Sizin eşleriniz de böyle mi ?

Ben vazgeçemem süre kısalır ama ben aynı devam o da bana mesaj atmakla meşgul olur artık :)

Makyajı azaltın
Akşamdan giysileri hazırlayın
Tam bir saat belirleyin (kocanıza evden şu dakikada çıkacağım deyin)
Biraz hızlanın
Ona da iş çıkarın(kapıyı kontrol et, camları kontrol et vs)
Bizim evcil hayvanlarımız var onları besle, yürüyüşe çıkar vs diyorum o da oyalanıyor

Ben tezcanlı bir insanım, beklemeyi de bekletilmeyi de hiç sevmem. Benim böyle yarım saatten önce hazırlanamayan bir eşim olsaydı çok sinir olurdum. 1-2 kere değil, sürekli böyleyse sorun sizde demektir, uzun uzun hazırlanmak istiyor olabilirsiniz ama elinizi çabuk tutmalısınız, artık yalnız yaşamıyorsunuz, kocanız da sırf evlisiniz, birlikte yaşıyorsunuz, hayatınızı birleştirdiniz diye tamamen size uymak zorunda değil, biraz o sabırlı olacak biraz da siz bekletmemeyi öğreneceksiniz. Orta yolu bulmalısınız.

Aniden gelişen dışarı çıkmalarda neyse de saati önceden belli olan buluşmalara bile geç kalıyorsanız düzeltmek de tamamen sizin sorumluluğunuzda

İnsallah olcak

Bizde de eşim beni uzandığı yerde bekler ben hazırım derim ondan sonra onunla tekrar iki saat aynada oyalanırım o biter ve ben hala hazır değilimdir elim ağır evet kabul ediyorum:)))))

Ben eşin gibiyim
Genelde eşimden evvel hzırlanır en az bi yarım saat kocamı beklerim
Bennde vazgecme noktasına geliyprum

Ben de eşimi beklerim hep:)
Adam 9 da evden cıkar işe gitmek için
Sabah 6 da kalkar
Anca hazırlanır cıkar çünkü

En sinir oldugum sey birini beklemektir ve malesef ben hep bekletilem oluyorum.sizde erken hazirlanin kiyafetlerinize de onceden karar verin.

bakkala giderken de mi makyaj yapıyosunuz?
Senin yaptığın makyaj ,günlük makyaj degilmiski bildiğin "sahne sanatçısı makyaji"
Makyaj olayını azaltın ayrıca sizden nedense aşırı rahat insan elektriği aldım.bana hep bencil görünür rahat insanlar
Yani lafın kisasi:esin söylenmekte haklı ama buna ya alışacak ya alışacak. Cunku;karekter degismez

Rahatlık bencillik ne alaka sizin görüşünüz tabi bişey diyemem

Hayatım taksim melekler kahvesinde ufuk diye bi falcı var kocamı bana bir anlatti olaydı yani ona nasıl yaklasmam gerektiğini öğrendim şimdi gayet mutluyum :)))
Hayatım kocanızın karakterini bir falcıdan öğrendiyseniz bence siz boşanın. Elin falcısına para kaptıracağınıza burada konu açsaydınız, bizim üyeler cümle sülalenizin karakter analizini yapardı size, hem de ücretsiz :))
Artık nasıl reklam yapacağınızı şaşırdınız.

Son düzenleme:
Ay hiç benlik değil bu fikri düşünmedim değil
Farkında mısınız, önerilere sürekli "O olmaz, bu olmaz, şunu yapamam." minvalinde tepkiler veriyorsunuz. Uyuşukluğunuzun ve beceriksizliğinizin suçunu eşinize atmak yerine önce kendinizi gözden geçirmelisiniz.

Biri bekleyecekse genelde ben olurum eşim geç hazırlanır hep ben ben kapıda sinir olurum
Önceden de öyleydi hala öyle düğüne törene avmye nereye gideceksek çocukları hazırlar çantamı yedek kıyafetleri yanıma alır üst baş halleder kapıya dikilirim eşim aaaa hazırmısın tamam hemen çıkıyorum der ve ben kapıda gerilir de gerilirim
İnan’ın çözüm ne bilmiyorum ama en nefret ettiğim şey beklemek ve bekletilmek

Valla ne yalan söyleyim her defasında ayni makyaj ama bekliyorum tabi bazımın emilmesini bazıydı fontoteni pudrası allığı eylineri sürüyor bayağı
Neden ne gerek var böyle gelin makyaji gibi ??
Cildiniz falan mi problemli bi ton şey sürmek çok manasiz geliyor bana bir de bunları silmesi var.
Tüm gün cildiniz nefes almıyor gözenekler tıkalı ilerde yaş aldıkça anlarsınız bence cildinizin kıymetini.
Yanı renk versin diye bi allık ruj kalem anlarım ama böyle bir makyaj kadının kendisine eziyet bence.
Ben eşinizi haklı buldum beklemek zorunda değil adam ben olsam ben de sinirlenirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…