümle evet doğru öyle düşünüyor olabilirimÇocuğun başını neden yakıyorsunuz? Kim ister anne babasının arası böyle olsun Kendim büyütürüm demişsiniz de o çocuğa kaliteli bir baba figürü olmak ne büyük sorumluluk biliyor mjsunuz Kendiniz çocuğu tek büyütecek kadar cesursanız boşanıp daha sağlıklı bir evlilikten çocuk sahibi olmak da size korkunc gelmemeli sahsen. Mutsuz hayatınıza bir çocuk getirecek kadar bencil olmayın Sağlıksız evliliklerin çocukken açtığı yaralar biz fark etmesek bile kolay kapanmıyor Azıcık bilinçli birisi olursa çocuğunuz büyüyüp de, kötü bir evliliğiniz vardı ama üstüne birde beni doğurmussun, gibi kırıcı bir laf ederse üzülmeyecek misiniz?
Ayrıca çocuk isteğiniz bana biraz da ilgisizlikten sevgisizlikten bunalmıssınız da ilgi vereceğiniz seveceğiniz emek vereceğiniz ve sevileceğiniz bir şeylere tutunmak içinmiş gibi geliyor..
Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Aldatılmış susmuş, şiddete susmuş, hakarete susmuş. Böyle biri boşanır mı? Hayır. Doğan çocuk babadan aynı şeyleri görünce, evladı için babayı bırakır mı? Asıl buna hayır. Böyle kadınlar ben çok çektim, bi çocuk doğuram da o da çeksin diyor. Yazık o çocuğa. Pısırık ana+kötü baba. Mükemmel (!) bir dünyaya gelecek. Umarım doğmaz.Kanlı canlı bir insandan bahsediyorsunuz farkında mısınız? İnat üzerine çocuk yapmak ne demek? Gerçekten çok bencilsiniz. Hadi siz beklemiyorsunuz da çocuğunuz var ama yok bir baba istiyor mu? Aynı evin içinde annesini sürekli azarlayan kendisini umursamayan bir babayla büyümek istiyor mu? Aynı evin içinde diyorum çünkü boşanacağınıza ihtimal vermiyorum.
Yani inat ettim derken ben mücadelemi sürdüreceğim bu insanın bası şeyleri farkettireceğim bebek de olacak eşim de değişecek anlamında
Ne terbiyesiz bi insansın sen ya başka konularda beni zikretmerutkyle kardeş misiniz?
bak o doğurdu hala hayal kuruyor adam değişecek diye.
dünyaya dönmeyi düşünmez misiniz?
İnat uğruna cocuk yapmak mı bencilsiniz.Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Yalan mi süper bir örneksin bdv deNe terbiyesiz bi insansın sen ya başka konularda beni zikretme
Sende derdime düşmüşsün galiba .Merak edyrm burdan böyle hariçten gazel okuyup üsten üsten konuşuyorsunuz ya, bu dayılanmaları hayatınızdaki insanlara yapabiliyor musunuz acabaYalan mi süper bir örneksin bdv de
Sen kendine acı önceO kadar şey üstüne bide adam pis ne diş fırcalıyor ne duş alıyorhala bu adamdan çocuk yapma isteği valla sizin gibiler herşeyi hakediyor ne diyeyim üzülüyorum çocuklara
rutkyle kardeş misiniz?
bak o doğurdu hala hayal kuruyor adam değişecek diye.
dünyaya dönmeyi düşünmez misiniz?
Evet hatta öyle biri olmamla bilinirim kimseye eyvallahım yok sen merak etmeSende derdime düşmüşsün galiba .Merak edyrm burdan böyle hariçten gazel okuyup üsten üsten konuşuyorsunuz ya, bu dayılanmaları hayatınızdaki insanlara yapabiliyor musunuz acaba
Sirf erkege inat olsun diye cocuk yapmak ne demek ki..Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Yok yok kadın düşmanlığından ziyade buraya gelip ego tatmini yapıyorsunuz herkes değil tabi siz gibilerRutky ’e göre biz kadın düşmanıyız erkekleri savunuyoruz zaten Ben artık sadece çocuklara üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?