- 11 Nisan 2021
- 62
- 86
- 18
- 53
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Bunun doğru ya da yanlış olduğunu iddia etmiyoruz ki zaten.Söylüyorum. Bunun nesi yanlış diyor.
Üfff böyle birini tanımıştım. Evlendiği eşinin bakire olmadığını gerdek gecesi arayıp annesine söylemiş... Bunu yapan da iyi bir okuldan mezun, kariyerli bir adam...Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Eşiniz erkek degilde kadın gibi erkek adam böyle olmazGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Maalesef benim eşim de böyle günlük rapor veriyor nerdeyse ve bu duruma canım çok sıkılıyorGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Benim eşimde her gün arar annesini ama anlatmaz herşeyi öyle yetiştirmiş annesi alışkanlık yapmış ki evlenincede devam etmiş herşeyi anlatmak doğru değil bence tabiki annemizle hepimiz paylaşırız bişeyleri ama eve alınan tartıyı konu yapıp konuşmak doğrumu yada şöyle söylim sizin evden başka konuşacak bir şey bulamıyorlarmı bu daha vahim ama asla değişmez bu yüzden huzursuzluk çıkarmayın görmezden gelin gitsinGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Uzak mesafe diyorsunuz belki esinizde annenisine o özlemi hissettirmemek için anlatıyor olabilir benm eşim anlatmaz pek ama benim ağzımda bakla ıslanmaz bazen kendime kızıyorum herşeyimi biliyorlar diye ama kötülük düşünmüyorumGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Özellikle anlatma diye tembihlersem gider anlatır. Normalde pek konuşmaz telefonda haftada bir belki o da havadan sudanGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Evet evet kesinlikle tecrübeyle sabitEğer bu adamın huyu ise sizde anlatmayın diye üstüne giderseniz bu sefer gizli gizli anlatir sizin yanınızda konuşmaz annesini de tembihler ama yine yapar
Bu huy değişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?