Kavga ediyor benle işte sen sorunlusun bem senden daha temizim diyor ben kendimi ona anlatamıyorum biraz kavga dövüş yaptırmaya çalışacağım ilişkiden önce duş alınmasını diş fırçalanmasını hayal ederdim.ama eşim kirli olmadığını me zaman kirlendiğini hissederse o zaman duş alacağını söylüyorum cok çaresizimO zaman hiç kavga etmeden üç günde bir duş alınca sevişseniz ama hiç öpüşmeseniz?
Yok yanı okadar değil de biraz da benim titizliğimden kaynaklıCok igrenc bir durum ya her seyi gec insan ayni sofrada yemek yiyemez
Yok yanı okadar değil de biraz da benim titizliğimden kaynaklı
Ben o kadar çok uğraştım ki iki yıldır zorla duş aldırıyorum dış fırcalamayı artık söylemiyorum. Öpme vs.olmuyor zaten kokuyor ağzın diyorum sinirleniyor bağırıp çağırıyor bende tam tersi düşümü bakımlarımı hiç aksatmayan biriyimKonu sizin titizliginiz degil bence normali bu degildir. Biz sabah aksam dus aliriz ikimizde disari cikip geliyorsak yine aliriz. yazin bu sayi daha cok olur. Dis fircalamak da bunlardan biridir. Ozel bolgesini dusunu ben soyleyeceksem gerek yok yani. Oz bakim egitimi kucuk yaslarda alinir bunun egitimini de ben vereceksem anaokulundan biri ile evlenirdim. Kazik kadar adami ben mi egitecegim. Parfumum bitti benim der ona bile ayar olurum ben. Ben yokken ne yapiyordun diye :)
Hayır çözüm bulmaya çalışıyorum bu konuyaOf. Bosanmayı dusundunuz mu hıc?
O zaman hiç kavga etmeden üç günde bir duş alınca sevişseniz ama hiç öpüşmeseniz?
Midem bulandı diyorum lütfen dişini fırçala diyorum tamam öpüşmeyiz diyor böyle biri yalnızDavulun sesi uzaktan suan bana tam tersidir eşim çünkü ama evlenmeden önce de gözlemledim hatta üstü kapalı konuştum da temiz olmayan biriyle nasıl birlikte olunur vs diyerek. Hiçbir sıkıntım yok ama olsaydı da kesinlikle pes eden ben olmazdim madem yikanmiyor ya da temizlemiyor kendini dişini vs ilişkiyi kabul etmem. Ya da ilişki sırasında kalk kusmaya gitmiş gibi yap midem bulandı kokudan de bilemiyorum aklıma bunlar geldi.
Bulamazsınız. Insan gıbı demıssınız olmamısHayır çözüm bulmaya çalışıyorum bu konuya
Bunu diyen biri varken karsınıza cozum yoluna gitmeye calısmanız horozdan yumurta gelmesini beklemek gibi.Midem bulandı diyorum lütfen dişini fırçala diyorum tamam öpüşmeyiz diyor böyle biri yalnız
Gercekten bulamıyorum kendimi kötü hissediyorum ben pis değilim sen bana neden böyle diyorsun vs.bunaldımBulamazsınız. Insan gıbı demıssınız olmamıs
Kavga etmıssiniz olmamıs. Hatta insan gibi soyledıgınızde de, sonu kavgaya cıkmis. Mahcup olup utanacagına, kavga etmıs sizinle. Yani halinden memnun adam. Kendisine saygısı yok tabii size de yok.
Ve bu cekılır dert degıl. Sevısmek eylemlerin en guzelıyken, neden ıskencen olsun ki?
Neden spontane gelısmesın?
Bu konuyu umarım halledersiniz diyecegım ama, halledılmeyecegıne de cok emınım.
Dısını fırcalamaktan aciz bırı nasıl ben pis bırı degilim der aklım almıyor pıskınlıge bak.Gercekten bulamıyorum kendimi kötü hissediyorum ben pis değilim sen bana neden böyle diyorsun vs.bunaldım
Düzelmez maalesef. Nasıl birlikte olabiliyorsunuz? İstek kalmaz ki insanda.Gercekten bulamıyorum kendimi kötü hissediyorum ben pis değilim sen bana neden böyle diyorsun vs.bunaldım
Hıc üzülmeyin disaridakiler sızı suclamıyor sıze uzuluyodur. Sayet ter ve agız kokusunu alan varsa, kadın bununla uyuyor bir de Allah yardımcısı olsun diyorlardır senın ıcın.Bazı arkadaşlar hemen boşanmaktan bahsetmiş ah bu kadar kolay olsa ne emeklerle kuruluyor yuvalar aynı durum bendede var arkadaşım seninki yine 2-3 günde duş alıyormuş benim eşimin 10 gün yıkanmadığını biliyorum ne yapsam ne söylesem hiçbir şey fayda etmedi bana annelik yapma diyor bazen sinirden ağlıyorum en üzüldüğüm konu dışarıdaki insanlar ne diyor diye kesin karısı olarak beni suçluyorlardır ama işte elden bir şey gelmiyor. Senin içinde çok üzüldüm çok zor kolay gelsin.
Zaten isteğim Yok hiç bir şekilde zevk almıyorum mecburiyettenDüzelmez maalesef. Nasıl birlikte olabiliyorsunuz? İstek kalmaz ki insanda.
Neden mecbur kalıyorsunuz?Zaten isteğim Yok hiç bir şekilde zevk almıyorum mecburiyetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?