- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi persephone__
-
Cirkin oldugunu dusunsen bile esinin seni gercekten sevdiginden ve sadakatinden emin olsan bunlar hic gelmez aklina. Emin ol kocana guvensizliginden dolayi. Esin seni begeniyo mu?Bana da çoğu özgüvensizlijten gibi geliyo eskiden böyle değildim zayıfladığımdan beri kendimi beğenmiyorum hep başka kadınlar daha güzel geliyor kocamın da böyle düşünmesinden korkuyorum
Sürekli çok beğendiğini söylüyor ama bence ben üzülmiyim diye diyor çünkü bikaç kez 1-2 kilo al demiştiCirkin oldugunu dusunsen bile esinin seni gercekten sevdiginden ve sadakatinden emin olsan bunlar hic gelmez aklina. Emin ol kocana guvensizliginden dolayi. Esin seni begeniyo mu?
Öyle baba bulmuşsun da kıymetini bilememişsinBabam da dedi okulun bitince çalışmazsan sana hakkımı helal etmem ben seni başkasının eline bak diye okutmadım dedi mutlaka çalışıcam
Bi erkek surekli rol yapamazSürekli çok beğendiğini söylüyor ama bence ben üzülmiyim diye diyor çünkü bikaç kez 1-2 kilo al demişti
Gerçekten eşinizi aramıyor musunuz gün içinde
Bugün bakkala gidiyorum demeye aradım kızdı bunun için niye arıyosun dedi ben de sen dedin ya haber ver dışarı çıkarken diye dedim o da mesaj atsaydın burda işim başımdan aşkın ayrıca sen bana haber vermek için aramıyosun sen sırf beni kontrol etmek için arıyosun bakkala da gideceğini sanmıyorum dedi
Telefonunu kapatmıyor, zaten kavga edeceksek de eve gelmesini beklerim, telefonda kavga etmem. Sen de etme, eve gelene kadar sabret.arkadaşlar kcanız toplu taşımadayken ya da çalışırken telefonda kavga edince sizi telefonu kapatmakla tehdit ediyor ve devam ederseniz kapatıyor mu üstelik kıskanç olduğunuzu bildiği halde ? Bunu yapsa ve saatlerce veya eve gelene kadar açmasa ne yapardınız söylüyorum "o zaman sen de ben dışardayken benle kavga etme" diyor ben ona nasıl güveneyim byle yaparsa siz napardınız bu durumda ? Vazgeçirenedim bu hareketinden
Düzenleme: arkadaşlar bi sorum daha olacak ben çok paranoyağım aldatılma konusunda kocam genelde evden çıkarken en fazla 15-20 lirası okur bazen sadece bi sigara ve akbil doldurma parası olur kredi kartı falan da yok bazen bana diyor "benim cebimde beş kuruş para yok ben seni aldatacak olsam nasıl aldatayım" sizce bu durum bi engel mi geçim sıkıntısı yaşayanlar aldatamaz mı
Disardayken kavga cikarip yildirmis olabilir misin? Telefonda ne cozulmus ki kavga cikariyosun? Adamin cumlelerinde bikmislik var sanki..arkadaşlar kcanız toplu taşımadayken ya da çalışırken telefonda kavga edince sizi telefonu kapatmakla tehdit ediyor ve devam ederseniz kapatıyor mu üstelik kıskanç olduğunuzu bildiği halde ? Bunu yapsa ve saatlerce veya eve gelene kadar açmasa ne yapardınız söylüyorum "o zaman sen de ben dışardayken benle kavga etme" diyor ben ona nasıl güveneyim byle yaparsa siz napardınız bu durumda ? Vazgeçirenedim bu hareketinden
Düzenleme: arkadaşlar bi sorum daha olacak ben çok paranoyağım aldatılma konusunda kocam genelde evden çıkarken en fazla 15-20 lirası okur bazen sadece bi sigara ve akbil doldurma parası olur kredi kartı falan da yok bazen bana diyor "benim cebimde beş kuruş para yok ben seni aldatacak olsam nasıl aldatayım" sizce bu durum bi engel mi geçim sıkıntısı yaşayanlar aldatamaz mı
Evet ama telefonu kapatınca benim halimi hiç düşünmüyo mu üzülüyorum açıkçası
Çok tuhafsınBugün bakkala gidiyorum demeye aradım kızdı bunun için niye arıyosun dedi ben de sen dedin ya haber ver dışarı çıkarken diye dedim o da mesaj atsaydın burda işim başımdan aşkın ayrıca sen bana haber vermek için aramıyosun sen sırf beni kontrol etmek için arıyosun bakkala da gideceğini sanmıyorum dedi
Canim.. en fakirinden en zenginine kadar aldatma olur.. fakir adam aldatmaz diye birsey yok... sadece fakir adama talep az olur..hic kimsenin ahlakina kefil olamazsin.. . Yapacagin tek sey ona derdini guzel yolla anlatabilmen.. bir falsosu yoksa basini sisirme..arkadaşlar kcanız toplu taşımadayken ya da çalışırken telefonda kavga edince sizi telefonu kapatmakla tehdit ediyor ve devam ederseniz kapatıyor mu üstelik kıskanç olduğunuzu bildiği halde ? Bunu yapsa ve saatlerce veya eve gelene kadar açmasa ne yapardınız söylüyorum "o zaman sen de ben dışardayken benle kavga etme" diyor ben ona nasıl güveneyim byle yaparsa siz napardınız bu durumda ? Vazgeçirenedim bu hareketinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?