- 17 Aralık 2020
- 236
- 205
- 18
- 34
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Yani rutin günde bir saat gorusuyorlasa bütün herşeyi anlatıyordur ..bana soracak olursanız benim eşim haftada bir arar annesini bı 10 dakika görüşür ..etrafımda da çok denk gelmedim genelde bayanlar anneleriyle uzun görüşür ama erkeklerde duymadım..yani normalde olabilir demek aralarında ilişki böyle..çok ta dert etmeyin yani size bir zararı yok sonuçta..eviniz ayrı yolunuz ayrı ..çok üstünde durmayın benceGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Söylüyorum. Bunun nesi yanlış diyor.Anlatmamali yanlış yapıyor. Bu durumdan rahatsız olduğunu açıkça belirt. Evliliklere üçüncü kişiler dahil olmamalı
Benimde ilk evlendiğimde anlatıyordu artık bıraktı iki üç senedir anlatmıyor takip ediyorum.Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Benim eşim annesiyle telefonda lazım olmadıkça konuşmaz zaten evi yakın görüşüyoruz..Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Anlatıyor. Ama ben eşime agzında bakla ıslanmıyor, herşeyi anlatıyorsun, sana bişey anlatmayacagım dıyorum.Tembıh ettiklerimi anlatmıyor.Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?