- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
- Konu Sahibi birumutturyasamak
konu sahibi kaç kere konu fındık, ceviz değil; benden gizlenmesi, yalan söylenmesi vb yazmış
hala yorumlarda "erkek kardeşinin ihtiyacı vardır belki"
erkek kardeşinin ihtiyacı olduğunu düşünüyorsa annesi, çeker konu sahibini, açık açık söyler
kızım, kardeşin bekar, al sana 1 kavanoz, ona 10 kavanoz vereceğim der ya da sana vermeyeceğim, ona vereceğim der
kızının gölünü alır, oğluna istediğini verir
ama "onlar geçen seneden kalmıştır" vs bunlar hiç hoş şeyler değil
annesi konu sahibine "sen hiç beni sevmedin ki" demiş-miş
bir anne bunu illa sevilmediği için söylemiyor
annelerin çocuklarından beklentileri bazen öyle büyük öyle değişik oluyor ki, o beklentiyi yerine getiremediğinde veya getirmediğinde "sen beni sevmiyorsun" oluyor
maalesef ebeveynler sevgiyi "boyun eğmek" ve "bir dediğini ikiletmemek" olarak algılayabiliyor bazen
konu sahibi, her ne kadar haklı olsan da annene yalancı vb deme
istersen arana mesafe koy ama deme
ben, her anne babanın çocuğunda hakkı olduğuna inanmıyorum, her anne babanın saygıyı hak ettiğine inanmıyorum, "aaaaa annendir" "aaaaaaa babandır" olayına hiç inanmıyorum
ama sen, kendin için, annene böyle hakaretler etme
bir de hediye verirken, iyi sakla kardeşinin çocuğu da kullansın ne demek yahu
pijama bu, en çok kirlenen şeylerden biri
onu bile içine sine sine kullanma demek gibi oluyor
hala yorumlarda "erkek kardeşinin ihtiyacı vardır belki"
erkek kardeşinin ihtiyacı olduğunu düşünüyorsa annesi, çeker konu sahibini, açık açık söyler
kızım, kardeşin bekar, al sana 1 kavanoz, ona 10 kavanoz vereceğim der ya da sana vermeyeceğim, ona vereceğim der
kızının gölünü alır, oğluna istediğini verir
ama "onlar geçen seneden kalmıştır" vs bunlar hiç hoş şeyler değil
annesi konu sahibine "sen hiç beni sevmedin ki" demiş-miş
bir anne bunu illa sevilmediği için söylemiyor
annelerin çocuklarından beklentileri bazen öyle büyük öyle değişik oluyor ki, o beklentiyi yerine getiremediğinde veya getirmediğinde "sen beni sevmiyorsun" oluyor
maalesef ebeveynler sevgiyi "boyun eğmek" ve "bir dediğini ikiletmemek" olarak algılayabiliyor bazen
konu sahibi, her ne kadar haklı olsan da annene yalancı vb deme
istersen arana mesafe koy ama deme
ben, her anne babanın çocuğunda hakkı olduğuna inanmıyorum, her anne babanın saygıyı hak ettiğine inanmıyorum, "aaaaa annendir" "aaaaaaa babandır" olayına hiç inanmıyorum
ama sen, kendin için, annene böyle hakaretler etme
bir de hediye verirken, iyi sakla kardeşinin çocuğu da kullansın ne demek yahu
pijama bu, en çok kirlenen şeylerden biri
onu bile içine sine sine kullanma demek gibi oluyor