Sizin eşiniz de her şeyi annesine anlatır mı?

Üff benım eşimde öyle. Ben eşime anlatmıyorum bırsey ceza olarak. Agzında bakla ıslanmıyor dıyorum. Her haltı anlatmasın. Adam bı de bunlar
Oyle gercekten, bende çok biseyimi anlatmam özellikle kendi ailem ile ilgili asla anlatmam, en ufak şey olsa önce kayinvalidemden sonra da 5 gorumcemden duyuyorum, sorun yok aramızda asla onlarla ama duymak sinir bozucu

Oyle gercekten, bende çok biseyimi anlatmam özellikle kendi ailem ile ilgili asla anlatmam, en ufak şey olsa önce kayinvalidemden sonra da 5 gorumcemden duyuyorum, sorun yok aramızda asla onlarla ama duymak sinir bozucu
Mesela benim babam annemi aldattı falan. Bunları eşim biliyor. Sosyal medyada gördü. Bunları tabiki söylemedi. Ama günlük herşeyi merak eder. Mesela dün eşim arkadaşının babasını tomografiye götürdü. Bunu duydu ya akşam arar noldu diye sorar.Aşırı meraklı. Bana sormuyor artık. Eşim sagolsun anlatıyor herhaltı. Bende kendi ailemle ilgili hep iyi seyler anlatırım
Nolur nolmaz yani

Bu anlatma olayı erkeklerde niye var anlamıyorum. Son dönem erkeklerine kadın özellikleri yüklenmiş gibi. Yani bayan olarak ne aileme kendi evimi anlatırım ne de ailemi eşime anlatırım. Annesi ile ilgili değil ama beni çok şaşırtan bir olay yaşamıştık. Anlatayım. Eşim sınava girdi ben de arabada bekliyorum ama hava çok sıcak. Klimayı açtım uyuyakaldım. Uyandığımda eşim gelmiş akü de bitmiş durumdaydı. İlk önce çıldırdı. Direkleri falan tekmeliyor. Ben de dedim sakin ol bir çare bulalım. Sonra o çok uzak bir şehirdeki arkadaşını aradı. Akü bitti napıcaz diye. Ben de o bölgeye yakın çekici bulup çağırdım. Adamlar geldi aküyü şarj ettiler. Halloldu sorun. Dedim ki taa bilmem nerdeki arkadaşının bize ne faydası olacak ki? Onun başına da gelmişti ondan sordum dedi. Ama sonuçta çözüm belli. Ne gerek var ki sormaya. Yani anlamıyorum gerçekten

Böyle basit şeylerse ve oradan sizi yönetmediğine eminseniz çok takılmayın. Birbirlerinin sesini duymak için konuşacak konu bulmaları lazım havadan sudan konuşuyorlar işte

Evet anlatıyor. Kavgamızı anlattığını daha yakalamadım ama bana özel günlerde aldığı, yaptığı her şeyi anlatır. Hatta beraber seçerler.
Aranızda kavgaya sebep olmuyor, kıskançlık yapmıyor, harcadığınız parayı sorgulayıp yönetmeye çalışmıyorsa bence sorun yok. Anne kız ilişkisinin anne oğul şekli bu yaşadıkları ben huzursuz olunacak bir şey göremedim. Ama müdahale ederseniz o zaman huzursuzluk çıkacaktır. Eşinizin fikir alılverişi yaptığı en yakın arkadaşı annesi bence bu çok güzel. Benim eşim iş arkadaşlarından fikir alıyor bana hediye bakarken ya da bir şey planlarken, ben bunu biliyorum ve bana batmıyor. Fikir aldığı sohbet ettiğinin annesi olması da batmazdı.

Bizim de boş boğazlıdır anlatır ama hakkınınverim kaynanam da ağızdan çaktırmadan iyi laf alır herşey öğrenir bende sinir olurum arada eşime laf sokarım ama kötü niyetli değil eşim biliyorum kaynana meraklı Melahat sanki öğrense nolcak faydası yok insana anca laf öğrensin duyanda çok ilgili anne sanır ayy ben senden çok sinirlendim şuan

Kesinlikle bende sadece iyi şeyleri anlatıyorum gerek yok bilmelerine

Bizimki en son gittiğimizde eşime yatan maaşı sordu. Ayın kaçında yattıgını sordu. Eşim cevapladı.Ama eşimle ikimizin o an yüzü düştü. Eşime diyorum benim aldıgım parayı söylersen bidaha yatan parayı sana söylemem

Ayy yok o ne oyle

Böyle basit şeylerse ve oradan sizi yönetmediğine eminseniz çok takılmayın. Birbirlerinin sesini duymak için konuşacak konu bulmaları lazım havadan sudan konuşuyorlar işte
Konuşacak konuları cidden olmuyor. Bu yüzden evle ilgili konuşuyorlar

kesinlikle doğru bi hareket değil

Benim eşim de 14 yaşında evden ayrılmış ve annesinden uzakta kaç yaşında adam. Annesine inanılmaz düşkün. Her akşam değil ama 2-3 günde 1, 1 saat konuşur. Annesi anlatır genelde her şeyini. E bizimki de günlük tüm olayları anlatır. Tartı alacağımızı bilir bizimki de yani. Beni rahatsız olmadım. Annesini çok nadir gördüğü için. Özelimizi kavgamızı anlatmıyor sonuçta. Günlük paylaşımlar.
Bir de mesela benim eşim bazı şeyleri de saklamaya çalışır. Biz çalışıyoruz biraz daha rahat yaşıyoruz geziyoruz para harcıyoruz. Her gittiğimiz yeri söylemez. Dışarda yemek yediğimizi söylemez. Eve aldığımız pahalı bir şeyi söylemez. Çünkü annesi hemen para harcıyorsunuz der. Bilmez. Akşam dışarı çıktığımızı duyarsa korkar mesela 5 kere arar biz dışardayken ararsa açmaz eşim o yüzden. Niye açmadınız dedi bir kere sevişiyorduk anne ne biçim soru soruyorsun diye bozdu orda mesafesini bildi sanki. Ne bileyim ama tartı alacağımı bilir yani benimki de.
Dediğim gibi eşimin zayıf tarafı annesidir ve ben karışmam rahatsız olmam. Benim annemle öyle nir ilişkim olmadığı halde.

Kavganızı özelinizi paylaşmıyorsa annesini evliliğinize müdahil ettirmiyorsa bence çok karışacağınız bir şey yok ilişkilerine. Verdiğiniz tartı örneği bana absürt gelmedi. Onların sa ana oğul ilişkisi öyleymiş.

Benimki kaynanamın kızı gibi.
Kizi çocuğu uzağa gelin gitmiş
İki yenge ile büyümüş aynı evde
Herşeye meraklı ve ilgisi var .
Ama ben kaynanamla pek konuşmam
Konuşsam anlattığı herşeyi anlatır iyice canım sıkılır
Gerek yok.
En iyisi görmezden gelmek
Bunlar degismez.
Bende normal değil ama yapacak birşey yok.

Basta önyargılı yaklaştım ama diğer mesajlarinizi okuyunca bence kafaniza takacağınız bir sey yok. Günlük konusmalar bunlar,özel seyler değil.
Benim esim ben bile olsam zaten her seyini paylaşmaz , daha cok dinlemeyi seviyor. Bir sey olsa anlatmaz annesine. Eğer günlük seyleri anlatsaydi rahatsiz olmazdim.

Evlenince anne babamızı atacak değiliz elbette ama bir evin içinde olan o evin içinde kalır. Ben kendi annemle bile her şeyi konuşmam eşime saygısızlık olur diye. Tavrıniz net olsun siz ikiniz bir ailesiniz artık sonuçta. Kavga etmeden güzelce anlatın rahatsız olduğunuzu.
Benim eşim de eskiden anlatır sonra da o konuyu devamlı arayıp soruyorlar diye kızardı. Yahu anlatan sensin sorar tabi. Anlatmazsan ne bilecek ne soracak. Zamanla söyleye söyleye vazgecirdim. İstersen kendinle ilgili şeyleri anlat ama bizimle ilgili şeyleri ya da beni ilgilendiren şeyleri paylaşma ucu bana da dokunuyor rahatsız oluyorum diye konuştum devamlı. Şimdi çok şükür, arada bu konuyu paylaşma diye tembihlemem gerekse de çoğunlukla bişey anlatmıyor.

Kesinlikle bunun bi an önce sonlanmasını sağlamalısın bence çünkü aynı durumu yaşıyoruz benim kayınvalidem de evimizin içinde gibi eşinizin artık annesinin değilde karısının olduğunu anlaması lazım ... Sanki bizler onların hayatına zorla girdik anlamadığım şey anneleri babalarıyla yuva kurarken aile olabiliyor ama benim kocam eşiyle aile olduğuna hala inanmıyor

Bizde annemize anlatmıyor muyuz oda annesine anlatabilir elbet ama tabi durması gereken yeri bildiği sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.

Benim eşim bırakın detaylı anlatmayı konuşmaktan aciz. Kadın hararetli birşey anlatırken bile oldu anne yemeğe oturcaz şimdi sonra görüşürüz diyip kapatıyor. Onun yerine ben utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…