• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin annenizde evde her şeye karışirmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ipk02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cıks karışmaz daha doğrusu karışamaz ben o konuda netim ve kırıcı olursa kızarımda açıkçası. Zaten ben yemek yapmayı, detaylı temizlik yapmayı bile internet dünyasında öğrendim anneme hiç yemek tarifi sormadım uzatırda uzatır. Beraber iş yapamayız o varsa ben yapmam otururum o dinleniyorsa ben yaparım. Birde annem işe başladığından beri çok rahatım evin işleri hep bende ama hem temiz yaptığımdan hemde söylenirse yapmayacağımı bildiğinden eline sağlık der yorgunluktanda direk uyur :) Anneniz yardıma gelmesin bence
Bencede artık istemiyorum zaten bu halde moralimi bozuyor

Benimki de aynı öyle
O gelecek diye evi temizliyorum
Bu ev niye bu kadar kirli diyor
Boşver anneler değişmez
Sen kendini düşün
Benimki de böyle, evi b*k götürüyo bu ne hal nasıl yaşıyosunuz siz burda diyo bi de . Aslında evi daha yeni silmiş süpürmüş toplamışız, ortalıkta tüy yok. Hayır Ne gördün diyorum öyle ev mi olur diyo bu sefer de bulamayacak çünkü bişey :D sinirim bozuluyodu ilk başta, artık umrumda değil onu da öyle kabul ettim napayım başka diye

Benimki de böyle, evi b*k götürüyo bu ne hal nasıl yaşıyosunuz siz burda diyo bi de . Aslında evi daha yeni silmiş süpürmüş toplamışız, ortalıkta tüy yok. Hayır Ne gördün diyorum öyle ev mi olur diyo bu sefer de bulamayacak çünkü bişey :KK70: sinirim bozuluyodu ilk başta, artık umrumda değil onu da öyle kabul ettim napayım başka diye
Demek ki benimkine özgü değilmiş
Aslında bizim toplumda anne evlat ilişkileri de bozuk
Dan dile dalıyorlar çocukların hayatına
Hiç özel alanı onun tercihi diye bir şey yok

Hayır karışmıyor karıştırmam da. Bu ev benim ailemin evi, aile dışında kimsenin bu evin düzenine müdahale hakkı yoktur. Kimseyi kendi ailemin iç işlerine sokmam. Kısacası ailemin düzenini dışarıdaki insanlardan korurum

Benimki de böyle, evi b*k götürüyo bu ne hal nasıl yaşıyosunuz siz burda diyo bi de . Aslında evi daha yeni silmiş süpürmüş toplamışız, ortalıkta tüy yok. Hayır Ne gördün diyorum öyle ev mi olur diyo bu sefer de bulamayacak çünkü bişey :KK70: sinirim bozuluyodu ilk başta, artık umrumda değil onu da öyle kabul ettim napayım başka diye
Benim annemde hep aynıydı ama bu durumda yapmasi beni ayrı üzüyor dusuk tehlikem mide bulantılarım var

Demek ki benimkine özgü değilmiş
Aslında bizim toplumda anne evlat ilişkileri de bozuk
Dan dile dalıyorlar çocukların hayatına
Hiç özel alanı onun tercihi diye bir şey yok
Gerçekten çok haklı bir yorum okadar sevgisiz eksik büyüdüm ki

Hayır karışmıyor karıştırmam da. Bu ev benim ailemin evi, aile dışında kimsenin bu evin düzenine müdahale hakkı yoktur. Kimseyi kendi ailemin iç işlerine sokmam. Kısacası ailemin düzenini dışarıdaki insanlardan korurum
İnanirmisin evimi temizlede demiyorum yemek yapamıyorum şuan mide bulantısından bana yemek getirse yeter ama kafasına göre davraniyor eve gelip

Ben insanın anne babası dahi olsa arada sınırının olması gerektiğine inananlardanım. Annem aşırı fedakar,fevri ve sert dillidir. Ama bana sert söz söylemesine müsade etmedim hiç bir zaman. O şekilde davrandığında buz gibi oldum karşısında ağlamadım yakınmadım. Şimdi başkalarına çemkirse bile bana o yüzünü göstermiyor.

Benim annem tam bir kraliçedir.
Anne bak canın ne istiyorsa hazırla, her şeyin yerini biliyorsun diyorum.
"Ben niye hazırlıyorum, ben istersem sen yap" diyor 🤣
Aşırı mantıklı bence.

Back
X