Sizin eşleriniz de böyle mi ?

Aniden bi yere gidince 15 dakikaya hazırlaniyorum . Kapalıyım bide ütü oluyor eşarp ,şal işi. Ben ruh halime göre giyinmeyi severim bazen birini giyer birini çıkarırım o zaman yarim saati geçiyor hazırlanmak ama . Genelde akşam dan belliyse gideceğimiz yer kafamda ne giyeceğimi hazırlarım sabah kalkar giyerim hemen ev topluysa 15 dakikaya çıkarız değilse uzun sürüyor malesef.

Benim de eşim sizin gibidir. Sinir olurum bekletilmeye.
O yüzden eşinizi çok iyi anlıyorum.
Kombin yapmak istiyorsanız lütfen daha önceden geçin aynanın karşısına. Kimse kimseyi bekletmesin.
Ben bazen eşime kızıp kendi başıma çeker giderdim.
Şimdiler de ise kendisiyle hiç bir yere gitmemek gibi bir çözüm buldum. Ohhh ne ala.

İişte normal herzamn ki yerlere bazen ufak bir il dışı sinema awmler normal bir yemeğe ama şu var ben eşimle bakkala gitsem bu şekilde hazırlanıyorum keşke böyle olmasam
Çalışmıyor musunuz ya da hafta içi bu şekilde makyaj yapmıyor musunuz , hani hevesinizi mi alıyorsunuz diye düşündüm. Ben haftanın 5 günü makyaj yapmak zorunda olduğumdan eşimle çıkarken minimum makyaj yapıyorum hazırlanma sürem kısalıyor böylece.

Sizi kuzenime çok benzettim ailede herkesi çıldırtırdı yavaşlığı ile:) Makyajı arabada yapsanız en azından bir kısmını?

Ahaha,
Kendim hazırlanırım, 2 çocuğu hazırlarım, emziririm birini, aynen evi bir kolaçan ederim, sonra kapıda 3 kişi paşazadeyi bekleriz. O da yatak odasını parfüme boğmakla meşguldur o ara.

Bir de çocuklu olunca zaten hızlıca çıktın çıktın, yoksa hemen yok birinin uyku saati, yok diğerinin karnı acıkır, çişi gelir... en iyisi evden kendini hızlıca atmak.

Bu kombin işini ben de merak ettim açıkçası. Yani bir düğün veya önemli bir toplantı yemek gibi durumda ben de be giyeceğim diye baya vakit harcarım, giyer giyet çıkarırım da o da zaten planlı olacağı için önceden kombin hazır olur. Onun dışında ilk kez görmüyorum ya kıyafetleri, temiz ütülülerden seç giy mantığındayım.

İlk paragrafa istemsiz güldüm çok tatlı yazmışsınız :)

gideceğiniz saat belli değil mi kaç saat kala size haber veriyor benim hep planlıdır plansız hiç bişey yapmam bi yere gideceksek ben şu saatte hazır olurum derim o saattede hazırımdır siz böyle yazınca aklıma kayınvalidem geldi o da hep kayınpederimi bekletir kayınpederimde hep sokakta bekler 40 kere zile basar :)

İş yerim yürüme mesafesinde öyle bir seçeceğim yok hergünüm bu şekilde boş günümde evdeyken de makyaj yaparım ama bu kadar değil

Hah işte bu
Çıktın çıktın, çıkamadın çocuk uyukladı, çocuk acıktı, çocuk çişler kakişler yaptı tekrar bez değiştir, yedir vs vs... Yola çıksak en azından arabada değiştirir-yedirirsin, evde olunca sen çocuğu tekrar hazır edene kadar adam bir başka yerlere dalıyor, kapattığın tv yine açılıyor vs vs bi bozuluyor o.

Aynen, o kombin olayı da bellidir hani neyi ne ile giyersin otomatiktir.
Pazar sabahları gri eşofman altı ve "Depresyonda olabilirim" topuzuyla ekmek almaya giden nesiliz yani nolcak? Bakkal "bizimla deyılsın!" deyip kovacak mı?

Ben hazırlanırken önce oğlumu hazırlayıp kucağına veriyorum o onunla ilgilenirken fırsat buluyorum biraz.. makyajım zaten bir rimel bir allıktır..

bir yere aniden çıkma olasılığına karşın dolabın bir kenarında pantolon üst kombin hazır dursunhemen onu alın giyinin takılarınız da zaten bellidir. makyaja bir şey diyemem. bir sonraki sefere başka kombin hazırlayın. benimde elim ağırdır maalesef bide şimdi bebek var ikimizi hazırlayayım derken ortalığı birbirine katıyorm .

Ya şaka bir yana ben sinir oluyorum.
Evet çok sinir bozucu bir durum...Benim de haftasonu 5 dk da kendini kapıya atan eşim, hafta içi ağır hazırlanmaktan çatlatır beni. İşe beni bırakıyor mecburen onu bekliyorum ama canımdan can gidiyor yani. Adamın wc si sırf yarım saat, sabah sabah wc keyfi yapıyor ya

Eşim makyaj yapma demeye başladı artık çok sıkıldı galiba bekletilmekten

Evdeyken aniden gelişir ben işte değil o işteyse iki saat öncesinden haber verir

Makyaj yapmiyorum, cok hizli hazirlaniyorum, sadece kapidan cikmadan tekrar tuvalete girerim buna ragmen esim kapinin disinda durur durur ve durur. Eh be adam hazir misin cikalim mi desene? Şunu soyleseler sorun kalmayacak

kız goha biz bu konulara yorum yapmayalım

elimizdeki malzeme belli

benim kuaförden çıkmış halim bile makyajsız süssüz püssüzdü

şaka bir yana ben bu yağlı boya tablo modundaki makyajı anlayamıyorum

zira ben gençken yani 20 yıl kadar önce bu saydığınız kozmetiklerin çoğu piyasada yoktu belki ekran makyajında vs vardır

o yüzden bana çok değişik geliyor baz sürdüm bekledim fondöten sürdüm bekledim vs vs

yani sonuçta önceden belli ise önceden sür beklet yarım saat önce sürmeye başla

acil çıkılıyorsa da fondötensiz çık gelin olmuyorsunuz ya

bu arada ofisteyim şu an

altımda siyah kadife pantolon bot üstümde bordo boğazlı body ve krem rengi kapüşonlu hırkam var

bunları sabah 3 dakika içinde karar verip giydim

dolabı açtım bu boğazlı bodyi aldım altına hava madem soğukmuş dedim kadife pantolonu aldım ve üstüne de soğuksa bu hırka ısıtır deyip geçirdim

dün ise kumaş siyah pantolon siyah iç ve üstünde de delikli bir şey vardı

ben bunları sabah 3 ila 5 dakika arasında seçip giyiyorum mesela

insanın dolabında değişik ne olabilir kendi de bilmeyip ne ile giysem diye düşüneceği

gömlek giyeceksem uzun sürebilir zira önceden ütülemem çoğu zaman

yani hadi gidelim dendiğinde asla gömlek giymem ütü istemeyen bir şey geçiririm ne olacak ki

bu arada oğlumun da mesela bir miktar pantolonu bolca da üstü vardır

ne giyeceksin diye sorarım ve o dolaba vs bakmadan seçer eğer istedikleri nadiren kirli ise başka söyle derim ve söyler

yani, bir insan kombin diye ne düşünür cidden bilmediğimden soruyorum

bir de galiba kıyafete uygun ayakkabı vs kombini var

benim gibi az eşya olunca o sıkıntı da olmaz

mevsim kış bot yad a çizme giyilir ki bunlardan da 10 tane yok evde

İş yerim yürüme mesafesinde öyle bir seçeceğim yok hergünüm bu şekilde boş günümde evdeyken de makyaj yaparım ama bu kadar değil

Makyajı pratik ürünlerle yapabilirsiniz, mesela ben nemlendirici+fondoten yerine renkli nemlendirici ya da bb/cc/dd krem kullanıyorum, bu artı 5 dk demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…