Sizin Erkeğinize bakıldığında, sinir mi oluyorsunuz, yoksa mutlu mu?

tabiki bakmasın ya sadece ben beğeneyim sevdiğimi sinir oluyorum öylelerine zaten yiyecek gibi bakıyorlar sanki hiç erkek görmemişler

Aşkımın gözü benimleyken sadece beni gördüğü için ona bakan kızları farketmedi bu da bakanlara en güzel cevap oldu opuyorumnanaktan

hosuma gıdıyor benım ya sempatiksalakcinni
lıselı kızlar laf attıgı bıle oldu ama hıc umursamadım..
bazen sınır oluyorum tabıı o ayrı..akıllı ol len dıye bagırıyorum bakan kızlara..ama arabanın ıcınden kaydirigubbakcemile3

çok sinir oluyorum bakanlara
çok kıskancım bide ben
hele bide yiyecek gibi baksın saçını başını yolarım o kızın,aşkıma benden başkası bakamaz :jeyyar:

ona bakana ben de dik dik bakarım kötükedihüso
çok rahatsız olduysam bi de laf atarım alsanaalsanasmile

ahahaha aynı ben valla, tabi ben daha cazgırım galiba

başıma gelen olayı kısaca anlatayım kızlar. oturduğumuz bir mekanda erkek arkadaşımı kesen avıma onu farkettiğimi hiç belli etmedim (ki nedense sevgilisi ya eşi olan erkekler daha çok göz hapsine alınıyor bu kesin)
gözleri çıkasıca avım lavaboya kalktığında da arkasından gidip dişlerimi geçiriverdim. sonrasında ne mi oldu?
Dudağı patladı yazık.
Evet şiddete karşıyız.Ama benim sevgilimi bööööyyyle yiyecek gibi bakıyorsa hevesini kursağında bırakmayı da bilirim!! (Eski sevgilim,garibim hala dünyadan haberi yok) sengözlerimebaksanab

genelde hiç umursamam ama dik dik bakanlara "ayy ne şeker şeysin sen, allah annene bağışlasın bıcırık seni" diyorum havası gidiyor sempatiksalakcinni kötü müyüm?? evet sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

genelde hiç umursamam ama dik dik bakanlara "ayy ne şeker şeysin sen, allah annene bağışlasın bıcırık seni" diyorum havası gidiyor sempatiksalakcinni kötü müyüm?? evet sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol::roflol: buna cok guldum ya alemsin

ben rahatsiz olurum ama ya kiskancimdir biraz ama o benden daha kiskanc

çok mutlu olurum...

amanda aman kocamı nasıl da süzüyorlar derim..

hatta uzatarak bakanlara bir tur veriyim bincen mi derim zemuszemus

süpermiş yaa.. o yolda eğitiyorum kendimi.. ama eskiden sen bakarsan onlar da bakar diyordum bi sürü sorun oluyordu. simdi umrumda değil. en azından olmamalı.. sadece sorun baska bir şey değil.. karsılıklı güven olduktan sonra gerisi boş.. sanki biz bakmıyor muyuz.. tabekide süzmüyoruz veya baska seyler düşünmüyoruz yani karsıdaki anlamadan bakıyoruz, aynen bir dergikapağına bakar gibi.. yani bunda bir şey yok. eşime birinin bakması beni sevinddirmez de üzmez de..

Evet bozulurum ama o yanımdayken genelde ya bana bakıyolarsempatiksalakcinni yada ikimizede ama tabi bakmayanda yok diil bazı bakan kızlara uyuz oluyorum hatta bi keresinde kıza ne bakıyosun demiştim kız uzaklaşmıştıkaydirigubbakcemile2 sewgilimde çok gülmüştü biraz utanmıştım valla:kedi:

Rahatsız etmeyecek boyuttaysa ve ben iyi günümdeysem vukuat çıkmaz.Eğer dikkatimi çekecek kadar baktı ise ve ben agrasif günümdeysem onu oracıkta evire çevire döverim. Hastanelik olur.Rambo gibiyim zaten...sempatiksalakcinnidelikafadulden

sinir olurum tabiki
ama ancak bakmakla yetinir o kişi, sonuçta benim sevgilim:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…