Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Evet hatta öyle biri olmamla bilinirim kimseye eyvallahım yok sen merak etme herkesi kendiniz gibi sanmayın karakter meselesi
E bizim eyvallahımızın olması niye zorunuza gidiyor ki .Bazıları sonuna kadar mücadele eder sonu istedigimiz gibi olur ya da olmaz mesele o değil. Bazıları da problem çıktığı an kaçar pes eder o kisimdasinizda ondan mi zorunuza gidyr

Hayır kaçmıyoruz kendimize saygımız var ki ayrılıyoruz istenmediğimiz yerde durmuyoruz

Bazı kadınlar her şeyi hakediyor onu anladım sizi sevmeyen bir adamdan neden çocuk yapma derdindesiniz üstelik inat ettim diyorsunuz inatla çocuk olur mu? Ruh sağlığınız yerinde değil anlaşılan umarım bu kötü aileye çocuk olmaz o yavruya acırım sizin gibi iki psikopat olan bir evde onun da sağlıklı büyümeyeceği aşikar.

Yavru kedi canlı değil mi ?
Yavru kediye yazık değil mi anlamadım ben ? .

Hiç kimse kusura bakmasın böyle sorunlarda hemen ayyy kedi köpek alın canım yaaa tavsiyesine ayar oluyorum .
ortada kalan o masumlar oluyor .
Ömrünün sonuna kadar bakmayacak kimse almasın kardeşim kedi de köpek te kuşta balıkta .

Belki de Allah öyle bir adamdan çocuk sahibi olmanızı sizin iyiliğiniz için engelliyor ve o sebeple çocuğunuz olmuyor.

Saksıda çiçek yetiştirmeye benzemez çocuk doğurmaktan bahsediyoruz. Sırf kendiniz anne olmak istediğiniz için böyle bir adamı neden baba yapıyorsunuz? Siz diyelim ki kabullendiniz o adamı ama bakalım çocuğunuz babasının ilgisizliğine o sıkıntılı davranışlarına katlanabilecek mi? Bir çocuğun anne kadar babaya da ihtiyacı var. Kaldı ki diyelim bir kız evladınız oldu. Öyle bir baba modeliyle ilerideki tüm ilişkilerinde sorun yaşayacak. O yüzden hamile kalmadan önce iyi düşünün .

Konularınızın çoğu eşinizle alakalı üstelik birde öğretmenmişsiniz. Neden buraya yazan çoğu öğretmen kendi ayakları üzerinde duramıyor mutlaka eşe bağımlı oluyor yada ruh hastası gibi davranıyor cidden bir doktora görünün ve tekrar yazıyorum bu aileye çocuk inşallah gelmez

Vay sen kendini böyle mi görüyorsun mücadeleci bu artık kendini nasıl kandırmaktır ya he he ben kaçarım Allahım sen insanlara akıl fikir ver mıcadele diyor ya bi karşıdan nasıl goründüğünü görsen keşke

Senin gibi bir üslupsuz kadar zavallı görünmüyorum o kesin

Durduk yere niye konuyla alakası olmayan bi üyeye atladınız ki , ben anlamadım .
Saçma sapan bi şekilde tartışıyosunuz şu an .

sadece söylemek istedim -.-

Nickinize istinaden "
Yok yok kadın düşmanlığından ziyade buraya gelip ego tatmini yapıyorsunuz herkes değil tabi siz gibiler
Keşke ego tatmini olsaydı Rutky. Bunun EGO tatmini olmadığını sende içten içe biliyorsun

Ben 10 a yakın kedi bakıyorum sokakta evde de Bi can besliyorum, gereksiz duyara gerek yok yanına yoldaş olur kedi farkındaysanız köpek demedim bakımı zor diye kedinin bakımı kolay hem sokaktaki Bi canın hayatı kurtulur hemde hanımefendiye yoldaş arkadas olur. Nesi kötü anlamadım dışarda günde kaç kedi ölüyo farkında mısınız Biri kurtulsa güzel olmaz mı

İnsanlara herkes anne olmak zorunda değili öğretebilsek keşke. Yorumlarda biri anne olma hakkından bahsetmiş. Böyle bir hak yok bence herkes anne olmamalı, bu doğuştan kazanılan bir hak değil. Herkes evlenmemeli de. Bizde herkes evlenmek, çocuk doğurmak zorunda gibi bir algı var. Bu kodlanmış zihniyet yüzünden evliliğe asla uygun olmayan insanlar evlenip hemen çocuk yapıyor, olan çocuğa oluyor. Keşke çocuk sahibi olmanın ehliyeti olsaydı

Nickinize istinaden "

Keşke ego tatmini olsaydı Rutky. Bunun EGO tatmini olmadığını sende içten içe biliyorsun
Gelip sallayıp sallayıp çıkıyorsunuz .Üslupsuzsunuz burda onca üye var hepsi sizler gibi değil . Siz ve birkaç üyenin diğer konulardaki yorumlarına da rastladm .Hep bir sivri dil ,konu sahiplerini küçümser konuşmalar

Mutsuz evliliğinize neden birde çocuk istiyorsunuz. Siz bu çocuğa acımıyormusunuz doğmamış olsa bile. Böyle sorumsuz kendini bilmez adamlara çocuk yapıyorsunuz sonra çocugumun psikolojisi bozuldu diyorsunuz. Yok hiperaktif yok dikkat eksikliği bir sürü problemleri oluyor. Çocuk sizin oyuncağınız değil. Mutsuz iseniz boşanın. Hayatınızdda bir gün mıtlu olacağınız bir evlilik yaptığınızda çocuk düşünün. Kaç yaşındasınız çocuk evliliğinizi kurtarcak bir oyuncak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…