Adam pis, kendi için yapmayan eşi içinde yapmaz. Kendine saygısı yok çünku.Ama rahatsız oluyorum ne olur yani tamam deyip yapsa
Bu kötü işte...insanı soğutur da haklısınız. Günlük bunları alışkanlık eden yapan bir insan olsa o esnada yapmaması çok sıkıntı olmaz zaten. Güzellikle tatlılıkla söyleyin bari yoksa hem siz daha çok sinirlenirsinizhemde karşı taraf inada bindirir. Ne saçma aslında. İnsan önce kendine saygısından yapar bunları söylemeye ne gerek var.Demek zorunda kalıyorum ben dişini hiç fırçalamaz
Ben çok titiz biriyim yani bunların olmasında yanayım daha isteyerek ve güzel bir ilişki olacağını düşünüyorum ama eşim onu pislik gibi gördüğümü söylüyor beni anlamıyorAllah kolaylık versin.
Burnunuza mandal falan mı taksaniz?
Söylüyorum güzel bir dille sonra kavgaya dönüştürüyor bunuBu kötü işte...insanı soğutur da haklısınız. Günlük bunları alışkanlık eden yapan bir insan olsa o esnada yapmaması çok sıkıntı olmaz zaten. Güzellikle tatlılıkla söyleyin bari yoksa hem siz daha çok sinirlenirsinizhemde karşı taraf inada bindirir. Ne saçma aslında. İnsan önce kendine saygısından yapar bunları söylemeye ne gerek var.
Haklısınız bence konuşun bunu ciddi bir şekilde uyarın çok kötü bir durum buAma rahatsız oluyorum ne olur yani tamam deyip yapsa
Yok normalde de fırçalamıyor ben demeden duş da almıyor biraz zorlamaya çalışıyorum kavga edip bağırıp çağırıyorTam anlayamadım normalde bakımsız, pasaklı bir insan mi ki? Açıkçası bana tuhaf geldi sevişmeden önce adamdan beklediğiniz şeyler. Hiç doğaçlama sevismiyor musunuz? Nasıl bir heyecani kalıyor bu sekilde? Tam yakinlasmissiniz git dişlerini fircala duş al filan mı diyorsunuz? Eşim bana böyle bı şey dese kırılırım açıkçası. Zaten genel olarak kişisel bakımına dikkat eden temiz bir insanın sevişmek için özel bı hazırlık yapmasına gerek yok bence. Yok normalde de hiç dişlerini fircalamiyor vs diyorsanız böyle bir insanla kendinize yazık etmeyin derim.
cok mu kokuyor? oyuzden mi yikamasini istiyorsunuz yoksa mideniz mi almiyor?Tüyler değil o bölgenin yıkanması
Öyle istiyorum çok büyük bir istek micok mu kokuyor? oyuzden mi yikamasini istiyorsunuz yoksa mideniz mi almiyor?
İki üç günde bir duş alır hiç dişini fırçalamazHiç mi yıkanıp duş almıyor? Yada kaç günde 1 yapıyor bunları?
Of. Bosanmayı dusundunuz mu hıc?İki üç günde bir duş alır hiç dişini fırçalamaz
bana gore degil.Öyle istiyorum çok büyük bir istek mi
O zaman hiç kavga etmeden üç günde bir duş alınca sevişseniz ama hiç öpüşmeseniz?İki üç günde bir duş alır hiç dişini fırçalamaz
İki üç günde bir duş alır hiç dişini fırçalamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?