E bizim eyvallahımızın olması niye zorunuza gidiyor ki .Bazıları sonuna kadar mücadele eder sonu istedigimiz gibi olur ya da olmaz mesele o değil. Bazıları da problem çıktığı an kaçar pes eder o kisimdasinizda ondan mi zorunuza gidyrEvet hatta öyle biri olmamla bilinirim kimseye eyvallahım yok sen merak etmeherkesi kendiniz gibi sanmayın karakter meselesi
Ego tatmini demeyelim de akıl vermek diyelimYok yok kadın düşmanlığından ziyade buraya gelip ego tatmini yapıyorsunuz herkes değil tabi siz gibiler
Hayır kaçmıyoruz kendimize saygımız var ki ayrılıyoruz istenmediğimiz yerde durmuyoruzE bizim eyvallahımızın olması niye zorunuza gidiyor ki .Bazıları sonuna kadar mücadele eder sonu istedigimiz gibi olur ya da olmaz mesele o değil. Bazıları da problem çıktığı an kaçar pes eder o kisimdasinizda ondan mi zorunuza gidyr
Yavru kedi canlı değil mi ?Yavru kedi alın, çocuğu boşver in şimdilik. Benim gayet severek evlendiğim normal olan eşim bile delirdi hamilelik sürecimde böyle Bi adamdan hiç tavsiye etmem. Takmam falan demeyin hamileyken insanın çok zoruna gidiyor her gün sinir stres üzüntü
Vay sen kendini böyle mi görüyorsun mücadeleciE bizim eyvallahımızın olması niye zorunuza gidiyor ki .Bazıları sonuna kadar mücadele eder sonu istedigimiz gibi olur ya da olmaz mesele o değil. Bazıları da problem çıktığı an kaçar pes eder o kisimdasinizda ondan mi zorunuza gidyr
Senin gibi bir üslupsuz kadar zavallı görünmüyorum o kesinVay sen kendini böyle mi görüyorsun mücadelecibu artık kendini nasıl kandırmaktır ya he he ben kaçarım Allahım sen insanlara akıl fikir ver mıcadele diyor ya bi karşıdan nasıl goründüğünü görsen keşke
Senin gibi olacağıma zavallı görünmeyi tercih ederimSenin gibi bir üslupsuz kadar zavallı görünmüyorum o kesin
Dertleri ben olmuşum o yüzdenDurduk yere niye konuyla alakası olmayan bi üyeye atladınız ki , ben anlamadım .
Saçma sapan bi şekilde tartışıyosunuz şu an .
sadece söylemek istedim -.-
Benim tırnağım olamazsın zatenSenin gibi olacağıma zavallı görünmeyi tercih ederim
Keşke ego tatmini olsaydı Rutky. Bunun EGO tatmini olmadığını sende içten içe biliyorsunYok yok kadın düşmanlığından ziyade buraya gelip ego tatmini yapıyorsunuz herkes değil tabi siz gibiler
Ben 10 a yakın kedi bakıyorum sokakta evde de Bi can besliyorum, gereksiz duyara gerek yok yanına yoldaş olur kedi farkındaysanız köpek demedim bakımı zor diye kedinin bakımı kolay hem sokaktaki Bi canın hayatı kurtulur hemde hanımefendiye yoldaş arkadas olur. Nesi kötü anlamadım dışarda günde kaç kedi ölüyo farkında mısınız Biri kurtulsa güzel olmaz mıYavru kedi canlı değil mi ?
Yavru kediye yazık değil mi anlamadım ben ? .
Hiç kimse kusura bakmasın böyle sorunlarda hemen ayyy kedi köpek alın canım yaaa tavsiyesine ayar oluyorum .
ortada kalan o masumlar oluyor .
Ömrünün sonuna kadar bakmayacak kimse almasın kardeşim kedi de köpek te kuşta balıkta .
Aldatılmış susmuş, şiddete susmuş, hakarete susmuş. Böyle biri boşanır mı? Hayır. Doğan çocuk babadan aynı şeyleri görünce, evladı için babayı bırakır mı? Asıl buna hayır. Böyle kadınlar ben çok çektim, bi çocuk doğuram da o da çeksin diyor. Yazık o çocuğa. Pısırık ana+kötü baba. Mükemmel (!) bir dünyaya gelecek. Umarım doğmaz.
Gelip sallayıp sallayıp çıkıyorsunuz .Üslupsuzsunuz burda onca üye var hepsi sizler gibi değil . Siz ve birkaç üyenin diğer konulardaki yorumlarına da rastladm .Hep bir sivri dil ,konu sahiplerini küçümser konuşmalarNickinize istinaden "
Keşke ego tatmini olsaydı Rutky. Bunun EGO tatmini olmadığını sende içten içe biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?