Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çalışan bir insanım yaşım oldu 30 ve hiç tatile gitmedim . Bu sene aileme diyorum birkaç günlüğüne biryerlere gidelim değişiklik olur bunaldım diyorum . Aldığım cevap şu 'ne gerek var ' bende ağzıma geleni saydım anneme
Ben ailemle yaşıyorum çalışıyorum Ve 31 yaşındayım.Bizim ailenin de öyle tatil geleneği yoktur ama ben en yakın arkadaşımla mutlaka yılda bir kez de olsa 10 günlük tatil yaparım.İyi oluyor valla.Siz de yakın bi arkadaşınızla gidin ama mutlaka gidin.Motive oluyor insan.Stres atıyor..
Herkesin aile yapisi farklidir, 30 yasina geldin ne rizasi, arkadaslarinla git falan denmis ama olmuyor arkadaslar. Bende 22 yasimda evlendim sadece 2 kere deniz tatili yapmistim oda tanidik yazligi genelde koye gider yada sik sik piknik yapardik. 15 sene once baba yazlik alalim diyince; yavvv kizim ne yazligi butun parayi ona vericen senede 1 hafta kalican diyen babam simdi yazlik bakiyo cunku tatilin denizin tadini aldi (cok sevdigi koyunede dublex evi dikti ama )
benim sana onerim erkek kardesinle bi tatil organize etmen olucak buna itiraz gelmez.
Yine iki tur vardı işyerinde ki arkadaşım demişti iki gece kalır geliriz demişti. Anneme dedim yolda ne olur ne olmaz dedi yine izin yok . Hadi ondan ısrar etmedim çünkü çok istemedim o turu . Ama şimdi tatil istiyorum.
Tek başına tatile çıkmak başına buyruk olmak demek değildir ki. İster aynı çatı altında, ister farklı çatı altında. Siz artık bir "birey"siniz. Herkesten önce KENDİNİZ, sonra da aileniz sizin isteklerinize, tercihlerinize saygı duymak zorunda.
Tatile gitmek istiyorsunuz??? Uzaya değil!