- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Sizde bir karar verinZaten vazgeçmek üzereyim.bugün okuldan geldim işlemlerden dolayı bayağı ağrım vardı eşim de yatıyordu karnım ağrıyor evi süpürürmüsün dedim hayır dedi yok ben gerçekten bu insanla yapamam haketmiyor beni
Konu sahibi katlanmaya devam mı etsin? Doğru mu anlıyorum?sabreden derviş muradına ermiş
yokk artık....Yani inat ettim derken ben mücadelemi sürdüreceğim bu insanın bası şeyleri farkettireceğim bebek de olacak eşim de değişecek anlamında
Sizin gerçek olduğunuza inanmak istemiyorumYani inat ettim derken ben mücadelemi sürdüreceğim bu insanın bası şeyleri farkettireceğim bebek de olacak eşim de değişecek anlamında
Çocuk da sizi mi büyütecek? Mantıklı karar alamayan ebeveynligi beceremeyen iki insana ebeveyn olmak zorunda kalacak olan bir çocuk. Tüm hayatı bu yükün ezilmisligi ile geçecek.Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Huzursuzluk onları çok etkiliyor.. Büyüdüm evlendim buna rağmen ben mesela babamı çok severim.Ama annem ile tartıştkları zaman annem haklı olduğunu bildiğim için o an nefret ederim kızarım yani sen bu kadına bunu neden yapıyorsun diye. Kİ bizim yanımızda da öyle çok tartıştıklarını görmemişimdir..Yazan arkadaşın çocuğu yok anlaşılan. Çocuklar resmen havayı koklayıp anlıyorlar. Gerginlik olduğunda ikimize de sarılıp birbirimizi öptürüyor kızım. Ki yanında laf dalaşı olmadığı halde.
3,5 yıl bebek hayali kurdum.Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Adamın tek sıkıntısı kadını sevmemesi ama onun bunu anlamaması. Aldatma var, şiddet var. Her şey var. Ama sevmediğini anlamıyor. Adam bugün evi süpürmemiş, bebek olunca eve gelmeyecek ben deyim. Bebek hangi eve gelince Huzur ve mutluluk havada uçuyor değil mi? Kimi gördüysem hayatı değişmiş oluyor. Yemedi, emmedi, uyumadı, ağladı derken tükeniyor insanlar. Konu sahibi tuvalete bile gidemez bu adam varken. Bakmaz çünkü.o okuldaki arkadaşın biliyor mu bu adamdan zorla tüp bebek yaptırdığını?anlat bakalım ne diyecek? bence adam düzgün ama siz sıkıntılısınız, çocuğu da adama karşı silah olarak kullanacaksınız bu yüzden istiyorsunuz yoksa üzgünüm ama annelikle zerre ilginiz yok
işin kötü yanı konu sahibi de meraklı değil çocuğa bakmaya, sırf adamı zapturapt etmek için kullanırım, çocuk üzerinden ajitasyon yapar kaprisle eve zincirlerim umuduyla çocuk istiyor, yani bu hikâyede kimse ebeveyn olmayacak, olan çocuğa olacakAdamın tek sıkıntısı kadını sevmemesi ama onun bunu anlamaması. Aldatma var, şiddet var. Her şey var. Ama sevmediğini anlamıyor. Adam bugün evi süpürmemiş, bebek olunca eve gelmeyecek ben deyim. Bebek hangi eve gelince Huzur ve mutluluk havada uçuyor değil mi? Kimi gördüysem hayatı değişmiş oluyor. Yemedi, emmedi, uyumadı, ağladı derken tükeniyor insanlar. Konu sahibi tuvalete bile gidemez bu adam varken. Bakmaz çünkü.
Tabi bide çocuğunuz olsun da bi bahaneniz de o olsunYok olmuyor yani biz anlaşamıyoruz ben herseyle ilgileneceğim kendimi öyle motive ediyorum
Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Derdi çocuk değil ki zaten, maksat adam başkasına kaçmasınMadem kendin büyüteceğin bir çocuk yapacaksın bari doğru düzgün birinden yap da çocuğa düzgün bi gen geçsin. Bu adamdan anca hanzoluk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?