Sizin eşiniz de böylemi

Demek zorunda kalıyorum ben dişini hiç fırçalamaz
Bu kötü işte...insanı soğutur da haklısınız. Günlük bunları alışkanlık eden yapan bir insan olsa o esnada yapmaması çok sıkıntı olmaz zaten. Güzellikle tatlılıkla söyleyin bari yoksa hem siz daha çok sinirlenirsinizhemde karşı taraf inada bindirir. Ne saçma aslında. İnsan önce kendine saygısından yapar bunları söylemeye ne gerek var.

Allah kolaylık versin.

Burnunuza mandal falan mı taksaniz?
Ben çok titiz biriyim yani bunların olmasında yanayım daha isteyerek ve güzel bir ilişki olacağını düşünüyorum ama eşim onu pislik gibi gördüğümü söylüyor beni anlamıyor

Söylüyorum güzel bir dille sonra kavgaya dönüştürüyor bunu

Tam anlayamadım normalde bakımsız, pasaklı bir insan mi ki? Açıkçası bana tuhaf geldi sevişmeden önce adamdan beklediğiniz şeyler. Hiç doğaçlama sevismiyor musunuz? Nasıl bir heyecani kalıyor bu sekilde? Tam yakinlasmissiniz git dişlerini fircala duş al filan mı diyorsunuz? Eşim bana böyle bı şey dese kırılırım açıkçası. Zaten genel olarak kişisel bakımına dikkat eden temiz bir insanın sevişmek için özel bı hazırlık yapmasına gerek yok bence. Yok normalde de hiç dişlerini fircalamiyor vs diyorsanız böyle bir insanla kendinize yazık etmeyin derim.

Yok normalde de fırçalamıyor ben demeden duş da almıyor biraz zorlamaya çalışıyorum kavga edip bağırıp çağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…