• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin anneniz böyle. olsa ?

Adaletsizlikten o kadar nefret ederim ki. Ne konuda olursa olsun,kim yaparsa yapsın.. Bu basit mesele bile adaletsizlik benim icin. Daha da bir şey söyleyemiyorum

Bekar bir Kardesim var. aynı şehirde yaşıyoruz. Annem yanımıza başka şehirden geldi. Gelirken babam bi sürü şey yollamis. Ceviz badem vs. Annem gelince bana hı bise vermedi. Az önce kardeşimin evindeydik. Yemek yapmak istedim. Onun için dolabıni açtım TİKA basa dolu. Babama sordum ben yarısını sana yolladım diyor. Ama annem hepsini kardeşime verip bana hiç ses etmedi. Öz anam. Kendim için değil küçük bebeğim var. Onun için hani doğal organik bişey varmı diye sormuştum halbuki. Hiç ses etmedi. Aynen geldiği gibi kardeşimin evine doldurmus herseyi benden saklamis. Yanlış anlamayın ne olur derdim yiyecek değil . Çalışıyorum çok şükür durumum da iyi alırım. Zoruma giden böyle yapması. . Bide bana gecen seneden kalmis yememis diye yalan soyluyor. Ben kardesimin dolabini biliyorim anne deyince de al yarisini gotür diyor.. icim yandi...Babam olur mu sana da gonderdik diyor.. Siz olsanız ne yapardınız. . Tek dediğim böyle senin yaptığını yapacaksam Allah im bana bir daha evlat nasip etme. .
Artik annenle daha az gorussen olmaz mi? Tepki koysan uzak olsan. Sig denizde yuzersen bogulmazsin hem...

Bekar bir Kardesim var. aynı şehirde yaşıyoruz. Annem yanımıza başka şehirden geldi. Gelirken babam bi sürü şey yollamis. Ceviz badem vs. Annem gelince bana hı bise vermedi. Az önce kardeşimin evindeydik. Yemek yapmak istedim. Onun için dolabıni açtım TİKA basa dolu. Babama sordum ben yarısını sana yolladım diyor. Ama annem hepsini kardeşime verip bana hiç ses etmedi. Öz anam. Kendim için değil küçük bebeğim var. Onun için hani doğal organik bişey varmı diye sormuştum halbuki. Hiç ses etmedi. Aynen geldiği gibi kardeşimin evine doldurmus herseyi benden saklamis. Yanlış anlamayın ne olur derdim yiyecek değil . Çalışıyorum çok şükür durumum da iyi alırım. Zoruma giden böyle yapması. . Bide bana gecen seneden kalmis yememis diye yalan soyluyor. Ben kardesimin dolabini biliyorim anne deyince de al yarisini gotür diyor.. icim yandi...Babam olur mu sana da gonderdik diyor.. Siz olsanız ne yapardınız. . Tek dediğim böyle senin yaptığını yapacaksam Allah im bana bir daha evlat nasip etme. .

Bız 4 kardesız annem de beni hep dıslardı hep ben evlatlıkmıyım diye dusunurdum hala ayni bayramdan bayrama koye giderim kardeşlerime kalın biraz der bana gelince kaldıgımı istemez cocuklarımı sevmez ıcım acır aglarım ama tek soz etmem buda benim imtihanım derim ıcıme atarım

Konu sahibi hadi sizinkiler erkek diye diğerini kayırıyor. Benim annem ailede bir ben kendi istediğim gibi yaşamayı seviyorum diye (kötü birşey yapmıyorum da tabi) benim dışımdakilerin hepsi evladı ben üveymişim gibi davranıyor.
Benim ablam kocamla mutluluğumu resmen kıskanıp kocamla ve annemle aramı bozmak için elinden geleni yaptı.

Oluyor ne yazik ki.. Kendini tek hissetme. Benim babami babaannem kayinvalidesine ativermiş o buyütmuş.Babannem olene kadarda babami merak etmedi hicbir ameliyatina gelmedi..Mal mulkten zerre birakmadilar.Babam hem anali hem anasiz büyümüş yani.Kendi anneminde ablamla aramizda yaptigi haksizliklar var.Kendinizi üzmeyin ve annenize bunu mutlaka soyleyin.O bunu yapmaya utanmadiysa sizde dilinizi sertleştirin.Anadir diye susmak care degil.O ana ise sizde evlatsiniz! Yaptigi şey yenir yutulur cinsten degil. Ben olsam direk kiyamet koparirim.Ceviz meviz degil de bana hissettirdikleri şey ne olacak diyorsunuz biliyorum..O his çok fena.Çok düsunmemeye çalisin.Dunya adalet dunyasi degil ne yazik ki.. Kendi evladini öldüren tecavüz edenleri düsunürsek ceviz fasa fiso kaliyor işte..Konuya tepkinizi verin ve fazla düsünmeyin.Yoksa insani kahreden bir durum.

Kardeşinizin durumu yoksa verebilir ama senin de gönlünü alması için az da olsa tadman için getirebilirdi. Saklı gizli yapılan herşey insanı kırar sizi anlıyorum.

Back
X