Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Kafasında var heralde.Arkadaslar neden hala laf anlatmaya çalışıyorsunuz ki sürekli kendi bildiğini okuyor.. Kocasının yanlışlarından vuruyor sanki kendisi çok doğru yapıyor.Bence kocasinin nasıl biri olduğunu bastan beri biliyordur çocuk yapmak için evlenmiştir.Yazık.. Çocuğa üzülüyorum

Kararın belli, yapacağın belli, her şey kafanda net, sorun bunun neresinde, dert bunun neresinde?
Başlık atmış bi de "Sizi dinlemedim kızlar" diye, ee napak dinlemedin tamam, ne konu açıyorsun sorun yoksa?
Gelin sövün diye konu açmış resmen kadın, zevk mi alıyorsun nedir? Git yap bebeni doğur, alla alla. :))

bile bile kendini ateşe atmak denir buna.
sırf çocuğunuz olsun diye...
başka birinden çocuğunuz olamaz mıydı?

Günlerdir burada 30 lu yaşlarında, babalarının çocuklukların da açtığı tramvayı atlatamayan kadınlar yazıyor. Onların anneleri de ben güçlüyüm modunda mı doğurdu acaba.

Kadınlar yazarken, nasıl bir anne çocukları bu durumdayken babalarına karşı korumaz diye düşünüyordum. Tam olarak sizin gibi insanlarmış demekki. Bile bile doğurduğunuza göre...

Doğacak gariban çocuğun suçu ne yahu, şöyle bir ailede problemsiz bir insan olarak yetişmesi mümkün değil. Çocuğun da günahına bile bile giriyorlar, ne manyak kadınlar var şu dünyada

Okuyorum okuyorum anlayamıyorum

Kavga dövüş bir eve, 2 sağlıksız ebeveyne çocuk niye niye yani?? Bu çocuk ikinizden de nefret eder net bu kadar. Siz bu çocuğa adam gibi bir aile verebilecek misiniz ki, neyinize güveniyorsunuz anne psikolojik problemli baba psikolojik problemli şöyle bir tabloya 3. bir insan niye???

yazık günah dünyaya gelmeden bebeye acıdım.

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
amaciniz sadece cocuksa neden bu adamdan bosanip daha karektarli bi adamla cocuk yapmak icin inat etmiyosunuz hem beklediginiz ozveriyide alirdiniz hani bu hodukler yarin biral cocugu defol git sen kimsin hadi babanin evine moduna doneceklerde cocuktan sonra hani sirf kendiniz icinmis ya bilin istedim

Doğacak gariban çocuğun suçu ne yahu, şöyle bir ailede problemsiz bir insan olarak yetişmesi mümkün değil. Çocuğun da günahına bile bile giriyorlar, ne manyak kadınlar var şu dünyada
Bu sefer de çocuğu adamın elinde oyuncak edecek. Bu zihniyette bir adam çocuğa seni bir sürü para dökerek yaptım bile der. Kadının zaten adama karşı ilginç bir bağımlılığı var. Yani sen razıysan işkenceye çocuğun razı olmak zorunda değil. Kendi saçma tercihini çocuğa da dayatacak.

Herkes urememeli. Keske su olayin bir ehliyeti sinavi olsa cok asamali onu gecen insanlar anne baba olabilse. O adamdan bir cacik olmaz. Persembenin gelisi de carsambadan bellidir. Hic bir zaman sizin yanininDa olmayacak size hayati daha da zorlastiracsk birisi o. Lutfen daha batmayin yakmayin kendinizi.

Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Yapmaya çalıştığınız çocuğa sorun bakalım bi, böyle bencil bir anne ve annesine zerre değer vermeyen dolayısıyla kendisini de benimseyemeyecek bir babaya evlat olmak istiyor muymuş?

Sorunlu evliliğe bu kadar ısrarla çocuk neden ya neden? Dünya nüfusu kıtlığa mı girdi de haberimiz yok?

o okuldaki arkadaşın biliyor mu bu adamdan zorla tüp bebek yaptırdığını?anlat bakalım ne diyecek? bence adam düzgün ama siz sıkıntılısınız, çocuğu da adama karşı silah olarak kullanacaksınız bu yüzden istiyorsunuz yoksa üzgünüm ama annelikle zerre ilginiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…