Sizin aileniz de mi böyle

istiklalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
276
185
103
çalışan bir insanım yaşım oldu 30 ve hiç tatile gitmedim . Bu sene aileme diyorum birkaç günlüğüne biryerlere gidelim değişiklik olur bunaldım diyorum . Aldığım cevap şu 'ne gerek var ' bende ağzıma geleni saydım anneme :kızgın:

:))) bizimde öyle canım.alismislar hep evde hep evde.ama ikna et bence,tatile gittiğinde iyiki gelmişiz dicek.
Kaç yaşına gelmişsiniz. Yok mu beraber tatile gidebileceğiniz arkadaşlarınız? Hiç olmadı, tek gidin. Kafa dinlersiniz.. Onları ikna etmek zorunda değilsiniz.

'Evlende kocanla git' diyor annem . bu zamana kadar da evleneceğim biri de çıkmadı karşıma şansıma . Sinirden ağlayacağım . Başkalarına da söyleyemiyorum bu durumu yadırgıyorlar çünkü. Beddua bile ettim kendime :halay:İnşallah evlenirim de bu eve ölüm gelir dedim :dua:

Töbe töbe. Kendine neden beddua ediyorsun yahu. Öteki taraf tahtalı köy dinlenme tesisi değil yanlız..
Hem sinirden bende duygu sömürüsü olsun diye . Az önce geldi gideriz yavrum duruma göre az dur diyo. Gideceği de piknik yani başka değil . Hiç tatile gitmedik . Ailecek piknik yaptığımız da 5 parmağımı geçmez .

Allah aşkına hiç korkmuyor musunuz bedduanızın tutacağından? Annemlerin memleketinde bi kızla oğlan birbirlerini çok seviyorlar yıllarca ama kimse vermiyor, kız verem oluyor, oğlan Perişan oluyor aşktan. Sonra veriyorlar ama kızla oğlan diyor ki Allahım Allahım keşke biz kavuşsak da düğün gecemiz son günümüz olsa diye.
Neyse evleniyorlar falan derken gece duş alırlarken şofben artık elektrik mi kaçırıyor ne ikisi de vefat ediyor.
Bela ağızdan çıkan söze bağlıdır, aman dikkat!

Ayrıca alın bir tur gidin gezin.

E siz gidin? 30 yaşında koskoca kadınsınız ve çalışıyorsunuz. Tatil elbette hakkınız ama gitmek istemeyen insanı da zorlayamazsiniz. Ayarlayın bir otel kendiniz gidin veya yakın arkadaşınız varsa onunla.

30 yaşında koca kadınsınız.. söz çiğnemekle ne ilgisi var?
E siz gidin? 30 yaşında koskoca kadınsınız ve çalışıyorsunuz. Tatil elbette hakkınız ama gitmek istemeyen insanı da zorlayamazsiniz. Ayarlayın bir otel kendiniz gidin veya yakın arkadaşınız varsa onunla.

Anne sözü dinlemek peygamber hırkası giydirirmiş . Bu yaşa kadar annemin sözünden çıkmadım . Hadi gittim diyelim hasta zaten iyice hasta olur . Gidince beni sürekli arar kontrol için biliyorum yani.

Rızaları önemli tabii ki ama sizinde pskolojiniz onemli,hem gitmeyip hem sizi alikoymalari bencillik yapacak bişey yok ya sözlerini ezip gideceksiniz,ya da gitmeyeceksiniz. Benim ailem sizin gibi ben aileniz gibiyim hiç sevmiyorum tatılı gezmeyi ama şu var evladım mutlu oluyor diye sevmesemde gidiyorum.

Anne sözü dinlemek peygamber hırkası giydirirmiş . Bu yaşa kadar annemin sözünden çıkmadım . Hadi gittim diyelim hasta zaten iyice hasta olur . Gidince beni sürekli arar kontrol için biliyorum yani.
Anne sözünden çıkmak ne alaka ki? Size de mi gidemezsin diyor? Ben beraber gidelim deyince gelmek istemiyorlar diye anladım. Calışan insanı tatil yapma hakkından mahrum etmek de acımasızlık. Ben de annemin babamın sözünden çıkmadım hiç ama beni asla kısıtlamadılar. Çalışıyorsun yoruluyorsun git gez dinlen dediler hep.

çalışan bir insanım yaşım oldu 30 ve hiç tatile gitmedim . Bu sene aileme diyorum birkaç günlüğüne biryerlere gidelim değişiklik olur bunaldım diyorum . Aldığım cevap şu 'ne gerek var ' bende ağzıma geleni saydım anneme :kızgın:
Benim ailem boyle degil ama sizimki gibi olsa ve ben 30 yasinda olsam zaten ailemle degil arkadaslarimla giderdim tatile
Arkadas yoksa da yanliz giderdim nitekim gittim de 20 li yaslarin basinda

Anne sözünden çıkmak ne alaka ki? Size de mi gidemezsin diyor? Ben beraber gidelim deyince gelmek istemiyorlar diye anladım. Calışan insanı tatil yapma hakkından mahrum etmek de acımasızlık. Ben de annemin babamın sözünden çıkmadım hiç ama beni asla kısıtlamadılar. Çalışıyorsun yoruluyorsun git gez dinlen dediler hep.
Sıkıntı orada işte . Ben gitsem iyi olur ama ona da izin yok . Böyle ani patlamalarım oluyo annem öyle insafa gelince ya kardeşlerinin yanına başka şehire gönderiyor ya da pikniğe götürüyor.

Ya belli bir yaştan sonra aile ile olmuyor. Ben daha tatile gidemedim ama gidersem ya sözlümle giderim ya tek başıma. Bana daral geliyor diğer türlü. Hele her yere üçlü gitmek...ııh yani. O yüzden ana kuzusu erkekler bana saçma geliyor.

Back
X