- Konu Sahibi arzuca9432
-
evet şımarları an meselesı oluyor bakıldıklarını anlayınca.. kaydirigubbakcemile
aksine kızlar ben mutlu oluyorum sonsuza kadarda olacam aşkıma gıpta ile bakmaları ve şunu bilmeleri bu erkek bize degil ona ait diye dusunmeleri beni mutlu eder baksınlar bakabildikleri kadar ne gozle hangi niyetle baakarlarsa serbest cunku o benim başkasının degil :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
Yanındaki erkeğe bakan hemcinslerinize sinir olurmusunuz?
Yoksa ilgilenmeleri hoşunuza mı gider?............................
Kadınlar erkeğinize baksınmı?bakmasınmı?.......................................
aksine kızlar ben mutlu oluyorum sonsuza kadarda olacam aşkıma gıpta ile bakmaları ve şunu bilmeleri bu erkek bize degil ona ait diye dusunmeleri beni mutlu eder baksınlar bakabildikleri kadar ne gozle hangi niyetle baakarlarsa serbest cunku o benim başkasının degil :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
bu benim başıma gelidi biliyomsuunuz?? aşkımla bakırköyde carasueldeyiz ve yürüyen merdivenlere doğru yöneldik 3 kız da bizimle bindi ben öndeki merdivendeydim aşkım arkamdaydı ve aşkıma doğru döndüm kızlar aşkıma bakıyordu çıkarmadım sesiimi ve bakış attım sadece.. sonra üst kata çıktık yemek bölümüne,oturduk ve kızlarda o bölüme oturdu ve aralarındaki kumral kız dönüp dönüp bakıyordu en sonunda dayanamadım aynen şunu dedim "Tanıdın galiba 1 saattir bakıp duruyorsun dedim pardon dedi? diyorumki eğer tam göremediysen gel buyur yakından bak dedim .. :mymeka:" kız hemen kafasını çevirdi ee dişli hatuna denk geldii yani anlamıorum ne zevk alırlar bakmaktan, yanında bir bayan var ve onun kolunda onun elini tutuyor daha ne diye trene bakar gibi bakıyorsunki? .. :mymeka:
O Gün bugündür aşkımda benden korktu zavallım senin bi suçun yokki aşkım diyorum yok yok ondan demiyorum lafını esirgemiyorsun kim olsa tanımadığında olsa nerde olursan ol yer mekan dinlemiyorsun dedii.. a.s
ee söz konusu sevdiğim adam olursa ve başka bir bayanının yicekmiş gibi bakması bi soymadığı kaldıysa değil konuşmak direk panter olurum bugüne bugün karadeniz damarım varklava:.. Ey gidim ey keşke yine çatsa öyle birileri tamam:tomato: hoşumada gitmiyor değil çünkü benim yanımda benimle ve benim sevdiğim adama bakıyorlar yakışıklıki dikkat çekiciki bakıyorlar :asigim: ama abartıp cılkını çıkartırlarsa ve rast gelirsem yine önceki gibi işte ozaman yandı gülüm keten helvam ::jeyyar:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?