Sizin boyle bir durumda tepkiniz nasıl olurdu..

kp.de halalar da cahilin önde gideni. çocuğu evlendirip sorumluluğu el kızına yükliyecekler. kızın başını yakacaklar. hepsine mesafe koyun, mecbur günlerin dışında görüşmeyin. hangi hakla babama laf söylerler. ailemi hangi hakla ezerler.
hiçbir dr. bu durumdaki bir bireyi evlendirin demez. bunu görmezden gelirseniz eğer bu zihniyet sizi daha çok üzer.
sakın geri adım atmayın.

senin kayin pederle daha dun banyo muhabbeti yapmiyomuydunuz. bugun evinde yemektemi . ya midesizsiniz ya mezhebiniz genis yada fakeesiniz durup durup hikaye uyduruyosun gibi gelio bana inanmayin kislar

Zihinsel engel boyutu agir sadece bedensel veya az zihinsel olsaydi evlilik dusunulebilirdi ..mastrbsyndan bahsediyorsunuz sanirim ogretilmis cunku cevreden bunu bazi insanlarin yaninda cekinmeden yaptigini bu yuzden insanlarn ondan korktuklarini duydum ve bu konuda esim tarafindan uyarildim yanliz kalmamam konusunda..yani evlilik bu durumda gercekci kalmiyor sadece sex icin bi evlilik dusunulemez heralde..

senin kayin pederle daha dun banyo muhabbeti yapmiyomuydunuz. bugun evinde yemektemi . ya midesizsiniz ya mezhebiniz genis yada fakeesiniz durup durup hikaye uyduruyosun gibi gelio bana inanmayin kislar
Kayinvalide ile o muhabbet olmustu ..sonra evlerinden cikmistik esimle tatile gittik uzun sure giremedim konuyu sonradan size anlattm kp lik degildi o arayip soruyordu..bütun konularimi ayrintili okursan anlarsin yorumlarimda var ki konu basliginda da kv ile gorusmedigimi belirtmisim ..fake falan degilim bazen bende deliriyorum burda fake var fake var diye yaziyorum galiba hepimiz önyargilarimizdan ayrılmaliyiz..bi acin konuya bakin pesimde elinde kitsal kitapla dolanan kv musait degilim dedim ben kp nerden cikti Allah korusun.

Haklisiniz asla geri adim atmayi düsünmyorum..cehalet cok kötü malesef hic birsey anlatilmiyor cogu zaman..evlendircez diyorlar ama bu durumda biriyle kimsenin evlenicegini sanmiyorum..

Suan konuma tekrar baktim acaba yanlislikla kv yerine kp mi dedim diye hic bi yanlislik yok banyo muhabbetinin kv ile oldugunu aciklamisim zaten oraya da yorum yapmissin kayinpeder diye bende kv olarak cevap yazmisim sana..bunu bilerek mi yapiyorsun ? Ben midesiz veya mezhepsiz degilim lakin siz ya yanlis okudunuz yada daha eglenceli seyler hayal ediyorsunuz ..

sizin kp haddini aşmış ve ben olsam cehaletine verirdim artı sert tepki gösterirdim herşey meydanda ne de olsa babanıza garezi mi var sağlıklı ve engelli bir insanı nasıl karşılaştırır?

sizin kp haddini aşmış ve ben olsam cehaletine verirdim artı sert tepki gösterirdim herşey meydanda ne de olsa babanıza garezi mi var sağlıklı ve engelli bir insanı nasıl karşılaştırır?
Babam kp arayip sormuyor diye laf edip duruyor babam cok ilgisizmis falan filan sadece konusmayi sevmeyen sakin bi insandir iletisimleri iyi degil babam turkce konusmakda biraz sıkıntı yasiyir sebebi 3 dil bilmesi ve haliyle karistirmasi ama kp buna dayanip engelli dedi ..onun gibi kavgaci agzi bozuk olsaydi en saglikli o gorunurdu gözüne..

Hormon ilaclarindan bahsettigimde kp bana doktor evlensin dedi diyor kafa aynen bu ki o doktorda nasıl adamsa anliyamadm sanirim uyduruyor..
Dr evlensin o Zaman demesi bambaşka şeyleri düşündürdü.
Ama net konuşmak gerekirse ben tam olarak anlamamışım durumu. Sen hem fiziksel, hemde zihinsel engeli var, ayrıca gördüğü tüm bayanları rahatsız ediyor , laftan anlamıyor deyince. Bende hiç bir kontrol yeteneği gelişmemiş biri olarak algıladım. O sebeple hormon ilaçlarından bahsettim.
Bu çocuğun engeli tam olarak ne ki?

Gereken cevabı eşinde, sende vermişsiniz zaten.
Ben olsam bundan sonra bu konuyu kapatırım, bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.
Kp ile de merhaba merhaba yeter bence.

Tepkinizi cok iyi belirtmissiniz diyeceginizi de demissiniz esinizde gerekeni soylemis, mesafeli davranin , konusmayin size ailenize saygisi olmayan adama eyvallahiniz olmasin yani. Sonuna kadar haklisiniz, hic taviz vermeyin ne demek ya, adam zaten normal olsa engelli oglunu evlendirmeye calisip cirkince baska bir garibin basini yakarak kendi basindan savmaya calismaz.
Konusmayi aramayin sormayin, bir araya gelmek mecburiyetinde kalirsanizda ne yuzune bakin ne bir kelam edin yokmus gibi davranin yani. Oyle adamla o zihniyette biriyle gorusmek size birsey kazandirmaz cunku.

Kapiyi cok sert carptim adam şok oldu esim anlatti ve bana hak verdi bi daha konusanaz tepkinde hakliydin dedi bende pisman degilim bindan sonra kp ile karsilasinca nasil davranmalym bilmiyorm

yuzune bakmayin ki anlasin haddini bilsin seviyesini korusun oylelerine iyilik yaramaz hic taviz vermeyin haklisiniz.

Havale sonucu beynine oksijen gitmemis beyin hucreleri zarar görmus ..konusma yetisi yok denecek kadar az bedensel özrü de büyük zihinsel olarak da ozel egitim almasina ragmen bi harf rakam para bile tanimiyor her bayana hatta cocuga erkek cocuklar dahil bakiyor dokunuyor millet kaciyo ondan evi yakti akli dengesi yerinde degil diye ceza almadi mesela bildiklerim bunlar benimde..

Kin degil zaten bu. Karar senin tabii ki ama ben mesafe koyardim. Sikma canini bazi insanlar kendi eksikliklerini bu sekilde ortaya cikariyorlar.

yuzune bakmayin ki anlasin haddini bilsin seviyesini korusun oylelerine iyilik yaramaz hic taviz vermeyin haklisiniz.
Evet asla geri donusu olamaz bu hatanin kendisi cok pismanmis evime gelip ozur dilemek istiyormus kesinlikle karsi ciktim hic gelmesin gerek yok dedim özur yapilan saygisizligi unutturacak degil..

Kin degil zaten bu. Karar senin tabii ki ama ben mesafe koyardim. Sikma canini bazi insanlar kendi eksikliklerini bu sekilde ortaya cikariyorlar.
Evet bide uste cikmaya calisiyorlar babasi benim oglum engelli ben benimkine bakmadan gelinin babasina laf soyler miyim diyor sanki karsisinda salak var hersey gayet acikti çark ettiler resmen..

ben babama çok düşkünümdür bu lafı edecek adamında alnını karışlardım evimden de kovardım terbiyesiz o ne demek öyle! mesafe koy bence hem de bbaya soğuk uzak bi mesafe

ben babama çok düşkünümdür bu lafı edecek adamında alnını karışlardım evimden de kovardım terbiyesiz o ne demek öyle! mesafe koy bence hem de bbaya soğuk uzak bi mesafe
Bebegimin dogumuna kadar görmeyecegm bide adaşim diye seviyordu oglumu onun adini asla koymicagimdan artik emin..dogum sonrasnda cikip cikip gelicektir yanindayken mesafe daha anlamli olucak hic muhattap olmicam dilerim ki hep uzak kalir..

Bebegimin dogumuna kadar görmeyecegm bide adaşim diye seviyordu oglumu onun adini asla koymicagimdan artik emin..dogum sonrasnda cikip cikip gelicektir yanindayken mesafe daha anlamli olucak hic muhattap olmicam dilerim ki hep uzak kalir..

sakın onun adını falan koymaya kalkma neden koymadın derse mazaallah adına çekerde patavatsız, lafını bilmez, değer bilmez bi adam olur diye korktum dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…