- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Oyle gercekten, bende çok biseyimi anlatmam özellikle kendi ailem ile ilgili asla anlatmam, en ufak şey olsa önce kayinvalidemden sonra da 5 gorumcemden duyuyorum, sorun yok aramızda asla onlarla ama duymak sinir bozucuÜff benım eşimde öyle. Ben eşime anlatmıyorum bırsey ceza olarak. Agzında bakla ıslanmıyor dıyorum. Her haltı anlatmasın. Adam bı de bunlar
Ay evet çok iyi yapmışsın ben alıştım artıkAynısını bende yaşamıştımeşimle dalga geçince kendisi halletti ,heralde gülerek dalga geçince zoruna gitti zaar
Mesela benim babam annemi aldattı falan. Bunları eşim biliyor. Sosyal medyada gördü. Bunları tabiki söylemedi. Ama günlük herşeyi merak eder. Mesela dün eşim arkadaşının babasını tomografiye götürdü. Bunu duydu ya akşam arar noldu diye sorar.Aşırı meraklı. Bana sormuyor artık. Eşim sagolsun anlatıyor herhaltı. Bende kendi ailemle ilgili hep iyi seyler anlatırımOyle gercekten, bende çok biseyimi anlatmam özellikle kendi ailem ile ilgili asla anlatmam, en ufak şey olsa önce kayinvalidemden sonra da 5 gorumcemden duyuyorum, sorun yok aramızda asla onlarla ama duymak sinir bozucu
Böyle basit şeylerse ve oradan sizi yönetmediğine eminseniz çok takılmayın. Birbirlerinin sesini duymak için konuşacak konu bulmaları lazım havadan sudan konuşuyorlar işteGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Aranızda kavgaya sebep olmuyor, kıskançlık yapmıyor, harcadığınız parayı sorgulayıp yönetmeye çalışmıyorsa bence sorun yok. Anne kız ilişkisinin anne oğul şekli bu yaşadıkları ben huzursuz olunacak bir şey göremedim. Ama müdahale ederseniz o zaman huzursuzluk çıkacaktır. Eşinizin fikir alılverişi yaptığı en yakın arkadaşı annesi bence bu çok güzel. Benim eşim iş arkadaşlarından fikir alıyor bana hediye bakarken ya da bir şey planlarken, ben bunu biliyorum ve bana batmıyor. Fikir aldığı sohbet ettiğinin annesi olması da batmazdı.Evet anlatıyor. Kavgamızı anlattığını daha yakalamadım ama bana özel günlerde aldığı, yaptığı her şeyi anlatır. Hatta beraber seçerler.
Bizim de boş boğazlıdır anlatır ama hakkınınverim kaynanam da ağızdan çaktırmadan iyi laf alır herşey öğrenir bende sinir olurum arada eşime laf sokarım ama kötü niyetli değil eşim biliyorum kaynana meraklı Melahat sanki öğrense nolcak faydası yok insana anca laf öğrensin duyanda çok ilgili anne sanır ayy ben senden çok sinirlendim şuanGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Kesinlikle bende sadece iyi şeyleri anlatıyorum gerek yok bilmelerineMesela benim babam annemi aldattı falan. Bunları eşim biliyor. Sosyal medyada gördü. Bunları tabiki söylemedi. Ama günlük herşeyi merak eder. Mesela dün eşim arkadaşının babasını tomografiye götürdü. Bunu duydu ya akşam arar noldu diye sorar.Aşırı meraklı. Bana sormuyor artık. Eşim sagolsun anlatıyor herhaltı. Bende kendi ailemle ilgili hep iyi seyler anlatırım
Nolur nolmaz yani
Bizimki en son gittiğimizde eşime yatan maaşı sordu. Ayın kaçında yattıgını sordu. Eşim cevapladı.Ama eşimle ikimizin o an yüzü düştü. Eşime diyorum benim aldıgım parayı söylersen bidaha yatan parayı sana söylememBizim de boş boğazlıdır anlatır ama hakkınınverim kaynanam da ağızdan çaktırmadan iyi laf alır herşey öğrenir bende sinir olurum arada eşime laf sokarım ama kötü niyetli değil eşim biliyorum kaynana meraklı Melahat sanki öğrense nolcak faydası yok insana anca laf öğrensin duyanda çok ilgili anne sanır ayy ben senden çok sinirlendim şuan
Ayy yok o ne oyleGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Konuşacak konuları cidden olmuyor. Bu yüzden evle ilgili konuşuyorlarBöyle basit şeylerse ve oradan sizi yönetmediğine eminseniz çok takılmayın. Birbirlerinin sesini duymak için konuşacak konu bulmaları lazım havadan sudan konuşuyorlar işte
kesinlikle doğru bi hareket değilGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Gerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
Kesinlikle bunun bi an önce sonlanmasını sağlamalısın bence çünkü aynı durumu yaşıyoruz benim kayınvalidem de evimizin içinde gibi eşinizin artık annesinin değilde karısının olduğunu anlaması lazım ... Sanki bizler onların hayatına zorla girdik anlamadığım şey anneleri babalarıyla yuva kurarken aile olabiliyor ama benim kocam eşiyle aile olduğuna hala inanmıyorGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?