Sizin eşiniz de her şeyi annesine anlatır mı?

Yok normal değil her şeyin anlatılması.Benim eşim hiç anlatmaz.hatta ben derim anneni ara diye.Sizinki çok anneciymis.Tarti aldınız mı diye sorduğunda ,siz kv nize ,bunu neden merak ettiniz diye sorun.Anlasin o da.Bu soruyu sormakla kv biz de aslında saf olduğunu kanıtlamış oluyor bir bakıma :)

Benim şerefsiz oğlu şerefsiz eşim (18 şubatta boşandım)bizim herşeyimizi anlatmış hemde adım adım hep ben işteyken tüm ailesi ile saatlerce konuşuyordu akşam ben gelince arasalar bile benim varlığımı duyunca kısa kesip kapatırlardı.keşke sadece ailesine anlatsa bu sevdiğim dedim şerefsiz iş arkadaşınada çoçuk için gittiğimiz dr ları yatak odamızı kavgalarımızı hep anlatıyordu
Zaten evlilikte de hiç huzur vermedi psikolojik şiddetin alasıno yaşattı.yine kendi çıkardığı bi kavga sonunda boşanalım dedi bende tmm dedim bitti
Ama allah büyüktür hem kend hem ailesinden hesabını sorar inş

Söylüyorum. Bunun nesi yanlış diyor.
Bunun doğru ya da yanlış olduğunu iddia etmiyoruz ki zaten.

Bu gereksiz. Lüzumsuz.

Her şeyi biliyor olmasi gerekmez.

Eşim genel olarak konuşmayı pek sevmez. Ne onları bana anlatır ne beni onlara
Kv dem de sormaz. Umrunda da değil. Cool rahat bir kadındır.

Bilemedim. Ben sizin yerinizde olsam ben de bozulurdum

Üfff böyle birini tanımıştım. Evlendiği eşinin bakire olmadığını gerdek gecesi arayıp annesine söylemiş... Bunu yapan da iyi bir okuldan mezun, kariyerli bir adam...
Yani demem o ki, yatak odanızla ilgili bildikleri de vardır o annenin. Hergün 1 saat oğluyla konuşmak da bir tür rahatsızlık bence, göbeğini kesememiş hala.

Anlatmaz ortak konular haric bilmez kv ,eve ne alacaksak aliriz ,kime ne
Guzellikle anlat ,hal hatir sorsun,bu evin esyasi isi bu evi ilgilendirir,kapinin disinizi degil de

Eşiniz erkek degilde kadın gibi erkek adam böyle olmaz

"Her şey" nedir?

Yani bizde de ebeveynlerle her gün konuşulur, hal-hatır, havadan-sudan, sağlık-sıhhat vs..

Eve alınan, alınması planlanan bir şey varsa laf arasında bahsedilebilir, nr bileyim akşama ne yiyorsunuz diye sorulur laf ola beri gele. Ama misal her iki taraf da ne benim ne de eşimin net maaşını bilmez, kabaca bir fikirleri vardır. İleriye dönük planlarımızı bilmez, şimdi aklıma gelmeyen fakat hayatın akışında çekirdek ailemizde kalması gereken şeyleri bilmezler. Biz karar verip vakti gelince haber veririz.

Hoş bilseler de karışacak yapı ve potansiyelde olmadıkları için aklıma hiç gelmemişti neyi bilip neyi bilmemeleri gerektiğini ayıklamak. Yaşlılar ve bizden uzaklar, sesimizi duyup hayatımıza ortak olduklarını hissederek memnun oluyorlar, öyle bakıyorum şahsen.

Anlatmaz telefonda cok konusmayi da sevmez bos konusmayi hiç sevmez.

Aranızdaki tartışmaları kavgaları yada sizin dedikodunuzu yapmıyorsa sorun yok anlatabilir.Sonuçta yılların getirdiği bir ana oğul ilişkisi var.Bugün okulda ne yaptın diyerek 6-7 yaşında başlıyoruz anne olarak sormaya.Bu alışkanlıklar anne içinde erkek içinde bir anda bırakılacak alışkanlıklar değil malesef.Kaldı ki bir kadın olarak bende çoğu kadın gibi anneme herşeyimi anlatırım.Böyle bir alışkanlığı varsa onu belki bitiremeyebilirsiniz ama törpüleyebilirsiniz.Evliliğiniz hakkında bişi anlatmamasını tenbihleyin onuda Biz bugün küseriz akşama barışırız aramız düzelir ama annende bana karşı önyargı oluşur aramıza soğukluk girer şeklinde söyleyin

Maalesef benim eşim de böyle günlük rapor veriyor nerdeyse ve bu duruma canım çok sıkılıyor

Benim eşimannesi ararsa konuşur kv aramasa hiç annesini aramıyor. Ben annesiyle daha çok konuşuyorum. Arkadaşı vs yoksa belki ondandır.

Benim eşimde her gün arar annesini ama anlatmaz herşeyi öyle yetiştirmiş annesi alışkanlık yapmış ki evlenincede devam etmiş herşeyi anlatmak doğru değil bence tabiki annemizle hepimiz paylaşırız bişeyleri ama eve alınan tartıyı konu yapıp konuşmak doğrumu yada şöyle söylim sizin evden başka konuşacak bir şey bulamıyorlarmı bu daha vahim ama asla değişmez bu yüzden huzursuzluk çıkarmayın görmezden gelin gitsin

Uzak mesafe diyorsunuz belki esinizde annenisine o özlemi hissettirmemek için anlatıyor olabilir benm eşim anlatmaz pek ama benim ağzımda bakla ıslanmaz bazen kendime kızıyorum herşeyimi biliyorlar diye ama kötülük düşünmüyorum

benim eşim genelde telefonda bir şey olmadıkça annesiyle konuşmaz, hatta haberi vardır diye söylediğim şeylerden bile haberi olmuyor kadının, ona bile ben anlatıyorum ben annemle görüşmeme rağmen, sık sık telefonda konuşurum, ama günlük şeylerden ıvırdan zıvırdan bahsederiz genelde. aranızda olan tartışmayı vs anlatmıyorsa, dümdüz konuşmak için konuşmaksa çok rahatsız edici değil neticede annesi, öylesine söylediği şeyler ve ya paylaşmak istediği şeyler olabilir ama tartışmaları anlatıyorsa çok hatalı. ben annemle her gün konuşsam da aramızda olan şeyleri anlatmam çünkü.

Özellikle anlatma diye tembihlersem gider anlatır. Normalde pek konuşmaz telefonda haftada bir belki o da havadan sudan

Olmaz mı canım sendeki modelin iğrenç ötesi olanı bende vardı. Yatak odasına kadar her haltı eş kertenkelesi babasına anlatıyormuş. Eş sini şutladım en kısa zamanda da akli dengesi yerinde değildir raporunu aldırıcam inşallah mis gibi olucak. Yoksa aklımız yerinde diye gezmeye devam edecekler.

Günde 1 saat konuşursa normal her şeyi anlatır çünkü konuşacak şey bulamazlar. Konuşma süresini kısaltırlarsa anlatmaz o kadar. Benim eşim anlatmaz ama verdiğiniz örneği söylese ne söylemese ne?Şundan kavga ettik, bugün biraz limoniyiz, ailesi şunu dedi vs diye konuşsa rahatsız olunabilir. Ama şu filmi izledik, suraya gittik, tartı alacağız gibi şeyler de ne var ki?özel mı bunlar? Mesela kavganızı da anlatıyor mu? Ya da doğum gününüzde yaptığınızi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…