Sizin Erkeğinize bakıldığında, sinir mi oluyorsunuz, yoksa mutlu mu?

valla bakarsa bende ona bakarım bakan kız benım ne demek ıstedıgımı anlar delıyımdır azcık kıskanclık damarım kabarmasın kötükedihüso

anlattıklarınıza baktım da şaştım kaldım hemcinslerime,bir bayan kendine hiç değer vermez mi de böyle yanında partneri olan bir erkeğe bakar?
bizler yanlış anlaşılmayalım diye çiftlere doğru başımızı bile çevirmezken böyle hatunların çok olması ilginç geldi bana..
acaba hangi psikolojiyle bakıyolar...

bİ keresinde yemek yiyoduk karsı masadan Bi kız sevgilimi resmen gözüyle yedi, kızın yanındaki çocuk Bile "kızım yanındaki kız sana çok pis dalacak Birazdan çok ters Bakıyo çevir artık kafanı" dedi. duydum yani. saf sevgilim farkında Bile değil, yemeğiyle meşgul. ama Ben nasıl Bakmıssam yanındakiler Bile kızı uyardı.. Bi yandan da hoşuma gitmedi değil.. Başkaları Bakıyor ama o benim =)))

bende şu var yanımda sevgili oldukları belli çiftler geçer imrenerek bakarım kıza da oğlanada ikiside dünya ahiret kardeşim olsun der Rabbin haklarında hayırlısını ver inşallah mutlu bir çift olurlar diye duamı eder çeker giderim bu şekilde masumane bir bakıştır belli olur zaten insanın gözlerinden mimiklerinden...:Saruboceq:

ama gel gelelim ki imamı imalı dik dik sevgileme bakanlara uyuz oluyorum gözleri çıkacısalar kıskanç fesat insanları gördükçe inanıda aşkıma sırnaşıyorum kıskananlar çatlasın misali....lülülülülülü

Allah'ım sen tüm sevenleri fesat çirkef insanların şerrinden koru yarabbim
:Saruboceq:

öyle bi tip bakarım ki o kıza unutamaz o bakışları
sevgilime durumu çaktırmam o ayrı ancak çook sinirlenirsem.

valla kimin hoşuna gider ki... benim başıma çok geliyor bu kızlar çok fenalar ya bi beni bi sevgilimi süzüyorlar saf sevgilim farkında olmuyor genelde ama ona baktıkları zaman sarılır öperim ben bi de öyle bi bakarım ki kaçıcak delik arıyorlar :))
bi keresinde bizim sınıftan bi kız yemek sırasında bekliyor biz de sevgilimle elele arkasından gelip sıraya giriyorduk ki dibimizdeyken sevgilimi süzdü baştan sona insan utanır yani biraz. bi de kıpkırmızı bi ruj sürmüş mü :)) ben ne yaptım kızın duycağı şekilde "ayy o ne yaa öcü gibi ödüm koptu" dedim sevgilim bile şşş dedi ama bi daha o kafasını döndürüp bakmaya cesaret edemedi :)) etseydi saçlarını yolcaktım zaten

sinirrrrrrrrr oluyorum nyie mutlu oluyum alsanaalsanasmile

aa deli olurum valla çok kıskancımdır.sevgilim bakmıs gibi tavır bile yaparım delirirm ztn bnmki dikkat cekiyo tip var cok sinir oluyorum bazen cook

yiyosa bı baksınlar heleklava: parçalarım vallahi billahı kaldıramam hiç öyle şeyleri saçını basşını yolarımsırnaşık şeysırnaşık şey

benim yanımda sevgilime baktı kızın biri cafede yan masaya oturdular bide dibimize 3 kız .. sevgilim bakmamıştı ama kızlar baktı die ben sinir olmuştum bi güzel fırçalamıştım baktın sende die.. halbuki bakmamıştı.. ben çok aşırı kıskancım deli olurum sinirimden çatlarım ne hoşuma gidicek.. şimdi bile sinirlendim bakmasın kimse kimsenin sevgilisine. .lmaz:

çok mutlu olurum...

amanda aman kocamı nasıl da süzüyorlar derim..

hatta uzatarak bakanlara bir tur veriyim bincen mi derim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…