Sizin adınıza,karar verenler...Evinize,evliliğinize karışanlar..

Son zamanlarda sıkça duyar oldum,
evimin herşeyine karışıyorlar,yememe,içmeme,giymeme,almama..vs.vs...
acaba onlara bu hakkı biz mi veriyoruz, yoksa onlar bu haklarının olduğuna mı inanıyorlar...

evet ablacım...sen ne kadar müsade edersen okadar sömürmeye alışık çünkü insanlar...kimsenin aklı yok onların var...ben karıştırmam valla kimseyi bişeyime...çok şükür aklım var karar verebilecek, param var istediğimi edinecek...herkes yerini ve haddini bilecek...bilmeyene itinayla bildiririm, hiç acımam...

he bir de şöyle bir geyik var..."ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum" söyleme kardeşim...benim iyiliğimi benden çok mu düşüneceksin anlamıyorum ki...
doğum yaptım, herkes çocuğumu benden çok düşünüyor...önce sesimi çıkarmadım, sonra bir baktım anaaaa...ben sustukça tepeme çıkacaklar...kimse çocuğumu benden çok düşünemez, o benim kurallarımla büyüyecek dedim...tık yok...yanlış da yapsam benim yanlışım olacak, ama kimsenin doğrusu olmayacak dedim...bu hemen kayınvalide olarak yorumlanmasın, o da yaptı ama benim ailemden de çok karışan oldu...iki tarafa da aynı şeyi söyledim...bitti gittiiii....

Kesinlikle Betişim,herkesin aklı kendine olsun lütfen...
onlar iyilik için değil,kendilerini tatmin etmek için,
üstünlük kurmak için yapıyorlar sanırım..
ama buna sessiz kalmamak şart...
Şu da var ki,gerçekten iyilik olsun diye söyleyenlerin de hakkını yememek lazım,
onları da zaten üsluptan anlıyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…