- 24 Ekim 2019
- 8.112
- 49.645
- 548
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Çok iyi bence konuşmamasıYok Dasmer benim adam az konuşanlardan.
Hatta bazen tartışırken onun susmasına daha çok konuşuyorum sldşs
Aslında üniversitesi okurken oluşan bir durumdu benim. Uzakta okuyunca biraz da aileye düşkün anneye düşkün olunca okula giderken arardım. Gün içinde o arardi. Evlendik İlk bir yıl öyle devam etti eşim abartılı buldu öyle olunca bende haklı olabilir dedim. Yeni evli olarak. Sonra beni eleştirirken kendi öyle oldu kınadığını yaşamadan ölmeyeceksin gerçekten öyleE bu da zaten çok normal.. Bizim gibi annesi ile sürekli irtibatta olanların annelerinin birşey bilmemesi zaten enteresan olurduBen yürürken annemi ararım yemek yaparken annemi ararım işe giderken dönerken hep ararım yani.. E konuşurken de alacağım vazoyu ya da tartıyı bilmem neyi annemden saklayacak değilim herhalde
Eşlerimizle alakalı özel durumları falan paylaşmıyoruz sonuçta bizde bir aileyiz ama özel konular harici herşeyimi de bilir annem..Beğenmedim atanlar olmuş neyini beğenmediler anlayamadım
Eşimi uyarsada. Ben hep diyorum.Bu evde olan bu evde kalır.Birinden duymayacagım. Tabi basit şeyleri anlatıyor. Çünkü ne konusacaklar baskaEvet anlatıyor. Kavgamızı anlattığını daha yakalamadım ama bana özel günlerde aldığı, yaptığı her şeyi anlatır. Hatta beraber seçerler.
Biz ev alsak ailesine kesin sorar ev nasıl diye. Bizim ki o kafada. Bu evi tutarken ailesi begenmese ve onay vermese tutmazdı. Ama böyle ben eşime hep diyorum 35 yaşında koca adamsın. Kendi kararlarını kendin ver. Danışma herşeyi. Çocuk degilsin sen diyorum.Çok şükür bizde hiç öyle bir şey yok . Biz hastalanırız yatırım yaparız hiçkimsenin haberi olmaz .hatta geçen sene ev aldık evi aldıktan sonra haberleri oldu . Şimdi tüp bebeğe başladık yine kimsenin haberi yok .biz 3 saatlik mesafede oturuyoruz ama ne benim annem ne eşimin ailesi yaşadığımız hiçbir şeyi bilmez güzel şeyler hariç
Ya sonuçta evimden, eşimden kısıp annemle sürekli konuşmuyorum ki.. Günde mutlaka bir kez garanti de fazlası da oluyor genelde.. Ne var bunda anlayamadım.. İçimden gelir Yemek yaparken açarım görüntülü ararım annemi Muhabbet ederim, işten dönerken ararım konuşurum.. Hayır yani evde de arayabilirim eşim ona karışamazda demek istediğim 24 saat bir konuşmadan bahsetmiyoruz..Aslında üniversitesi okurken oluşan bir durumdu benim. Uzakta okuyunca biraz da aileye düşkün anneye düşkün olunca okula giderken arardım. Gün içinde o arardi. Evlendik İlk bir yıl öyle devam etti eşim abartılı buldu öyle olunca bende haklı olabilir dedim. Yeni evli olarak. Sonra beni eleştirirken kendi öyle oldu kınadığını yaşamadan ölmeyeceksin gerçekten öyleşimdi ben normal konuşuyorum daha çok yazisiriz
Öyle eşle yaşamakta zor Allah sabır versin tez zamanda bu huyundan vazgeçmesi dileğiyleBiz ev alsak ailesine kesin sorar ev nasıl diye. Bizim ki o kafada. Bu evi tutarken ailesi begenmese ve onay vermese tutmazdı. Ama böyle ben eşime hep diyorum 35 yaşında koca adamsın. Kendi kararlarını kendin ver. Danışma herşeyi. Çocuk degilsin sen diyorum.
İnşallah vazgeçer. Ama ben hep diyorum biz oturcaz onlara ne. Bi de anneci bizim ki. Bazen çok sinirlendiriyor. Ana kuzusu falan diyorum üzülüyorÖyle eşle yaşamakta zor Allah sabır versin tez zamanda bu huyundan vazgeçmesi dileğiyle
Mesela ben altin falan sattım. Ailesi kaç TL ye kadar sattıgımı biliyor. Bunu duydum ya. Helee dedim sen kredi kart borcunu söyle bak noluyo. Ona diyorum bu tarz şeyleri söylersen ne bana yatan maaşı söylerim ne başka birşey. Annesine açık açık hoşlanmadığımı söyluyorum zatenÖyle eşle yaşamakta zor Allah sabır versin tez zamanda bu huyundan vazgeçmesi dileğiyle
Benim kv kp de sok sık ararlar. Ilk başlar her ikimizle ayri ayri konuşurlardi. Ve ikimizden de ayni şeyleri sorarlardi. Birbirmizden habersiz doğru cevapliycakmiyiz diye. Ne yemek yediniz. Ne pişirdiniz, kaçda gittiniz. Kaçda kalktiniz. Bugun ne yaptiniz her şeyi. Yemekleri mesela ornek gostereyim her sorduklarinda.eşim safim da derdi bu pişti bu yendi gibi. Ben eşime rahatsiz olduğumu soyledim. Çunki surekli et pisireyim istiyorlar. Çorba ve saire gibi yaparsam sanki oğullarini aç birakiyorum gibi annesi dertlenirdi. Eşime bu durumdan rahatsizim. Rahat olmak istiyorum cevap vermek için değil kendim ne yapmak istiyorsam onu yapmak için yemek yapayim istiyorum dedim. Ondan sonra gunu bu gune kadar yine sorarlar eşim bir kere bile bu pişti bu yendi demedi. Allah verenden yedik çok şukur herşeyimiz var gibi şeyler soyluyor. Artik gun gun rapor vermiyor hiç. Yani hayatimizin bir kamera gibi izlenmesi hoş değil. Onemli şeyleri zaten soyluyoruzda. O küçük konular da bize kalsin di mi? Eşine soyle çok rahatsiz edici bir durum benceGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
maşallah eşinize, ben bu halimle kendi annemle 1 saat konuşamıyorumGerçekten merak ediyorum. Sizin eşiniz de böyle mi? Benim eşim genelde günde bir saat annesiyle konuşur. Her şeyimizi anlatır. Bir yatak odamızı anlatmıyor. Çok şükür. Aramızda kilometreler olmasına rağmen kaynanam her şeyimizi bilir evimize yaşıyormuş gibi. Eşime söyledim. Gayet normal diyor. Sizce normal mi? Örnek vermek gerekirse ben eşime tartı alalım dedim. Ertesi gün kayınvalidem tartı aldınız mı dedi. Bunun gibi şeyler.
o zaman eşiniz de herhangi bişey dedi mi sizde direk annenize anlatınSöylüyorum. Bunun nesi yanlış diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?