Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Çocuk da sizi mi büyütecek? Mantıklı karar alamayan ebeveynligi beceremeyen iki insana ebeveyn olmak zorunda kalacak olan bir çocuk. Tüm hayatı bu yükün ezilmisligi ile geçecek.
Çocuk yapacaginiza önce karı koca tedavi olun, ciddiyim. Tedavi olmalisiniz

Huzursuzluk onları çok etkiliyor.. Büyüdüm evlendim buna rağmen ben mesela babamı çok severim.Ama annem ile tartıştkları zaman annem haklı olduğunu bildiğim için o an nefret ederim kızarım yani sen bu kadına bunu neden yapıyorsun diye. Kİ bizim yanımızda da öyle çok tartıştıklarını görmemişimdir..

3,5 yıl bebek hayali kurdum.
Kocam da bdvdekiler kadar olmasın ama az hırttır.
Ama 1 kez bana senin yüzünden olmuyor demedi.
Bak muhtesem bi kocam yok,o bile demedi.
Dese yok cocuk flaan derdim herhalde.
Neden sizi su dönemde bile hostutmayan bir adamdan cocuk yapmakta ısrar ediyor sunuz?

Adamın tek sıkıntısı kadını sevmemesi ama onun bunu anlamaması. Aldatma var, şiddet var. Her şey var. Ama sevmediğini anlamıyor. Adam bugün evi süpürmemiş, bebek olunca eve gelmeyecek ben deyim. Bebek hangi eve gelince Huzur ve mutluluk havada uçuyor değil mi? Kimi gördüysem hayatı değişmiş oluyor. Yemedi, emmedi, uyumadı, ağladı derken tükeniyor insanlar. Konu sahibi tuvalete bile gidemez bu adam varken. Bakmaz çünkü.

işin kötü yanı konu sahibi de meraklı değil çocuğa bakmaya, sırf adamı zapturapt etmek için kullanırım, çocuk üzerinden ajitasyon yapar kaprisle eve zincirlerim umuduyla çocuk istiyor, yani bu hikâyede kimse ebeveyn olmayacak, olan çocuğa olacak

Saçımı başımı yolasım geldi yahu ne bu inat! Bu heriften çocuk yapmanın anlamı ne? Farkında değilsin ama çocuk baba şefkati de ister sürekli azarlanan belki de dayak yiyecek olan masumun niye kanına giriyorsun?Gerçi kime laf anlatıyorsam umrunda bile olamayacak şartlandır sen kendini oldumu kuzum senin illa da çocuğun olmalı çünkü

Ya hiç çocuk sahibi olamazsam diye mi korkuyorsunuz ?

Yaşınız kaçtı sorması ayıp ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…