Sizin annenizde evde her şeye karışirmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ipk02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ipk02

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
183
60
18
34
Hamile olduğum icin mi böyleyim bilmiyorum alınganlık mi yapıyorum çok midem bulanıyor evde mutafaga bile giremiyorum annem geldi yardıma evde hep laf söyledi başkalarını örnek gösterdi midem bulandıgi için yapamıyorum diyorum anlamıyor düşük tehlikemde var öyle üzüldümki kendi evinde hiç yapmaz hep gezer burda her şeye karışıyor duzenimi değiştiriyor Allah'ım hiç kimseyi hiç kimseye muhtaç etmesin :(((

Hamile olduğum icin mi böyleyim bilmiyorum alınganlık mi yapıyorum çok midem bulanıyor evde mutafaga bile giremiyorum annem geldi yardıma evde hep laf söyledi başkalarını örnek gösterdi midem bulandıgi için yapamıyorum diyorum anlamıyor düşük tehlikemde var öyle üzüldümki kendi evinde hiç yapmaz hep gezer burda her şeye karışıyor duzenimi değiştiriyor Allah'ım hiç kimseyi hiç kimseye muhtaç etmesin :KK43:((
Benim annem de her seye laf soyler yani ve evet elalemle kiyaslar oysa ben destek olmasi icin ona anlatirim danisirim ama beni hep anlattigima pisman eder laf soyledigimde de hayirsiz evlat olurum. Tek ol canim annen bile olsa kimseden kimseye fayda yok ben bunu anladim. Allah saglikla yavrunu kucagina almayi nasip etsin.

Benim annem de her seye laf soyler yani ve evet elalemle kiyaslar oysa ben destek olmasi icin ona anlatirim danisirim ama beni hep anlattigima pisman eder laf soyledigimde de hayirsiz evlat olurum. Tek ol canim annen bile olsa kimseden kimseye fayda yok ben bunu anladim. Allah saglikla yavrunu kucagina almayi nasip etsin.
Amin canım gerçekten öyle kendi işimi kendim görürüm rabbim yardım eder inşallah annelik bu değil işte

Benim annemde bazı şeylere karışır. Evi niye supurmedin ( oysa dün süpürdüm),
neden kirli çamaşırlarin duruyor ( sabah carsaf değiştirdim) bu ve bunun gibi bir sürü şey.

Ama ben aldırmıyorum bana o kadar çok yardımcı oluyor ki yaptığı gözüme gelmiyor.

Benim annemde bazı şeylere karışır. Evi niye supurmedin ( oysa dün süpürdüm),
neden kirli çamaşırlarin duruyor ( sabah carsaf değiştirdim) bu ve bunun gibi bir sürü şey.

Ama ben aldırmıyorum bana o kadar çok yardımcı oluyor ki yaptığı gözüme gelmiyor.
Keşke benim de gelmese bana sanki zorla yapıyor gibi geliyor sürekli bebek doğunca ben bebeğe bakarım işleri sen yaparsın diyor

Hep böyleydi bazen beni hiç sevmediğini düşünüyorum :KK43:
Herkesin mizacı huyu suyu farklıdır.Her şeye karışan anne tipi o kadar gördüm ki çevremde.Hamile olduğunuz için fazla alıngan davranıyor olabilir siniz . Psikopat,manyak,ruh hastası vs değilse her anne çocuğunu sever .Bunu göstermeyi bilemeyenler olabilir.Çok şanslısınız aslında. Anneniz yanınızda

Benimki de aynı öyle
O gelecek diye evi temizliyorum
Bu ev niye bu kadar kirli diyor
Boşver anneler değişmez
Sen kendini düşün

Herkesin mizacı huyu suyu farklıdır.Her şeye karışan anne tipi o kadar gördüm ki çevremde.Hamile olduğunuz için fazla alıngan davranıyor olabilir siniz . Psikopat,manyak,ruh hastası vs değilse her anne çocuğunu sever .Bunu göstermeyi bilemeyenler olabilir.Çok şanslısınız aslında. Anneniz yanınızda
Tabikide öyle teşekkür ederim

Keşke benim de gelmese bana sanki zorla yapıyor gibi geliyor sürekli bebek doğunca ben bebeğe bakarım işleri sen yaparsın diyor

O arada ki ilişki ile alakalı. Benim annemin yaptıklarını yapsa sizin de gözünüze gelmez. Çok fedakar ve düşünceli bir anne. Çevre de herkes anneneligine hayran.

Lohusalık dan çıkınca belki biraz daha iyilesir aranız.

O arada ki ilişki ile alakalı. Benim annemin yaptıklarını yapsa sizin de gözünüze gelmez. Çok fedakar ve düşünceli bir anne. Çevre de herkes anneneligine hayran.

Lohusalık dan çıkınca belki biraz daha iyilesir aranız.
Anladım teşekkür ederim

Eğer böyleyse siz neden çağırıyorsunuz o geliyorsa da istemeyin

Hamile olduğum icin mi böyleyim bilmiyorum alınganlık mi yapıyorum çok midem bulanıyor evde mutafaga bile giremiyorum annem geldi yardıma evde hep laf söyledi başkalarını örnek gösterdi midem bulandıgi için yapamıyorum diyorum anlamıyor düşük tehlikemde var öyle üzüldümki kendi evinde hiç yapmaz hep gezer burda her şeye karışıyor duzenimi değiştiriyor Allah'ım hiç kimseyi hiç kimseye muhtaç etmesin :KK43:((
Cıks karışmaz daha doğrusu karışamaz ben o konuda netim ve kırıcı olursa kızarımda açıkçası. Zaten ben yemek yapmayı, detaylı temizlik yapmayı bile internet dünyasında öğrendim anneme hiç yemek tarifi sormadım uzatırda uzatır. Beraber iş yapamayız o varsa ben yapmam otururum o dinleniyorsa ben yaparım. Birde annem işe başladığından beri çok rahatım evin işleri hep bende ama hem temiz yaptığımdan hemde söylenirse yapmayacağımı bildiğinden eline sağlık der yorgunluktanda direk uyur :) Anneniz yardıma gelmesin bence

Back
X