- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
Sadece çocuk yapmak istiyor olmanız bencillik değil mi? Sırf siz çocuk istiyorsunuz diye mutsuz ve sağlıksız bir ortama çocuk mu doğuracaksınız? O çocuğu umursamıyor musunuz hiç? Ne kadar bencilim demiyor musunuz? Boşanılacak evliliğe çocuk mu doğurulur?Çünkü sadece çocuk istiyorum boşanırsam yapamam olduğunda anlaşırsak anlaşırız yoksa boşanırım olanım böyle
Bence son derece şanssız.Evet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
Bu nasıl bir kafa yapısı ya bu adam daha size doğru düzgün bir koca olamamış nasıl kendi çocuğunuzun hakkına girip böyle bir babaya sahip olmasını istiyorsunuz. Daha yeni bir kız çocuğu babası yüzünden kendi canına kıydı. Birde rehber öğretmen olduğunuzu söylüyorsunuz siz daha kendi hayatınıza fayda sağlayamazken başka insanlara nasıl rehberlik edeceksinizEvet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
Kendinize rehberlik edemiyorsunuz. Çocuk ebeveynlerini taklit eder, babasıngivi davranan bir erkek ya da sizin gibi üzülen üzülmeyi normal görüp kabullenen bir kızınız olmasını istiyor musunuz? Aile öatışmaları içinde bezmiş, anne babası arasında bocalayan bir çocuk olmak ne demek biliyor musunuz? Hatta işin içine babanne- anane çekişmeleri de giriyor. İdare edip aranızı bulmak zorunda kalan bir çocuk olmak ister mi çocuğunuz? Ya da bu sıkıntılar yüzünden sizden kopuk biri olmak ister mi? Annesine saygısızlık edilen, babasının hırçın yüzünü gören bir çocuk olmak istemez bence.Kızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
Ee o zaman evlatlık al maden ondan beklentin yokBen artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Evet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
Ölüm ya da boşanmalar dışında(bu boşanma işi sonradan gelişen bir durumsa yani bu konudaki gibi değilse) her çocuk anne ve babasını bir arada görebileceği, mutlu bir aile hayatında yaşamak hakkına sahiptir. Anne olmak her isteyenin hakkı değil, baba olmak da öyle. Bu işi beceremeyen çok kişi var çünkü.. (Edit: Bu son kısım konu sahibine söylediğim bir şey değildir, genel olarak demek istedim)Oyle mutlaka
Soyle izah edeyim,kendimi ornek gostereyim. 37 yasindayim. Eger ki israrla cocuk istesem de esimden memnun olmasam cocugu yapip oyle bosardim herifi. Cunku amacim cocuk. Adam sadece bir arac o anda. Cocugumla yola yalniz devam ederdim. Anne olmak her isteyenin hakki. Ama hayatinda duzgun insan yoksa napsin bu hakki kaybetmesin manasinda yani.
Ben çok uğraştım konuştum olmadı konuşmadım olmadı arada gelip benden özür diliyor bir arkadaşım var okuldan anlattım inanamadı biliyor musunuz eşin asla böyle biri olamaz diyor Dışarda birinin bir sorunu olsun Öyle bir ilgilenir ki herkes de zannediyor ki bu bizi böyleyse eşine nasılBu nasıl bir kafa yapısı ya bu adam daha size doğru düzgün bir koca olamamış nasıl kendi çocuğunuzun hakkına girip böyle bir babaya sahip olmasını istiyorsunuz. Daha yeni bir kız çocuğu babası yüzünden kendi canına kıydı. Birde rehber öğretmen olduğunuzu söylüyorsunuz siz daha kendi hayatınıza fayda sağlayamazken başka insanlara nasıl rehberlik edeceksiniz
Bence hiç şanslı değil kusura bakma. Sadece kendini ve kendi arzularını düşünen bir annesi var. Bi o bebeğe soralım bakalım böyle bir ailenin evladı olmak istiyor mu? Neden bu eziyeti çocuğa çektireceksiniz? O çocuğun hakkı değil mi mutlu anne babaya sahip olmak? 15 yaşında intihar sonucu vefat eden Melisa'nın yazdıklarını okuyun. Okuyunda ders alın. Bir de rehber öğretmeniymişsiniz, pes.Evet biraz öyle olacak ama benim gibi bir annesi olacağı için şanslı
Evlatlık bizim evladımız olmuyo mu? Ona da yazık. Doğurmayınca değersizler mi?Ee o zaman evlatlık al maden ondan beklentin yok
Yazık değil mi doğacak çocuğa
Problemli anne baba çocuğu yapmaya ne hakkınız var
Daha doğmamış çocuğa biçilen kadere bak. Siz de eşiniz kadar kötüsünüz. Babasız çocuk büyütmeyi göze almissiniz peki onun mutlu bir ailede baba sevgisi ile büyümek hakkı değil mi ? İnsan evladına bunu yaparmi sırf inat uğruna siz anne olacaksınız diye dünyaya mutsuz olacağı muhtemel bir birey getirmeye hakkınız yokBen artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Arkadşınız inanmadı diye ay ben bunları yaşamadım galiba diye mi düşündünüz?Ben çok uğraştım konuştum olmadı konuşmadım olmadı arada gelip benden özür diliyor bir arkadaşım var okuldan anlattım inanamadı biliyor musunuz eşin asla böyle biri olamaz diyor Dışarda birinin bir sorunu olsun Öyle bir ilgilenir ki herkes de zannediyor ki bu bizi böyleyse eşine nasıl
Ve sizde hiçbirseyi olduramayip en son çocuk yapmaya karar verdiniz bu adamdan, bu kafayla kime nasıl rehberlik ediyorsunuz acaba siz?Ben çok uğraştım konuştum olmadı konuşmadım olmadı arada gelip benden özür diliyor bir arkadaşım var okuldan anlattım inanamadı biliyor musunuz eşin asla böyle biri olamaz diyor Dışarda birinin bir sorunu olsun Öyle bir ilgilenir ki herkes de zannediyor ki bu bizi böyleyse eşine nasıl
Evet zaten farklı odada kakıyorum onu görmeyim diye moralimi bozuyorTüp bebek surecinde annenin stresten uzak durması gerekli. En önemli etken bu. Bari o adamdan uzakta olun kafanız rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?