Sizin eşiniz de her şeyi annesine anlatır mı?

Bu saydıklarınızın hepsini bilirler

Evet anlatıyor. Kavgamızı anlattığını daha yakalamadım ama bana özel günlerde aldığı, yaptığı her şeyi anlatır. Hatta beraber seçerler.

Asla anlatmaz. Öyle basit şeyleri bile söylemeye kalksa ne o öyle çocuk gibi anlatmaya kalkıyorsun derim, aklı başına gelir.

Yatak odanızıda siz anlatın eksik kalmasın...

Çok şükür bizde hiç öyle bir şey yok . Biz hastalanırız yatırım yaparız hiçkimsenin haberi olmaz .hatta geçen sene ev aldık evi aldıktan sonra haberleri oldu . Şimdi tüp bebeğe başladık yine kimsenin haberi yok .biz 3 saatlik mesafede oturuyoruz ama ne benim annem ne eşimin ailesi yaşadığımız hiçbir şeyi bilmez güzel şeyler hariç

Eşim anlatmaz.
Ben annemle de belirli şeyleri konuşurum.
Kv deye de gerekli şeyleri anlatırım.

Eşim normalde de çok konuşmaz zaten

Hayır anlatmaz
Annesiyle hatirlaşir okadar.

Bu biraz tarz meselesi biraz da boşluk

Bir dönem işten çıkarıldım ailem 1 yıl sonra öğrendi

Havadan Sudan muhabbetin içeriğini değiştirmedim ruhları duymadı hem de işsiz evde bebek baktığım en bunaldığım süreçte

Mesela annemle şimdi de konuşunca belki akşama sarma yapacağım derim ama oğluma alınan cep telefonunu aylarca söylememişim zira konu oraya gelmez

Yani aldık gittik yaptık vs değil konu günlük rutin

Lakin her gün konuşunca zaten konu yok

Mesela tartıyı anlatsam ne olur özel bir şey değil ki diye düşünüyor ama konu tartı değil her adımdan haberdar olmak

Geçiştirmeyi öğretin

Bir seferinde eşimin ablasının eşi bizimle yazlıkta iken çalan telefonu açtı

X ler Y yerde yazlık kiraladı biz de onlara geldik şöyle böyle anlattı da anlattı

Susamadım valla 50 yaşındaki adama ne anlatıyorsun her şeyi dedim o konuştuğun kişiye dedikodu malzemesi veriyorsun

Arayan da eşimin halası

Hala görümcemi değil eşini arıyor çünkü o anlatıyor o da rahat rahat bilgi alıp dedikodu yapıyor

Bu tarz bir adam annesine de anlatır herhalde eşiniz başkalarına da anlatıyorsa kestirmeyi öğretin

Bir gün kv eşimi aradı ağlıyor vs ne oldu hastaymışsın oğlum dedi

Eşim dedi ne hastası altı üstü üşütmüşüm (korona öncesi dönem)

İşte ablanla telefonda konuştum x i gördüm eczaneden geliyordu hastaymış demiş

Bu bilgi ile kv de önemli bir şey oldu sanmış

Özetle az bilgi bol huzur

Dun aksam camasir makinesi bozuldu benim. Aradi annesini"anne camasir makinesi bozuldu"dedi. Oda servisi çağırın dedi. Görüşürüz diyip kapattılar. Söyleyeceklerim bu kadar

Neden aradın demediniz mi

Annemin çamaşır makinesi bozulmuştu, bir kaç gün sonra laf arasında söyledi, usta geldi şu oldu bu oldu diye anlattı

Ben de takıldım senin makina antika zaten, parçası vs yoktur, yenisini al diye

Neyse o usta parça bulsun yapsın diye beklerken benim makinem de bozuldu, annemi işte bu durum üzerine aradım

“Beddua mı ettin seninki de bozulsun da gör mü dedin” diye yoksa neden arayayım ki makine bozuldu diye

Cidden çok merak ettim neden annesini aramış çamaşır makinesi bozulunca

Komşu x anlar bu işten göndersin gibi bir ortam da yok, servis çağırın demiş anne de

Bir şey bozuldu desem eşim servis çağır der ya da daha ucuz, yenisi alınacak bir şey ise alır gelirim der ya da netten al vs

Neden aranır ki anne yani çorba tarifi almaya arasa yine anlarım da çamaşır makinesi bozuldu deme ihtiyacının temeli önemli

Ne kadar süredir evlisiniz ?

off en sinir olduğum şey gevşek ağızlı erkekler

Bende sen gibiyim tartı alsak bilir annem yazisiriz gün içinde o an ne yapıyorsun yazınca derim yanı. Yada bak güzel mi bunu aldık tarzında. Eşimde der. Kavga falan değilde böyle sıradan günlük şeyler o an konuştuğun da denk gelirse der

Her Allahın günü bir saat görüşmesi çok tuhafmış. Benim eşim haftada bir arar görüntülü torun görsünler diye. Torundan önce de haftada bir on günde bir arar, nasılsınız iyi misiniz der kapardı.

Hayır anlatmaz. Ben de kendi aileme anlatmam. Biz en çok kendi kendimize anlatırız. Başkasıyla konuşmak bile bir noktada zor geliyor. Hele ki aldığımız şeyi sonradan görürler niye söyleyeceğiz ki büyük bir şey olup sormadıktan sonra. Sağlık, araba gibi şeyleri ancak konuşuruz.

E bu da zaten çok normal.. Bizim gibi annesi ile sürekli irtibatta olanların annelerinin birşey bilmemesi zaten enteresan olurdu Ben yürürken annemi ararım yemek yaparken annemi ararım işe giderken dönerken hep ararım yani.. E konuşurken de alacağım vazoyu ya da tartıyı bilmem neyi annemden saklayacak değilim herhalde

Eşlerimizle alakalı özel durumları falan paylaşmıyoruz sonuçta bizde bir aileyiz ama özel konular harici herşeyimi de bilir annem.. Beğenmedim atanlar olmuş neyini beğenmediler anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…