Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Çocuğun başını neden yakıyorsunuz? Kim ister anne babasının arası böyle olsun Kendim büyütürüm demişsiniz de o çocuğa kaliteli bir baba figürü olmak ne büyük sorumluluk biliyor mjsunuz Kendiniz çocuğu tek büyütecek kadar cesursanız boşanıp daha sağlıklı bir evlilikten çocuk sahibi olmak da size korkunc gelmemeli sahsen. Mutsuz hayatınıza bir çocuk getirecek kadar bencil olmayın Sağlıksız evliliklerin çocukken açtığı yaralar biz fark etmesek bile kolay kapanmıyor Azıcık bilinçli birisi olursa çocuğunuz büyüyüp de, kötü bir evliliğiniz vardı ama üstüne birde beni doğurmussun, gibi kırıcı bir laf ederse üzülmeyecek misiniz?
Ayrıca çocuk isteğiniz bana biraz da ilgisizlikten sevgisizlikten bunalmıssınız da ilgi vereceğiniz seveceğiniz emek vereceğiniz ve sevileceğiniz bir şeylere tutunmak içinmiş gibi geliyor..

Son düzenleme:
Evet hepsinin farkındayım sadece düzelebilir daha güzel olur diye umut etmek istiyorum son yazdığınız cümle evet doğru öyle düşünüyor olabilirim

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm

Kanlı canlı bir insandan bahsediyorsunuz farkında mısınız? İnat üzerine çocuk yapmak ne demek? Gerçekten çok bencilsiniz. Hadi siz beklemiyorsunuz da çocuğunuz var ama yok bir baba istiyor mu? Aynı evin içinde annesini sürekli azarlayan kendisini umursamayan bir babayla büyümek istiyor mu? Aynı evin içinde diyorum çünkü boşanacağınıza ihtimal vermiyorum.

Aldatılmış susmuş, şiddete susmuş, hakarete susmuş. Böyle biri boşanır mı? Hayır. Doğan çocuk babadan aynı şeyleri görünce, evladı için babayı bırakır mı? Asıl buna hayır. Böyle kadınlar ben çok çektim, bi çocuk doğuram da o da çeksin diyor. Yazık o çocuğa. Pısırık ana+kötü baba. Mükemmel (!) bir dünyaya gelecek. Umarım doğmaz.

Yani inat ettim derken ben mücadelemi sürdüreceğim bu insanın bası şeyleri farkettireceğim bebek de olacak eşim de değişecek anlamında

rutkyle kardeş misiniz?
bak o doğurdu hala hayal kuruyor adam değişecek diye.
dünyaya dönmeyi düşünmez misiniz?

ben annelik isteğinize saygı duyuyorum eminim ki çok da güzel bir anne olursunuz.
ama neden bu adamdan??
hazır çocukta yokken ayrılıp tam bağınızı koparıp başka biriyle hak eden biriyle yapsaydınız.
adam istemiyor belli ki. yazık etmişsiniz çocuğa ve kendinize

Yavru kedi alın, çocuğu boşver in şimdilik. Benim gayet severek evlendiğim normal olan eşim bile delirdi hamilelik sürecimde böyle Bi adamdan hiç tavsiye etmem. Takmam falan demeyin hamileyken insanın çok zoruna gidiyor her gün sinir stres üzüntü

Sende derdime düşmüşsün galiba .Merak edyrm burdan böyle hariçten gazel okuyup üsten üsten konuşuyorsunuz ya, bu dayılanmaları hayatınızdaki insanlara yapabiliyor musunuz acaba
Evet hatta öyle biri olmamla bilinirim kimseye eyvallahım yok sen merak etme herkesi kendiniz gibi sanmayın karakter meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…