- 18 Ağustos 2020
- 645
- 534
- 18
- 26
Belli oluyor.yazacağım.ben çok güçlü biriyim
Günlerdir burada 30 lu yaşlarında, babalarının çocuklukların da açtığı tramvayı atlatamayan kadınlar yazıyor. Onların anneleri de ben güçlüyüm modunda mı doğurdu acaba.
Kadınlar yazarken, nasıl bir anne çocukları bu durumdayken babalarına karşı korumaz diye düşünüyordum. Tam olarak sizin gibi insanlarmış demekki. Bile bile doğurduğunuza göre...
amaciniz sadece cocuksa neden bu adamdan bosanip daha karektarli bi adamla cocuk yapmak icin inat etmiyosunuz hem beklediginiz ozveriyide alirdiniz hani bu hodukler yarin biral cocugu defol git sen kimsin hadi babanin evine moduna doneceklerde cocuktan sonra hani sirf kendiniz icinmis ya bilin istedimYok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Demekki hiç rastlamamışsınız.Karısına öküz gibi davranan adamın olduğu evde melek gibi çocukların yetişmesi gerçekçi gelmedi bana.
Bu sefer de çocuğu adamın elinde oyuncak edecek. Bu zihniyette bir adam çocuğa seni bir sürü para dökerek yaptım bile der. Kadının zaten adama karşı ilginç bir bağımlılığı var. Yani sen razıysan işkenceye çocuğun razı olmak zorunda değil. Kendi saçma tercihini çocuğa da dayatacak.Doğacak gariban çocuğun suçu ne yahu, şöyle bir ailede problemsiz bir insan olarak yetişmesi mümkün değil. Çocuğun da günahına bile bile giriyorlar, ne manyak kadınlar var şu dünyada
Yapmaya çalıştığınız çocuğa sorun bakalım bi, böyle bencil bir anne ve annesine zerre değer vermeyen dolayısıyla kendisini de benimseyemeyecek bir babaya evlat olmak istiyor muymuş?Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
yazık olmayacak mı o çocuğaBen artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Çünkü yokDemekki hiç rastlamamışsınız.
o okuldaki arkadaşın biliyor mu bu adamdan zorla tüp bebek yaptırdığını?anlat bakalım ne diyecek? bence adam düzgün ama siz sıkıntılısınız, çocuğu da adama karşı silah olarak kullanacaksınız bu yüzden istiyorsunuz yoksa üzgünüm ama annelikle zerre ilginiz yokBen çok uğraştım konuştum olmadı konuşmadım olmadı arada gelip benden özür diliyor bir arkadaşım var okuldan anlattım inanamadı biliyor musunuz eşin asla böyle biri olamaz diyor Dışarda birinin bir sorunu olsun Öyle bir ilgilenir ki herkes de zannediyor ki bu bizi böyleyse eşine nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?