- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi persephone__
-
Bugün bakkala gidiyorum demeye aradım kızdı bunun için niye arıyosun dedi ben de sen dedin ya haber ver dışarı çıkarken diye dedim o da mesaj atsaydın burda işim başımdan aşkın ayrıca sen bana haber vermek için aramıyosun sen sırf beni kontrol etmek için arıyosun bakkala da gideceğini sanmıyorum dedi
Ben onun parasını almıyorum ki cebinde az parasının olmasının nedeni faturaları vs ödeyince geriye o kadar kalmasıOff bu ne ya Allah aşkınaaa geçim sıkıntısı olanlar aldatmaz mı falan. Ne bu paranoya bu kendinize güvensizlik Allah aşkına adam sizi aldatır diye cebine para bile vermiyormuşsunuz tabii ki adam nasıl aldatsın yani. Bir de parası kendinde olsa da size harçlık verse kesin parası var cebinde beni aldatıyor derdiniz. Adam durup dururken değil ki kavga çıkardığınız zaman kapatıyormuş telefonu. Allah eşinize sabırlar versin.
Teşekkür ederimsenin deli olduğunu biliyodur, açıkçası eşim senin gibi paranoyak olsa ben de sinirlenince onu gıcık etmek için telefonu kapatırım kudursun dursun derim
Sanırım doğru söylüyosunuz kabul etmeliyim ki bakkala gideceğim zaman mesaj da atabilirdim ya da hiçbişey demeyebilirdim ona ne kiÇok tuhafsın
Bakkala gidiyorum diye aranır mı
Bence de sen eşini merak ediyosun aldatıyosa telefonu açamaz diye yokluyosun, bakkal market kasap bahanesiyle cırt bırt arıyosun adam da bunalmış
Hayır ama aramak hoşuma gidiyo belki yalnızlıktan belki de şüphedenDışarı çıkarken haber vermek hoşuna mı gidiyo?
O her adım attığında seni arıyo muSanırım doğru söylüyosunuz kabul etmeliyim ki bakkala gideceğim zaman mesaj da atabilirdim ya da hiçbişey demeyebilirdim ona ne ki
aslında onun açısondan drğişti eskiden her şeye kızardı şimdi daha anlayışlı oldu gittiğinde senin değrini anladım diyor ama bunun gecici bi durum olduğubu düşğnüyorumO her adım attığında seni arıyo mu
Ne kadar tuhaf olurdu arasa ?
Aynı senin ki kadar tuhaf
Yapma, güvenmiyorsan ayrıl
Hazır ayrılık aşamasına gelmişken geri döndün
Ne değişti peki ? Hiç bişey..
Sende o da aynısınız ve bi noktaya kadar idare edebilirsiniz böyle..
Sende değişen bişey yok amaaslında onun açısondan drğişti eskiden her şeye kızardı şimdi daha anlayışlı oldu gittiğinde senin değrini anladım diyor ama bunun gecici bi durum olduğubu düşğnüyorum
Bilmiyorum aldatılsam naparımCanım birşey sormak istiyorum
Eşin seni aldatsa ne olur?
Yani Bu senin için bir bitiş mi?
Herşeyin sonu mu?
Onu çok sevdiğinden ve aldatacağından korktuğundan mı hayatınızı kabusa çeviriyorsun?
Rahat bırak adamı ki evinizde huzur bulasınız
Adamı seviyorsan ona sevdiğini hissettir güvenmediğini değil
Bir insan için en önemli şey sevilmek değil güvenilmektir. Herkesi sevebiliriz ama herkese güvenemeyiz
Güvendiğini hissettirmek onu sana daha bağlar emin ol
Ozaman nekadar sevildiğini anlar
Fazla sevgi iter boğar ama güven hep çeker
Şimdi soruma gelecek olursak
Sen güven canım ve sonunu Allaha bırak
Güvenini haketmeyen aşağılık bir karakterdeyse eğer
Onun güvenilmez biri olduğunu inan sana gösterecektir
Karşına bir şekilde çıkartır yani senin sürekli kurcalamana takip etmene gerek yok
Ha aptalda olmazsın sen güvenmekle
Aksine daha zeki hayatın tadını çıkaran güçlü bir ruha sahip olursun
Dedim ya karşına mutlaka çıkartır Allah
O zaman çeker gidersin en asil şekilde kendi hayatına yoluna
Ve hayatındaki pisliklerinden arınmış olarak mutluda hissedersin bir yandan çünkü üzülmeye değmez
Böylesi bir durumda
Arkadaşlar size çok saçma gelecek biliyorum yine ne saçmalıyor diyeceksiniz ben olsam ben de öyle düşünürdüm ama kıskançlığımın büyük faktörlerinden biri kendimi beğenmemem olduğu için önerileriniz benim nazarımda önemli. Şuraya kısa bir süreliğine fotorafımı atsam sizce dış görünüşümde neyi değiştirmeliyim napsam daha güzel olurum öneride bulunur musunuz cidden buna ihtiyacım var.
O eskidendi artık abartmasına izin vermyorum bana saygı duymasını istiyorum çünküvalla istersen at bakalım ama güzellik görecelidir yani bana çok güzel gelirsin ama bi başkasına hoş görünmezsin vs. herkes aynı görmez ki.
senin dış görünüşünde problem yoktur bence çünkü eski konularında vardı eşin pazar günleri seni boş bırakmıyormuş falan
yani demem o ki kendinize biraz güvenin, siz kendinizi güzel görürseniz herkes görür emin olun.
sizin özgüveniniz yerinde olsa, eşinizin peşinde bu kadar koşmasanız adam sizin peşinizden daha çok koşar
Ben güzelsin demeniz için atmadım sadece bana ne değişiklik yaparsam kendime güvenimin geleceği konusunda öneride bulunmanızı rica ettim lütfen byle yapmayınYok artık bi de fotoğraf atmış. Çok güzelsin vuuu harikasın bayıldık sana topluca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?