Yani bende eşime duş aldiramam ama mutlaka özel bölgesini yikattiririm ki kendi yıkar zaten, sigara kullandığı için disinide fırçalar , hergun iş donusude duş alır çok şükür darısı sizin başınızaSlm kızlar bir konuda cok dertliyim. Eşimle ilişki öncesi temizlenmesini istiyorum duş kesinlikle aldıramoyorum ama en azından o bölgeni yıka diyorum bana demediği kalmıyor kesinlikle dişini fırcalatamıyorum bu konu beni çok rahatsız ediyor yanı haksız mıyım lütfen cvp yazın
Yani şunu aldatılma konularında bile yazmıyorum ama boşan kardeşim. Çekilmez.Slm kızlar bir konuda cok dertliyim. Eşimle ilişki öncesi temizlenmesini istiyorum duş kesinlikle aldıramoyorum ama en azından o bölgeni yıka diyorum bana demediği kalmıyor kesinlikle dişini fırcalatamıyorum bu konu beni çok rahatsız ediyor yanı haksız mıyım lütfen cvp yazın
Tüyler değil o bölgenin yıkanmasıIliski oncesi temizlik derken tuylerini almasimi demek istedin.bunu zaten yapmasi lazim.dis fircalatmayi benim esimde bazen ihmal eder zorlarim bazende kendisi fircalamayi aklina getirir.fircalama aliskanligi pek yok yani
Diş fırçalamakta n vazgeçtim artık yapmıyor ve benim en dikkat ettiğim şeySiz demeden yapması lazım bunları, ozsaygı bunu gerektirir.
Yataga zaten dıs fırcalanmadan girilmez.
Ben sevısmezdım.
Hayır kendi saglıgınız ıcın karsı tarafın bu saygısızlıgına asla göz yummayın. Vazgecmeyın. Yapmıyorsa sevısmeyın.Diş fırçalamakta n vazgeçtim artık yapmıyor ve benim en dikkat ettiğim şey
Bende bunu düşündüm bir an okuyunca sanki merasim gibi böyle dışarıya çıkarken hazırlık yaparım mesela kızım için şunu koyayım bunu alayım eksik kalmasın diye anlatırım hep eşime onun gibi bir şeyDuş almak diş fırçalamak sadece cinsellik yaşanacak diye yapılmazki. Eve gildiğinde duş almıyor mu bu insan. Birde o an doğaçlama güzel değilmi yani ne öyle önceden duş al diş fırçala falan merasim şeklindezaten hergün düzenli duş alan diş fırçalayan insan ne kadar pis olabilir. Ben o an git yıka gel diyemem yani bi kere tüm büyü kaçar
Demek zorunda kalıyorum ben dişini hiç fırçalamazDuş almak diş fırçalamak sadece cinsellik yaşanacak diye yapılmazki. Eve gildiğinde duş almıyor mu bu insan. Birde o an doğaçlama güzel değilmi yani ne öyle önceden duş al diş fırçala falan merasim şeklindezaten hergün düzenli duş alan diş fırçalayan insan ne kadar pis olabilir. Ben o an git yıka gel diyemem yani bi kere tüm büyü kaçar
Ama rahatsız oluyorum ne olur yani tamam deyip yapsaBende bunu düşündüm bir an okuyunca sanki merasim gibi böyle dışarıya çıkarken hazırlık yaparım mesela kızım için şunu koyayım bunu alayım eksik kalmasın diye anlatırım hep eşime onun gibi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?