Sizin de eşiniz dışarda telefonu kapıyomu

Bana da çoğu özgüvensizlijten gibi geliyo eskiden böyle değildim zayıfladığımdan beri kendimi beğenmiyorum hep başka kadınlar daha güzel geliyor kocamın da böyle düşünmesinden korkuyorum
Cirkin oldugunu dusunsen bile esinin seni gercekten sevdiginden ve sadakatinden emin olsan bunlar hic gelmez aklina. Emin ol kocana guvensizliginden dolayi. Esin seni begeniyo mu?

Cirkin oldugunu dusunsen bile esinin seni gercekten sevdiginden ve sadakatinden emin olsan bunlar hic gelmez aklina. Emin ol kocana guvensizliginden dolayi. Esin seni begeniyo mu?
Sürekli çok beğendiğini söylüyor ama bence ben üzülmiyim diye diyor çünkü bikaç kez 1-2 kilo al demişti

Bizim eşimiz dışarda telefonu kapatmıyor. Cunku biz aldatildim mi diye durduk yerde panik havasi yaratmiyoruz.
Esiniz baska care bulamadigi icin telefonu kapatmak zorunda kaliyor.
Bu yuvaniz bir esiniz var lutfen kiymetini bilin hayati kendinize de onada zehir edeceginize mutlu olmaya bakin.

yani işte

bakkala değil de atıyorum İstanbul da isen karşıda işin varsa arayacaksın

ya da adamın daha önce gidip bir şey alayım dediği mesela bauhaus a gidersin de sana da şunu alayım mı dersin

bildiğin mahallenin bakkalına gidiyorum diye aranır mı

ben öyle arasam bakkala kaçacak mısın neden aradın der eşim

Off bu ne ya Allah aşkınaaa geçim sıkıntısı olanlar aldatmaz mı falan. Ne bu paranoya bu kendinize güvensizlik Allah aşkına adam sizi aldatır diye cebine para bile vermiyormuşsunuz tabii ki adam nasıl aldatsın yani. Bir de parası kendinde olsa da size harçlık verse kesin parası var cebinde beni aldatıyor derdiniz. Adam durup dururken değil ki kavga çıkardığınız zaman kapatıyormuş telefonu. Allah eşinize sabırlar versin.

Telefonunu kapatmıyor, zaten kavga edeceksek de eve gelmesini beklerim, telefonda kavga etmem. Sen de etme, eve gelene kadar sabret.
Diğer soruna gelince: Aldatmak isteyen her türlü aldatır, parası olmasa da aldatır. Bunlara takılma ama, beni aldatıyor mu acaba diye düşünerek hayat geçmez.

senin deli olduğunu biliyodur, açıkçası eşim senin gibi paranoyak olsa ben de sinirlenince onu gıcık etmek için telefonu kapatırım kudursun dursun derim

Disardayken kavga cikarip yildirmis olabilir misin? Telefonda ne cozulmus ki kavga cikariyosun? Adamin cumlelerinde bikmislik var sanki..

Evet ama telefonu kapatınca benim halimi hiç düşünmüyo mu üzülüyorum açıkçası

Baska care birakmamissin cidden. Cok uzuluyomussun, " varsin uzulsun kendi kendini yesin, yeterki bi kafa dinliyim su car car konusan karidan nefes aliyim be" diyordur.

Disardayken tartisma yratmak nedir ya? Hemde telefonda? Eve gelince konusucaz bu konuyu demek ne kdr zorki. Hem daha uygn olur kapali kapi arkasinda hemde birz dizginlemis olursun kendini.
Senin gercekten sorunlarin var.

Çok tuhafsın
Bakkala gidiyorum diye aranır mı
Bence de sen eşini merak ediyosun aldatıyosa telefonu açamaz diye yokluyosun, bakkal market kasap bahanesiyle cırt bırt arıyosun adam da bunalmış

Canim.. en fakirinden en zenginine kadar aldatma olur.. fakir adam aldatmaz diye birsey yok... sadece fakir adama talep az olur..hic kimsenin ahlakina kefil olamazsin.. . Yapacagin tek sey ona derdini guzel yolla anlatabilmen.. bir falsosu yoksa basini sisirme..

"Kıskanç oldugunu bildiği halde" demişsin de zaten kıskanç oldugun için bunu yapıyor. Seni zayıf noktanı kullanarak çıldırtmaya çalışıyor.

eşinizin yerine koydum kendimi ve tabikide eşinize hak verdim....
dırdır edip durmayın kend,n,ze uğraşacak işler bulun
adamı bezdirmeyin
ayrıca kıskanç olduğunuzu bildiği halde telefonu açıyor ben olsam şimdi ne arıza çıkartacak iş de moralim bozulacak işlerim ters gidecek vs. deyip hiçç açmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…