- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.535
- 798
- 36
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Ben vazgeçemem süre kısalır ama ben aynı devam o da bana mesaj atmakla meşgul olur artık :)Ahhhh ahhh aynı babam, annemle 35 senedir evliler tam anlattığınız gibiler, babam arabaya geçer başlar korna çalmaya, telefonla aramaya, annem de sizin gibiydi eli ayağına dolanırdı hazırlanayım derken, sonra taktik değiştirdi duymamazlıktan geliyor şimdi, işe de yaradı.
Gelelim bana, benşm eşim de bu konuda babamın klonu mübarek, aynı şeyleri yaşıyoruz, ben de makyaj nedir, kombin nedir unuttum, zamanla yarışıyorum annemin taktiğini denedim sonuç vermedi dırdırdırdır başımın etini yiyor. Zamana bıraktım ben de belki biraz zaman sonra annemin taktiği işe yarar( eş kişisi huyuma alışınca, gerçi bizim de 7 sene oldu birlikteliğimiz hala alışmadı)
Ne yapıyorsaYok yahu bizimki kendi 40 saatte hazırlanır
İnsallah olcakBen tezcanlı bir insanım, beklemeyi de bekletilmeyi de hiç sevmem. Benim böyle yarım saatten önce hazırlanamayan bir eşim olsaydı çok sinir olurdum. 1-2 kere değil, sürekli böyleyse sorun sizde demektir, uzun uzun hazırlanmak istiyor olabilirsiniz ama elinizi çabuk tutmalısınız, artık yalnız yaşamıyorsunuz, kocanız da sırf evlisiniz, birlikte yaşıyorsunuz, hayatınızı birleştirdiniz diye tamamen size uymak zorunda değil, biraz o sabırlı olacak biraz da siz bekletmemeyi öğreneceksiniz. Orta yolu bulmalısınız.
Aniden gelişen dışarı çıkmalarda neyse de saati önceden belli olan buluşmalara bile geç kalıyorsanız düzeltmek de tamamen sizin sorumluluğunuzda
Ben eşin gibiyimherkse merhaba eşimle ne zaman bir yere gidecek olsam benden önce iner arabaya oturur dışarda olursa eve hiç uğramaz dışarda bekler ama beni dokuz doğurtur inmedin mi gelmedin mi nerdesin hadi çabuk ol evlendiğimden beri rahatça ayna karşısına geçip doya doya bir makyaj yapamadım istediğim gibi bir kombin yapamadım tamam elim de biraz ağır uydurmak istiyorum kıyafeti makyajı ama bunun triplerinden yapamıyorum gün geçtikçe zamanı daraltıyorum ama en erken çıkmam yarım saat buluyor bu süreçte kendisini oyalıyorum anahtarı bulamadm tw acık kalmış diye bazen de bu sorundan ötürü ben sinirlenip tamamen yapılan plandan vazgeçiyorum nasıl olacak böyle sorunlarla siz nasıl başa çıkıyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler...
Ben de eşimi beklerim hep:)Benim esim tam aksi asagida arabada bekleyen ben oluyorum.
Copumu gotururum, posta kutusuna bakarim, arabaya indirilecekleri onden indiririm merdiven kullanirim, asansorle iner birde.
Ben de merak ediyorum bu insanlardaki agir kani, ayagina cabuk olsa ne mutlu olurdum.
Dışarı çıkmaya gönlü olmadığından hepNe yapıyorsa
Senin yaptığın makyaj ,günlük makyaj degilmiski bildiğin "sahne sanatçısı makyaji"bakkala giderken de mi makyaj yapıyosunuz?
Rahatlık bencillik ne alaka sizin görüşünüz tabi bişey diyememSenin yaptığın makyaj ,günlük makyaj degilmiski bildiğin "sahne sanatçısı makyaji"
Makyaj olayını azaltın ayrıca sizden nedense aşırı rahat insan elektriği aldım.bana hep bencil görünür rahat insanlar
Yani lafın kisasi:esin söylenmekte haklı ama buna ya alışacak ya alışacak. Cunku;karekter degismez
Hayatım kocanızın karakterini bir falcıdan öğrendiyseniz bence siz boşanın. Elin falcısına para kaptıracağınıza burada konu açsaydınız, bizim üyeler cümle sülalenizin karakter analizini yapardı size, hem de ücretsiz :))Hayatım taksim melekler kahvesinde ufuk diye bi falcı var kocamı bana bir anlatti olaydı yani ona nasıl yaklasmam gerektiğini öğrendim şimdi gayet mutluyum :)))
Farkında mısınız, önerilere sürekli "O olmaz, bu olmaz, şunu yapamam." minvalinde tepkiler veriyorsunuz. Uyuşukluğunuzun ve beceriksizliğinizin suçunu eşinize atmak yerine önce kendinizi gözden geçirmelisiniz.Ay hiç benlik değil bu fikri düşünmedim değil
Offf çok sertsiniz:)Farkında mısınız, önerilere sürekli "O olmaz, bu olmaz, şunu yapamam." minvalinde tepkiler veriyorsunuz. Uyuşukluğunuzun ve beceriksizliğinizin suçunu eşinize atmak yerine önce kendinizi gözden geçirmelisiniz.
Neden ne gerek var böyle gelin makyaji gibi ??Valla ne yalan söyleyim her defasında ayni makyaj ama bekliyorum tabi bazımın emilmesini bazıydı fontoteni pudrası allığı eylineri sürüyor bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?